06-25-2008, 17:34 | #11 |
Gelirsem biter Aşk !
bir de dinlemek lazım
|
|
06-25-2008, 17:44 | #12 | |
Gelirsem biter Aşk !
Alıntı:
Hep tekrar hep tekrar..Özellikle Aşk çok sık konu olur şiirlere..Aşk kelimesini içeren çok az farklı şiir vardır..Geri kalanı niteliksiz ve sıradandır..Herbiseyi beğenmeyin canım sizde fazla iyi niyetylisiniz :-X |
||
06-25-2008, 17:47 | #13 |
Gelirsem biter Aşk !
Hocam sende harşeyi eleştiriyorsun ya ... :D
|
|
06-25-2008, 17:48 | #14 |
Gelirsem biter Aşk !
hmm..sen öyle diyorsan öyle olsun ''sen bitti say üç nokta koyuyorum'' diye bir şiir var bende onu çok beğeniyorum
iyi niyetliyiz tabi biz ; ) kırık sen birşeyleri beğensen şaşırtcan herkesi (enazından beni) :D |
|
06-25-2008, 17:52 | #15 |
Gelirsem biter Aşk !
Ama napalım arkadaşlar her verileni çok beğenip alıyoruz..
O yüzden beğendiğimiz değerler yerinde sayıyor.. Elestiri gelisimi destekler bi yerde.. |
|
06-25-2008, 19:32 | #16 | |
Gelirsem biter Aşk !
Alıntı:
Edebiyat bilgini öğrenebilirmiyim. yada şiir nasıl yazılır . hece ölçüleri vs. Teşekkür ederim. Saygılarımla |
||
06-25-2008, 19:34 | #17 |
Gelirsem biter Aşk !
Diplomalı olursam için rahat mı edecek..
Yoksa yetkin ağızlar sadece diplomalı olanlar mı..? |
|
06-25-2008, 19:44 | #18 | |
Gelirsem biter Aşk !
Alıntı:
Yetkin ağızlar diplomalı olanlarda demedim değil mi? "verilmek istenen mesaj güzel kelimeleri iyi sıralayamamış.. şiir yazmayı bilmiyor demektir bu.." Kelimeler neye göre sıralanır,ölçüsü nedir, şiir yazmayı bilmiyor dedin, Kahraman Tazeoğlu şiir yazmayı bilmiyor bu yüzden yüzbinler şiirlerine hayran buna bende dahil , "Ama napalım arkadaşlar her verileni çok beğenip alıyoruz.. O yüzden beğendiğimiz değerler yerinde sayıyor.. Elestiri gelisimi destekler bi yerde.." Her verileni beğenmiyoruz, beğenilecek olanı beğeniyoruz. ve bu beğeniler insana göre değişir. evet haklısın Eleştiri gelişimi destekler ama yersiz eleştirinin hiç bir şeye faydası yoktur. Saygılarımla. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|