AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-27-2008, 15:03   #1
Kullanıcı Adı
HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ
Standart Ankara’da kene toplantısı
Ankara’da kene toplantısı

Son kurban

Son kurban
Gümüşhane’de kene ısırması sonucu Kırım Kongo hastalığına yakalanan ve durumu ağırlaşan 78 yaşındaki S.Ö, Erzurum’da hastaneye kaldırıldı.

Ankara keneye çare arıyor
Yaz mevsiminin gelmesiyle kene vakalarında görülen artış, sağlık, çevre ve tarım bakanlarını bir araya getirdi. Bakan Recep Akdağ; hastalıkla ilgili uzun zamandır diğer iki bakanlıkla çalışma yürüttüklerini konuyla ilgili bilimsel bir kurul oluşturulduğunu belirtti. Akdağ, önlemleri genişleteceklerini söyledi. Öte yandan, Amasya’da kene ısırması nedeniyle SamsunTıp Fakültesi Hastanesi sevk edilerek tedavi altına alınan 62 yaşındaki İsmail Karakaya, kurtarılamadı.

CHP’den soru önergesi
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, kene vakalarını Meclis gündemine taşıdı. Ekici, konuyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na yazılı soru önergesi verdi. Ekici, şu soruları yöneltti: “Kene ısırması sonucu bu güne kadar yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı nedir? Dünyadaki en büyük KKKA salgınının Türkiye’de yaşandığını iddiası doğru mudur?”

26/06/2008 23:58

yeniçag

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-27-2008, 15:07   #2
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Keneye çözüm bulunmuş.Fox haberde gösterdi.Ona karşı bir böcek türü bulundu.Yılanla-fare ilişkisi gibi.
Fakat o böcek türünün adını hatırlayamadım.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 15:07   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
CHP’den soru önergesi
CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, kene vakalarını Meclis gündemine taşıdı. Ekici, konuyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı’na yazılı soru önergesi verdi. Ekici, şu soruları yöneltti: “Kene ısırması sonucu bu güne kadar yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı nedir? Dünyadaki en büyük KKKA salgınının Türkiye’de yaşandığını iddiası doğru mudur?”

Keneden bile medet ummaya çalışan sözde Cumhuriyet savunucularına çok acımaya başladım. Allah akıl fikir versin.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 15:11   #4
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
En buyuk kene sizsiniz..
icimden geldi
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 15:16   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi

“Kene ısırması sonucu bu güne kadar yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı nedir? Dünyadaki en büyük KKKA salgınının Türkiye’de yaşandığını iddiası doğru mudur?”

Öh :D

Bunlar iktidar olsa koltuğuna otursa sokaktan topladıkları bir kaç adama tbmm'yi teslim edip keyif ararlar valla.
Armut piş ağzıma düş düşüncesiyle hareket edenlerden nefret ederim.
Araştırma ruhu bile yok bunlarda :D
Gen sorunun büyük bir lüksü varda ben mi bilmiyorum ?
Alt 06-27-2008, 15:30   #6
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

“Kene ısırması sonucu bu güne kadar yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı nedir? Dünyadaki en büyük KKKA salgınının Türkiye’de yaşandığını iddiası doğru mudur?”

Öh :D

Bunlar iktidar olsa koltuğuna otursa sokaktan topladıkları bir kaç adama tbmm'yi teslim edip keyif ararlar valla.
Armut piş ağzıma düş düşüncesiyle hareket edenlerden nefret ederim.
Araştırma ruhu bile yok bunlarda :D
Gen sorunun büyük bir lüksü varda ben mi bilmiyorum ?
+ resim cok guzel :D :D :D
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)