AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-30-2008, 02:00   #251
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart ÜLKÜCÜLER!
Sizde incir kabuğunu dolduracak nitelikte görmüşsünüz ki zahmet edip yorumda bulunmuşsunuz
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:02   #252
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
Sizin incir kabuğunu doldurmuş algıladığınız ve bu şekilde açtığınız konu da yorumlarınıza cevap veriyorum .

İşaret olsa ne olur peki , kıyamet mi kopar ?
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:03   #253
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart ÜLKÜCÜLER!
Olmasa kopar mı? size soralım

cevap verme zorunluluğunuz yok okuyup çıkın ;)
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:03   #254
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Sizin incir kabuğunu doldurmuş algıladığınız ve bu şekilde açtığınız konu da yorumlarınıza cevap veriyorum .

Niye olsun kısmına cevap ne olabilir acaba ... Din olabilir mi? El- cevap: HAYIR.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:06   #255
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:

Kardeşim orası MHP mitingi mi de sen işaret yapıyorsun.. Çok istiyorsan git evinde istediğin kadar yap
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:07   #256
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
İşlevselliğini düşündüğümüz gibi yapıyoruz . Size sorma gibi bir yükümlülüğümüz yoktur .Fakat sizlere açıklamasını yapıyorum , sembolümüzün nereden geldiğini bilelilm... Böyle düşünelim lutfen...

Siz kınama mesajlarınıza devam ededurun , ben Ülkem için Siyaset yapayım , Anlaştık ?
Alt 06-30-2008, 02:08   #257
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart ÜLKÜCÜLER!
İşaret yapmana kimsenin bir şey diyeceğini düşünmüyorum sadece bazı şeyleri doğru yerde ve doğru zamanda yapmakdır önemli olan siz cenazeleri seçtiniz maksat neydi provakasyon reklam yapmak.. siyasi rant elde etmek..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:09   #258
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
İşlevselliğini düşündüğümüz gibi yapıyoruz . Size sorma gibi bir yükümlülüğümüz yoktur .Fakat sizlere açıklamasını yapıyorum , sembolümüzün nereden geldiğini bilelilm... Böyle düşünelim lutfen...

Siz kınama mesajlarınıza devam ededurun , ben Ülkem için Siyaset yapayım , Anlaştık ?
Artistlik taslama yerine biraz da halk yararına uğraşsanız :-X
Alt 06-30-2008, 02:12   #259
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?

Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;)
Alt 06-30-2008, 02:17   #260
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?

Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;)
Bak anlatılmak istenen şey o kadar kişinin arasında mitingdeymiş gibi niye orada işaret yapıyorsunuz ? Bunu Manisa'da da yaptınız Bülent ARINÇ'a karşı tutmadı... Ne demektir şehidin cenazesinden rant elde etmek...

PKK'ya o şekilde buradayız demek gibi mantıksız bir düşünce olamaz her halde.. pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya...

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)