AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-27-2008, 15:08   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart AK PARTİ HÜKÜMETİNİ BOMBALADI
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, yargı ve hükümet arasında yaşanan gerilime göndermede bulunarak hükümeti bombaladı
Demirel, “Ülkede yönetim sıkıntısı var. Devlet kurumları ile siyasi kurumlar saç saça baş başa ise ne güzel yönetiliyorum demezsin. ‘Ülkeyi ben yönetiyorum’ diyenlere sesleniyorum: Altından kalkamayacağınız işi başkasının sırtına yüklemeyin. Altından kalkamıyorsan bırakın gidin” dedi.

DİN VE DEVLET AYNI RAHİMDE

Çukurova Holding’e bağlı inşaat şirketi Baytur tarafından düzenlenen, CEO Oktay Yavuz’un da katıldığı İnşaat Sanayicileri İşverenler Sendikası (İNTES) toplantısında konuşan Demirel, din ve devletin ana rahminde yapışık ikizler olduğunu belirterek, “Doğduğunda cerrah bunları ayırmalı. Doktor, birini yaşatmaya çalışırken diğeri ölür. Ama biz ikisini de yaşatmada büyük başarı gösterdik. Bu ülkede kimsenin dinine inanan insanlara karıştığı yok. Aklın gereğini yapıp Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda yürüyelim” dedi.

ZİHİNLERİ BULANDIRMAYIN

Demirel, Türkiye’nin demokrasi ve cumhuriyetten vazgeçemeyeceğini kaydederek, “Huzuru bozacak, insanların zihinlerini bulandıracak, cumhuriyet hakkında şüphe uyandıracak açıklamalar yapmaya lüzum yok. Kimseye cevap veriyor değilim, kim böyle yapıyorsa ona cevap veriyorum” dedi.

Demirel, şeriatın olduğu yerde demokrasinin olamayacağını belirterek, “Din ve devletin birbirinden ayrılmasının ne zararı var. Vatandaş dini icaplarını yerine mi getiremiyor. Ama camiye siyaset

akşam

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-27-2008, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
NetinRuhu
morisnonun kendi zihni bulanmış millettide bulamaya çalışıyor
NetinRuhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 15:17   #3
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Demirel in konuşmaya hakkı yok.Onun kardeşi Hacı Aliye ne kadar yolsuzluk yaptığı belli.Ve de yyiğeni Yahyanın suçlarına göz yumdu.
Ankara Mason Locasına kaydoldu.Ve de eğer ülkeyi iyi yönetseydi 4 ayda hükümetten düşürülmezdi.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)