![]() |
#241 |
![]() göktürk kardeş hep sana yazıyorum umarım art niyet aramazsın.
kardeşim içimi acıtsa da gerçekler bunlar. yazdığım yazının sonunda da söylediğim gibi hadi benim yaşıtlarım cahil ya ülkü ocakları ? hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluğu öyle bir hal aldıysa artık çürüme hat safaya ulaştıysa durumu görmek gerekir diyorum.. ben benim gözlerimle gördüğüm bir teşkilatın varlığından söz ettim. benim ülkücü çok arkadaşım ki sağlam mhplidirler onlar bile çoğu yerde ocağa girmiyorlar. çünkü ocaktaki insanların büyük çoğunluğu bu yolda emin adımlarla yürüyor. bir arakdaşım ki kendisi teşkilattaydı lisede ocakta esrar çektiğini ballandıra ballandıra anlatmıştı. bence kardeşim bir elin parmaklarını geçmeyecek şey samimi ülkücüler. bende Türk-İslam fikri var. ben en çok Osmanlı'yı özlerim. Ama kardeşim dediğim gibi Türk-İslam hedefine bu şekilde ulaşılmaz. Milli maçlarda ellerde efespilsen ile milliyetçilik olmayacağını aynı şekilde de damarlardaki asil kan ile ulaşılabilecek bir ülküye madde bağımlısı beyinlerle ulaşılamaycağını anladım. çok değer verdiğim AlpArslan Türkeş'in emanetine ihanet edenlere lanet olsun ama şu gerçeği görmek gerekir. büyük bir yozlaşma var!!! ülküyü zedeleyecek bir çürüme! ama dediğim gibi şimdi Türk-İslam ülküsünü yeniden ayağa kaldırabilcek kişiler var. benim umudum var. İslam ülkelerini ezdirmeyecek onları koruyacak sancakları tekrar eline alacak Birileri var. ben doğru tarafa geçtiğime eminim . Akp bu gün benim umutlarımı tekrar yeşertti. umarım dediğin gibi olur kardeş umarım köprüden geçerken çürükler elenir. El birliği ile ülkemiz ATALARIMIZIN zamanında ki gücüne kavuşurda soydaşlarımız dindaşlarımız üzerinde ki karabulutlar dağılır... bizim safımız belli yolumuz belli. isteyenle kolkola isteyenle yanyana. istemeyenle göğüs göğüse... ---------------------------------------------------------------------------------------------- mavera,neredeyse aynı yollardan geçmişiz bende aynı şekilde ırkçılığa varacak kadar gözü dönmüş biriydim. en iyi kürt ölü kürttür fikri mevcuttu ama o zaman çok küçüktüm. idrak edemeyecek kadar küçük şimdi o fikirlerimden utanıyorum ne büyük aptalmışım ne büyük cahillikmiş şimdi fark ediyorum tüm Kürt kardeşlerimden de bu üzücü düşüncelerimden dolayı özür diliyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
![]() Alıntı:
Kurt bir semboldür türk milletinin tarihi sembolüdür nasılki almanların çift başlı kartalı varsa nasılki avusturalyalıların kangurusu varsa nasılki ingilizlerin kuş sembolü varsa türkmilletininde sembolü vardır orada türk milletinden bir vatan evladı şehit olmuş ve orada toplanan insanlarda birilerine türkün simgesini hatırlatarak mesaj veriyorsa bu siyaset değildir |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
![]() Alıntı:
bir türk milliyetçii olarak diğer siyasi oluşumun mensuplarınında ülkücüler kadar şehit bayrak millet devlet maneviyat gibi değerlerine önem vermesi ve benden çok sahiplenmesinden hicap değil olsa olsa gurur duyarım onur duyarım sizdende bunu beklerdim bizim şehide bayrağa olan sevgimizden bağlılığımızdan gurur duyun onurlanın doğrusu bu olurdu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
![]() Kimse Türklük üzerinden siyaset yapamaz.Milletin milliyetçilik duyguları sayesinde oy almayada çalışamaz sen milliyetçiysen biz vatan hainimiyiz?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | ||
![]() Alıntı:
benim aylar önce bunu yazış amacım şuydu...nerede bir şehit cenazesi olsa mhpliler toplanıyor ellerını kurt yapıp sloganlar atıyordu hükümet alehine...bu sahiplenmemk ipotek koymamak değilde nedir..sankım bizim hiç canımız yanmıyormuş gibi... ayrıca o donemd bayrak mıtınglerıde vardı...adamlar resmen benım bayragımı benden çalmaya çalısıyordu...yazdıklarım bunla ılgılıydı sızınkı mgecıkmış bir cevap olsa gerek... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
![]() Türk'ün sembollerinden biri olan Kurt işaretini Protesto etmenizi doğrusu esefle karşıladım...
Şehit cenazelerimiz de "Kurt" işareti yapılmasını sizler istemiyorsanız ne yapalım o halde ? Rusların simgesi "AYI" işaretini mi , yoksa İngilizlerin simgesi haline gelmiş " ASLAN" işareti mi ? Bu kadarcık incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleyi Eleştiri mahiyetinde kullanmışsınız , bravo sizlere... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |