AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-23-2008, 20:16   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Gökhan: Trabzon'da şampiyonluk yaşamak farklı..
Gökhan Ünal: Şampiyonluğa yürekten inanıyorum

Yeni transferimiz golcü futbolcu Gökhan Ünal, Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk yaşayacağına yürekten inandığını vurguladı

“Trabzon’un yeri özel”

Trabzonspor’a transfer olduğu ve Bordo-Mavili formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Gökhan, “Bunları Trabzonspor’a geldiğim için söylemiyorum. Geçmişten beri bu kentin ve bu takımın bende çok özel bir yeri var. Kayserispor’da oynarken her Trabzon’a gelişimizde asla otelde durmazdık. Arkadaşlarımla birlikte güzel yerleri gezmeye giderdik” dedi.

“Şampiyonluk daha anlamlı”

Gökhan, Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamanın İstanbul takımlarında şampiyonluk yaşamaktan kat kat önemli olduğunu belirterek, “Ben İstanbul’a gidebilirdim ama buraya gelerek daha anlamlı bir zafer yaşamak istedim” diye konuştu.

“Hedefler bitmez”

Hedeflerinin asla bitmeyeceğini belirten golcü futbolcu, “İlk hedefim Bordo-Mavili forma altında şampiyonluk yaşayıp aynı zamanda gol kralı olmak. Daha sonra Türkiye’ye bazı şeyleri daha iyi kanıtlayıp Avrupa’ya gitmek istiyorum. Bazı kesimler beni çok iyi tanıyacak. Bu sözlerim asla yanlış anlaşılmasın ben Trabzonspor’a Avrupa’ya gitmek için gelmedim. Trabzon’da şampiyonluğu yaşamayı çok istiyorum. Bu büyük camianın beklentilerini biliyorum. İnşallah ortaya koyacağım etkili futbolla hem takımımı hem de kendimi belli bir noktaya taşıyacağım” değerlendirmesinde bulundu.

“Güven olsun yeter”

İstekli çalıştıktan sonra her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinin de altını çizen Gökhan, “Kayserispor’a ilk transfer olduğumda 9 numaralı formayı giydim. Bu bende asla baskı oluşturmadı. Kulüp de bana güvendi başka golcü almadı. Ben de gerekeni yaptım. Burada da bana güvenildikten sonra aynı başarıyı tekrarlarım” yorumunu yaptı.

“Yanal etkili oldu”

Ersun Yanal ile geçmiş yıllarda çok kısa bir süre birlikte çalıştığını belirten Gökhan Ünal, “O zaman çok gençtik. Fazla birlikte olamadık. Şimdi bir aradayız. Trabzonspor’a gelmemde kendisinin büyük payı var. Transfer öncesi konuştuk, bana güvendiğini söyledi. Çok istedi gelmemi. Ben de Ersun hocayla çalışmayı çok istiyordum. Benim için iyi bir şans oldu. Tekrar kendimi gösterebilme fırsatı buldum. Kendisiyle birlikte Trabzonspor’da güzel şeyler yaşayacağız” açıklamasını yaptı.

“Milliler büyük iş başardı”

Milli takımın yarı finale yükselmesinin çok büyük bir başarı olduğunu ifade eden Gökhan, “Milli takımın gruptan çıkamayacağı düşünülüyordu. Ama onlar böyle düşünenlerin yüzünü kara çıkarttı. İnsanlar artık milli takıma sonuna kadar destek vermeli. Takım elense bile bu onlar için hayal kırıklığı olmamalı. Büyük iş başardılar. Yine de Almanya’yı eleyeceğimize inanıyorum. Orada olmayı çok isterdim. Üzgünüm. Ama ben yokum diye asla kin beslemedim. Gönlüm onlarla birlikte. İnşallah dünya kupasında ben de kadroya dahil olurum ve güzel işler başarırız” şeklinde konuştu.

İlgiye layık olacağım

Trabzonspor taraftarının kendisine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Gökhan, “Açıkçası bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Ben de şaşırdım. Onların bu ilgisine, sevgisine ve güvenlerine layık olmak en büyük amacım. Hedefimiz taraftarlarımıza maça geldiklerinde güzel futbol izlettirmek” diyerek sözlerini tamamladı.

23.06.2008 10:29:00

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)