![]() |
#211 |
![]() Hemşo sağol Allah razı olsun
![]() |
|
![]() |
#212 |
![]() teşekkürler romakudus
|
|
![]() |
![]() |
#213 |
![]() Romakudüs ve abrek en'lerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim :-[ :-[
|
|
![]() |
![]() |
#214 |
![]() enlerinde bana yer veren arkadaşlara teşekkürler :-[
|
|
![]() |
![]() |
#215 |
![]() Bekir teşekkür ediyorum ablası
![]() Romakudus sevdiğin kişilerin arasında ismimi görmek çok güzel teşekkürler ![]() |
|
![]() |
#216 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Bu arada nick'in çok güzel ![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#217 |
![]() Şuan aklıma bunlar geldi daha sonra eklemeler yapacağım..
En İyi Aktif Üye: Demokrat, Hüdaverdi, nusret, ben En İyi Yardımsever Üye: By_Çakır, Hüdaverdi En İyi Ciddi Üye:Lügat, yalçın abi En İyi Şair Üye: Nazende, Ayşe_berra En İyi Çok Rastladığınız Üye: Demokrat, Hüdaverdi, Ak_kelebek, Nazende, efser, acizane44, dilek, ümmü_seleme, politikacı, bir başka, mcht_ln, nusret, berika, ak_saliha, sadeceali, feyza, Ruh-i Zar, ENGİNEER En İyi Sevdiğiniz Üye: dilek, acizane44, efser, nusret, demokrat, alemdar, By_Çakır, feyza, ak_kelebek, Gülsima, karaeşref, neşe, parantez, oguzdesouza, ENGİNEER, AccesS En İyi Fanatik Üye: Hüdaverdi, nusret, politikacı, parantez, ben En İyi Tatlı Başbelası üye: efser, dilek, acizane44 En İyi Geveze Üye: bir başka En İyi Karizmatik Üye: nusret, alemdar, demokrat En İyi Kibar Üye: Ayşe_Berra, Nazende En İyi Komik Üye: romakudüs En İyi Daimi Üye: nusret, Hüdaverdi, demokrat, yalçın abi En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak_Kelebek, Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: En İyi Sevilen Üye: dilek, efser, acizane44, nusret, politikacı, parantez, hıfz-ı lisan, Nagihan, KAmusal mışş, demokrat, Hüdaverdi, ENGİNEER, AccesS En İyi Sevimli Üye: efser, dilek En İyi Sinirli Üye: Dolunay_Kadim, Demokrat En İyi Kültürlü Üye: yalçın abi, .:Alamet-i_Farika:. En İyi Sabırlı Üye: yalçın abi, Ayşe_Berra En İyi Sakin Üye: ümitli_bekleyiş En İyi Bayan Üye: dilek, Gülsima, efser, acizane44, neşe, Feyza, Ak_Kelebek, Berika, Ak_Saliha, Nazende, Ayşe_Berra, Dildade, ruh-i zar, hıfz-ı lisan, finduk_güseli, ümmü_seleme, vuslata özlem, merve, KAmusal mışş, politikacı, parantez, Nagihan, bir başka, çilik, Ravza_Ruveyda, sümeyra, bayonet, duyguseli En İyi Erkek Üye: nusret, alemdar, demokrat, sadeceali, yavuzsultanselim, Hüdaverdi, karaeşref, haritacı70, by_çakır, yalçın abi, .:Alamet-i_Farika:., Lügat, wantedturk, oguzdesouza, gölge, maviinsan, ENGİNEER, AccesS En İyi İmza: parantez, ben En İyi Nick:ben, demokrat En İyi Efendi Üye: nusret, alemdar En Muhalefet üye: En Bilimsel üye:ben, by_çakır, sadeceali En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:mehmet akif, politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: |
|
![]() |
#218 |
![]() Valla rsdönmezs sende olmasan enlerinde kimse bana yer vermeyecek.. Sağol enlerinde banada yer verdiğin için :-*
|
|
![]() |
![]() |
#219 |
![]() teşekkürler rıdvan
![]() |
|
![]() |
#220 |
![]() sağol rıdvan abi +1
|