AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2008, 14:32   #241
Kullanıcı Adı
sadakte
Standart ÜLKÜCÜLER!
göktürk kardeş hep sana yazıyorum umarım art niyet aramazsın.

kardeşim içimi acıtsa da gerçekler bunlar.
yazdığım yazının sonunda da söylediğim gibi hadi benim yaşıtlarım cahil ya ülkü ocakları ? hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluğu öyle bir hal aldıysa artık çürüme hat safaya ulaştıysa durumu görmek gerekir diyorum..
ben benim gözlerimle gördüğüm bir teşkilatın varlığından söz ettim. benim ülkücü çok arkadaşım ki sağlam mhplidirler onlar bile çoğu yerde ocağa girmiyorlar. çünkü ocaktaki insanların büyük çoğunluğu bu yolda emin adımlarla yürüyor. bir arakdaşım ki kendisi teşkilattaydı lisede ocakta esrar çektiğini ballandıra ballandıra anlatmıştı. bence kardeşim bir elin parmaklarını geçmeyecek şey samimi ülkücüler. bende Türk-İslam fikri var. ben en çok Osmanlı'yı özlerim.

Ama kardeşim dediğim gibi Türk-İslam hedefine bu şekilde ulaşılmaz. Milli maçlarda ellerde efespilsen ile milliyetçilik olmayacağını aynı şekilde de damarlardaki asil kan ile ulaşılabilecek bir ülküye madde bağımlısı beyinlerle ulaşılamaycağını anladım.
çok değer verdiğim AlpArslan Türkeş'in emanetine ihanet edenlere lanet olsun ama şu gerçeği görmek gerekir. büyük bir yozlaşma var!!! ülküyü zedeleyecek bir çürüme!
ama dediğim gibi şimdi Türk-İslam ülküsünü yeniden ayağa kaldırabilcek kişiler var. benim umudum var. İslam ülkelerini ezdirmeyecek onları koruyacak sancakları tekrar eline alacak Birileri var. ben doğru tarafa geçtiğime eminim . Akp bu gün benim umutlarımı tekrar yeşertti.
umarım dediğin gibi olur kardeş umarım köprüden geçerken çürükler elenir. El birliği ile ülkemiz ATALARIMIZIN zamanında ki gücüne kavuşurda soydaşlarımız dindaşlarımız üzerinde ki karabulutlar dağılır...
bizim safımız belli yolumuz belli. isteyenle kolkola isteyenle yanyana. istemeyenle göğüs göğüse...

----------------------------------------------------------------------------------------------
mavera,neredeyse aynı yollardan geçmişiz
bende aynı şekilde ırkçılığa varacak kadar gözü dönmüş biriydim.
en iyi kürt ölü kürttür fikri mevcuttu ama o zaman çok küçüktüm. idrak edemeyecek kadar küçük
şimdi o fikirlerimden utanıyorum
ne büyük aptalmışım ne büyük cahillikmiş
şimdi fark ediyorum
tüm Kürt kardeşlerimden de bu üzücü düşüncelerimden dolayı özür diliyorum...

sadakte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 14:50   #242
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
sadakte Nickli Üyeden Alıntı
göktürk kardeş hep sana yazıyorum umarım art niyet aramazsın.

kardeşim içimi acıtsa da gerçekler bunlar.
yazdığım yazının sonunda da söylediğim gibi hadi benim yaşıtlarım cahil ya ülkü ocakları ? hepsi kötüdür demiyorum ama çoğunluğu öyle bir hal aldıysa artık çürüme hat safaya ulaştıysa durumu görmek gerekir diyorum..
ben benim gözlerimle gördüğüm bir teşkilatın varlığından söz ettim. benim ülkücü çok arkadaşım ki sağlam mhplidirler onlar bile çoğu yerde ocağa girmiyorlar. çünkü ocaktaki insanların büyük çoğunluğu bu yolda emin adımlarla yürüyor. bir arakdaşım ki kendisi teşkilattaydı lisede ocakta esrar çektiğini ballandıra ballandıra anlatmıştı. bence kardeşim bir elin parmaklarını geçmeyecek şey samimi ülkücüler. bende Türk-İslam fikri var. ben en çok Osmanlı'yı özlerim.

