![]() |
#1 |
![]() Demirören istifayı önledi
Beşiktaş�ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin�e "Çarşı Sinan Engin�e karşı" ve "Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver" pankartları açarak tepki gösterdi. Devre arasında Ertuğrul Sağlam�ın tribünlere götürmek istediği ancak buna karşı gelen Engin maçtan sonra istifa etmeye karar verdi. Maç bittikten sonra başkan Yıldırım Demirören soyunma odasına gitti ve Sinan Engin ile görüştü, "Bizimle geldin, bizimle gideceksin" diyerek menajerin kararından dönmesini sağladı. Engin ise gelişmeler hakkında şunları söyledi: Beraber gideriz "Harika bir teknik direktörümüz var. Bizim görevimiz hocamıza en iyi ortamı sağlamak. Teknik konularda kendisine karışmıyorum. Bizim işimiz 100. yıldaki havayı yakalamak. 101. yıldaki değil. Çarşı�yı 50 kişiyle sınırlandıramayız. Zamanında bizi imparator diye çağırdılar. Sinan Engin geldi, her şey düzelecek diye düzeni bozmaya çalışıyorlar. İstesem ben 150 tane hoşgeldin, diye pankart astırırım. Bu pankartları açanlara soruyorum, ne yaptılar kulüp için. Biz kafamızı koyduk. Beşiktaş�ı şampiyon yapacağız. 100. yılda başkanla birlikteydik. Hiç yalakalık yapmadım. Başarısız olursak, hep beraber gideriz. Beşiktaş�ın önde gelen taraftar gruplarından Çarşı, futbol takımı genel menajerliğine getirilen Sinan Engin�e "Çarşı Sinan Engin�e karşı" ve "Ya 2004 hesabını ver, ya da huzur ver" pankartları açarak tepki gösterdi. Devre arasında Ertuğrul Sağlam�ın tribünlere götürmek istediği ancak buna karşı gelen Engin maçtan sonra istifa etmeye karar verdi. Maç bittikten sonra başkan Yıldırım Demirören soyunma odasına gitti ve Sinan Engin ile görüştü, "Bizimle geldin, bizimle gideceksin" diyerek menajerin kararından dönmesini sağladı. Engin ise gelişmeler hakkında şunları söyledi: Beraber gideriz "Harika bir teknik direktörümüz var. Bizim görevimiz hocamıza en iyi ortamı sağlamak. Teknik konularda kendisine karışmıyorum. Bizim işimiz 100. yıldaki havayı yakalamak. 101. yıldaki değil. Çarşı�yı 50 kişiyle sınırlandıramayız. Zamanında bizi imparator diye çağırdılar. Sinan Engin geldi, her şey düzelecek diye düzeni bozmaya çalışıyorlar. İstesem ben 150 tane hoşgeldin, diye pankart astırırım. Bu pankartları açanlara soruyorum, ne yaptılar kulüp için. Biz kafamızı koyduk. Beşiktaş�ı şampiyon yapacağız. 100. yılda başkanla birlikteydik. Hiç yalakalık yapmadım. Başarısız olursak, hep beraber gideriz.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|