AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-30-2008, 01:24   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Silva: Sözünün Eri Bir İnsanım
Trabzonspor’un 33 yaşındaki yeni kalecisi Tony Sylva camiaya kendini anlatıyor

Trabzonspor’un Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği 33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva umut dolu mesajlar verdi. Bordo-Mavili takımla birlikte büyük başarılara imza atmak istediğini dile getiren ve 2002-2005 yılları arasında Afrika’nın en iyi kalecisi seçilen ama sonrasında önemli oranda düşüş yaşayan Sylva, futbol yaşantısı boyunca çok gezdiğini ve Trabzonspor’un son durak olmadığını belirtti. Kendisini, Fransa ve İngiltere liginden birçok kulübün istediğini belirten Sylva, “Trabzonspor’un adını duyduğumda iyi bir araştırma yaptım. Geçmişi çok iyi olan bir kulüp olarak tanımladım. Bundan önce oynadığım kulüplerde hiçbir sorun çıkarmadım. Verdiğim sözü her zaman tutarım” diye konuştu.

Song-Yattara Bir Şanstır

Sylva takımdaki kaleciler için kendisinin bir şans olduğunu da dile getirirken, "Kadroda yer alan genç keleci Tolga Zengin, Onur ve Yakup benim tecrübemden çok faydalanacaklar. Lille kulübünde oynadığımda ülkemin milli takımına gittiğimde de zamanında geriye dönerim. Futbol profesyonellik gerektirir. Kadroda Song’un ve Yattara’nın olmasına çok sevindim. Çünkü ikisini de yakın olarak tanıyorum. Yattara’yı Gine milli takımından, Song’u da futbol geçmişinden çok iyi biliyorum. Onlar benim için şanstır. Trabzon insanı çok sıcak kanlı sevecen. Burada herkesi futbola ve takımlarına aşık gördüm. Futbola ilgi ve alaka beni çok sevindirdi. Kalede rekabet olması beni hiçbir zaman yıldırmaz. Kim iyiyse o oynar" dedi

30 Haziran 2008
gunebakis.com

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)