Ama kardeşim dediğim gibi Türk-İslam hedefine bu şekilde ulaşılmaz. Milli maçlarda ellerde efespilsen ile milliyetçilik olmayacağını aynı şekilde de damarlardaki asil kan ile ulaşılabilecek bir ülküye madde bağımlısı beyinlerle ulaşılamaycağını anladım.
çok değer verdiğim AlpArslan Türkeş'in emanetine ihanet edenlere lanet olsun ama şu gerçeği görmek gerekir. büyük bir yozlaşma var!!! ülküyü zedeleyecek bir çürüme!
ama dediğim gibi şimdi Türk-İslam ülküsünü yeniden ayağa kaldırabilcek kişiler var. benim umudum var. İslam ülkelerini ezdirmeyecek onları koruyacak sancakları tekrar eline alacak Birileri var. ben doğru tarafa geçtiğime eminim . Akp bu gün benim umutlarımı tekrar yeşertti.
umarım dediğin gibi olur kardeş umarım köprüden geçerken çürükler elenir. El birliği ile ülkemiz ATALARIMIZIN zamanında ki gücüne kavuşurda soydaşlarımız dindaşlarımız üzerinde ki karabulutlar dağılır...
bizim safımız belli yolumuz belli. isteyenle kolkola isteyenle yanyana. istemeyenle göğüs göğüse...

----------------------------------------------------------------------------------------------
mavera,neredeyse aynı yollardan geçmişiz
bende aynı şekilde ırkçılığa varacak kadar gözü dönmüş biriydim.
en iyi kürt ölü kürttür fikri mevcuttu ama o zaman çok küçüktüm. idrak edemeyecek kadar küçük
şimdi o fikirlerimden utanıyorum
ne büyük aptalmışım ne büyük cahillikmiş
şimdi fark ediyorum
tüm Kürt kardeşlerimden de bu üzücü düşüncelerimden dolayı özür diliyorum...

Ne demek hiç bir art niyet taşımam.Yeterki yorumlar cıvık ve alaycı olmasın.O şekilde olduğu takdirde ve umulmadık bir şekilde ,huyum kurusun ki benim cevabımda cıvık ve alaycı olur.Senin düşüncelerini anlayabiliyorum.Öyleki kazanılmış bir maçtan sonra arabanın içinde dışarıya bozkurt işareti yapan solcuyu ,yada elinde bira şişesi ile tekbir getiren kendini bilmezleride biliyorum.O kişiler ancak ve ancak bir davanın üstüne yapışmış ve temizlenmesi gereken asalakları olabilir.Bekleyelim ve görelim.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2008, 15:29   #243
Kullanıcı Adı
sadakte
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı

Ne demek hiç bir art niyet taşımam.Yeterki yorumlar cıvık ve alaycı olmasın.O şekilde olduğu takdirde ve umulmadık bir şekilde ,huyum kurusun ki benim cevabımda cıvık ve alaycı olur.Senin düşüncelerini anlayabiliyorum.Öyleki kazanılmış bir maçtan sonra arabanın içinde dışarıya bozkurt işareti yapan solcuyu ,yada elinde bira şişesi ile tekbir getiren kendini bilmezleride biliyorum.O kişiler ancak ve ancak bir davanın üstüne yapışmış ve temizlenmesi gereken asalakları olabilir.Bekleyelim ve görelim.
teşekkür ederim kardeşim umarım dediğin gibi olur
sadakte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 22:00   #244
Kullanıcı Adı
kocturk
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
beko_heko Nickli Üyeden Alıntı
Gençler bence eğer bir gösteri düzenliyorsak şehitlerle ilgili Bunu ülkücü yada vs. işaretler yaparak değiL!TEK YÜREK TEK VATAN OLARAK YAPMALIYIZ.
ŞEHİT CENAZELERİNDE YAPILAN KURT SEMBOLLERİNE VE KURT BAYRAKLARINI PROTESTO EDİYORUM!
beko heko gardaş sen o gittiğini söylediğin cenaze namazında siya*****liğinlemi vardın hayır peki orada kurt işareti yapanlar siyasi kimliğini göstermek içinmi vardı elbette hayır oraya toplanmış insanların hiç şüphesiz hiçbir beklentileri yoktur tek beklentileri bu ülkede vatan severlerin olduğunu olacağını daima varolacağını haykırmak için ordalar bir ölürüz bin diriliriz diye ordalar şehidinin arkasında olduklarını göstermek ve pkk yı lanetlemek için ordalar siz şimdi orda kurt işareti yapan arkadaşlara siyasiş beklenti içindeler dersen kul hakkına girersin vicdanların kan ağladığı o atmosferde kimse orda siyaset şu bu dinlemez
Kurt bir semboldür türk milletinin tarihi sembolüdür nasılki almanların çift başlı kartalı varsa nasılki avusturalyalıların kangurusu varsa nasılki ingilizlerin kuş sembolü varsa türkmilletininde sembolü vardır orada türk milletinden bir vatan evladı şehit olmuş ve orada toplanan insanlarda birilerine türkün simgesini hatırlatarak mesaj veriyorsa bu siyaset değildir
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 22:07   #245
Kullanıcı Adı
kocturk
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
en nefret ettıgım ve katlanamadıgım sey...belırlı bır sıyası grubun cıkıp sehıtlerımızı bı takım degerlerımızı kendı ıpoteklerı altına almaları....kardesım sehıtse hepımızın sehıdı...abıyse hepımızın abısı...kardeste hepımızın kardesı....sen kımsınde cıkıp sehıtlerımız uzerınden sıyaset yapabılıyorsun...

ben ne bu ulkeye ne bu degerlere ne de azız sehıtlerımıze ıpotek koydurmam....
,biz türkmilliyetçileri olarak kimsenin sevinçlerini kimsenin üzüntülerini ipotek altına almak gibi bir misyonumuz olamaz olmamıştır
bir türk milliyetçii olarak diğer siyasi oluşumun mensuplarınında ülkücüler kadar şehit bayrak millet devlet maneviyat gibi değerlerine önem vermesi ve benden çok sahiplenmesinden hicap değil olsa olsa gurur duyarım onur duyarım sizdende bunu beklerdim bizim şehide bayrağa olan sevgimizden bağlılığımızdan gurur duyun onurlanın doğrusu bu olurdu
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 22:08   #246
Kullanıcı Adı
politikaci
Standart ÜLKÜCÜLER!
Kimse Türklük üzerinden siyaset yapamaz.Milletin milliyetçilik duyguları sayesinde oy almayada çalışamaz sen milliyetçiysen biz vatan hainimiyiz?
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 22:13   #247
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
kocturk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
en nefret ettıgım ve katlanamadıgım sey...belırlı bır sıyası grubun cıkıp sehıtlerımızı bı takım degerlerımızı kendı ıpoteklerı altına almaları....kardesım sehıtse hepımızın sehıdı...abıyse hepımızın abısı...kardeste hepımızın kardesı....sen kımsınde cıkıp sehıtlerımız uzerınden sıyaset yapabılıyorsun...

,biz türkmilliyetçileri olarak kimsenin sevinçlerini kimsenin üzüntülerini ipotek altına almak gibi bir misyonumuz olamaz olmamıştır
bir Türk milliyetçii olarak diğer siyasi oluşumun mensuplarınında ülkücüler kadar şehit bayrak millet devlet maneviyat gibi değerlerine önem vermesi ve benden çok sahiplenmesinden hicap değil olsa olsa gurur duyarım onur duyarım sizdende bunu beklerdim bizim şehide bayrağa olan sevgimizden bağlılığımızdan gurur duyun onurlanın doğrusu bu olurdu
Türk milliyetçileri deyip genelleme yapma istersen Sizin savunduğunuz milliyetçilik anlayışı ile bizimki uyuşmuyor.. Şehit cenazelerini oy uğruna kullanmak değildir milliyetçilik..Beline bir silah takıp eline bıçak alıp haraç toplamak değildir.. Milliyetçilik biryerlerde toplanıp dini öğrenmek türk kültürünü öğrenmek yerine okey oynamak değildir..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 00:00   #248
Kullanıcı Adı
parabol
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
kocturk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bir Türk milliyetçii olarak diğer siyasi oluşumun mensuplarınında ülkücüler kadar şehit bayrak millet devlet maneviyat gibi değerlerine önem vermesi ve benden çok sahiplenmesinden hicap değil olsa olsa gurur duyarım onur duyarım sizdende bunu beklerdim bizim şehide bayrağa olan sevgimizden bağlılığımızdan gurur duyun onurlanın doğrusu bu olurdu

benim aylar önce bunu yazış amacım şuydu...nerede bir şehit cenazesi olsa mhpliler toplanıyor ellerını kurt yapıp sloganlar atıyordu hükümet alehine...bu sahiplenmemk ipotek koymamak değilde nedir..sankım bizim hiç canımız yanmıyormuş gibi...

ayrıca o donemd bayrak mıtınglerıde vardı...adamlar resmen benım bayragımı benden çalmaya çalısıyordu...yazdıklarım bunla ılgılıydı sızınkı mgecıkmış bir cevap olsa gerek...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 01:58   #249
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
Türk'ün sembollerinden biri olan Kurt işaretini Protesto etmenizi doğrusu esefle karşıladım...

Şehit cenazelerimiz de "Kurt" işareti yapılmasını sizler istemiyorsanız ne yapalım o halde ? Rusların simgesi "AYI" işaretini mi , yoksa İngilizlerin simgesi haline gelmiş " ASLAN" işareti mi ?

Bu kadarcık incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleyi Eleştiri mahiyetinde kullanmışsınız , bravo sizlere...
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:00   #250
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Türk'ün sembollerinden biri olan Kurt işaretini Protesto etmenizi doğrusu esefle karşıladım...

Şehit cenazelerimiz de "Kurt" işareti yapılmasını sizler istemiyorsanız ne yapalım o halde ? Rusların simgesi "AYI" işaretini mi , yoksa İngilizlerin simgesi haline gelmiş " ASLAN" işareti mi ?

Bu kadarcık incir kabuğunu doldurmayacak bir meseleyi Eleştiri mahiyetinde kullanmışsınız , bravo sizlere...
İşaret yapmasak nasıl olur... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)