![]() |
#11 |
![]() evet güzeldi sonra da doğan yeni bebenin hikayesi başlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() gerçekten süper saol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() Çok arsız bir smileydi, hep herkesle alay ederdi.. ![]() Gözü hep yükseklerdeydi ve sadece kendisi için yaşardı.. ![]() Bir gün bir kızla kavga etti çünkü o birisi kendisine "havalı" demişti.. ![]() Onunla tartıştı ve saçma sapan şeyler söyledi.. ![]() Kız ağladı, ağladı, ağladı.. Arkasına bakmadan koştu gitti.. ![]() Genç smiley aşık olduğunu hissediyordu, çok pişman oldu, başını günlerce duvarlara vurdu.. ![]() "Ben ne yaptım yaa?" diye sordu kendine, ağladı, ağladı.. ![]() Günlerce düşündü, gidip özür dilese miydi? ![]() Ne varki utancı buna izin vermiyordu.. ![]() Sonunda karar verdi, tüm cesaretini toplayıp kızın karşısına çıktı.. ![]() Kızararak özür diledi ve.. ![]() Ona dün özenle topladığı çiçekleri uzattı.. ![]() Kız sevincinden ne yapacağını şaşırmıştı.. Özrü kabul etti.. ![]() Genç smiley de çıldırmıştı, öyle mutluydu ki.. ![]() Oğlan eve gidince "Bir kıza evlenme teklifi etmek" adlı kitabı okudu.. ![]() Ve sonra bilgisayardan güzel kıza mail atarak evlenme teklif etti.. ![]() Genç kız kabul etti ve evlendiler, sonsuza kadar mutlu yaşadılar.. ![]() Genç smiley artık kibirden nefret eden, sakin biri olmuştu.. ![]() Genç kız böyle bir kocaya sahip olduğu için çok şanslıydı.. __________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() çok hoş olmuş..emeğinize sağlık.++
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() İkisi de harika olmuş çok güldüm ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() İkiside süper olmuş :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |