![]() |
#1 |
![]() Biz de kanal kuralım CHP’den paraları kapalım!
Aziz Abi, benim adım Mahmut Evren Serdengeçti. Kırklareli’nde oturuyorum. Yolsuzluk canıma tak etti... Doğru dürüst bi kız bulup evlenemiyorum bile... Arkadaşlarla günlerdir kafa kafaya verip düşünüyoruz; nasıl çabuk para kazanırız diye. Sonunda aklımıza müthiş bi fikir geldi.’ Böyle başlıyor Mahmut’un e-mail’i uzuyor da uzuyor.. Ama çabuk para kazanmak için önerisi matrak en azından: ‘... dedik ki bizim Aziz Abi, bu televizyonculuk işinden iyi anlar. Ondan rica edelim. Gelsin; başımıza geçsin, bi televizyon kanalı kuralım...’ Valla fena fikir değil.. ‘...Adını bile bulduk kanalın; sen beğenmezsen de değiştiririz... Aslında bi kaç seçeneğimiz var: ‘Bu seçeneklerden biri DB-TV...Yani Deniz Baykal TV.. ‘Başka bi isim daha var ADK... Anti Demokrasi Kanalı.. ‘SA-TV de olabilir Seçilemeyeceğimi Anladım TV.. ‘İstersen VT-TV yapalım...’ O ne ola ki demeyin... Vur Tayyip’e TV.. Aslında bu iş bu kadar da gırgıra alınacak bi şey değil. Sür-git basın özgürlüğünden, yandaş medya yaratmaktan, basına baskı uygulamaktan söz eden Deniz Baykal’ın önce Kanaltürk’e ardından da Halk TV’ye milyonlarca dolar aktardığı yolundaki iddiaları artık sağır sultan başta, duymayan kalmadı... Bu olacak iş değil tabii. İşadamları, kendi görüşlerini savunan, destekleyen medya kuruluşlarına zaman zaman reklam desteği yapar. Ama karşı görüşte olan medyaya da reklam vermemezlik etmez. Çünkü sonuçta işadamıdır, malını satacaktır! Ama ben ilk kez bir siyasi partinin, dolaysız biçimde, yani aracısız maracısız bir değil iki televizyon kanalına milyonlarca dolar aktardığına tanık oluyorum! Aslında Kırklarelili Mahmut’la tayfasının fikri fena değil ha! Böyle bi televizyon kurmakkolay iş.. Yayın akışını da birlikte yaparız sizinle. Sabat 6’da açarız yayını... Ellerimizde bayraklar tek sıra yürürüz yolarda... ‘En Büyük Baykal Başka Büyük Yok!’ naralarıyla dolanır dururuz bi saat kadar... Sonra da bunu naklen yayınlarız... Derken 7-9 arası Lale Mansur Kadınlarımızla diye bi Sabah Lokumu attırız. Lale alır beş altı hatunu, bir avaza veryansın ederler, örneğin Edip Akbayram türküleri eşliğinde... Sonracığıma patlat bi Deniz Baykal belgeseli... Tutuştur eline küçük bi çocuğun bi sopa... Sok bi tarlaya.. Başlasın karga kovalamaya... Özeniyor ya küçük tırnağı bile olamayacağı Mustafa Kemal’e! Bu belgesel artık iki saat mi olur üç saat mi belli değil... Fonda da Hasan Mutlucan türküleri...öööf ki ne ööf.. Valla tadından yenilmez! Böyle bi kanala bi de teknoloji programı gerek.. ‘Önder Sav’la Cep Telefonu Teknolojisi,’ nasıl seyredilir değil mi? Yaparız.. Yayın akışını falan şıpın işi yaparız... Sonra gelsin milyonlar.. Merak etme Mahmut, seni yakında ev bark sahibi edeceğiz oğlum! Aziz ÜSTEL Star gazetesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|