![]() |
#251 |
![]() Sizde incir kabuğunu dolduracak nitelikte görmüşsünüz ki zahmet edip yorumda bulunmuşsunuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
![]() Sizin incir kabuğunu doldurmuş algıladığınız ve bu şekilde açtığınız konu da yorumlarınıza cevap veriyorum .
İşaret olsa ne olur peki , kıyamet mi kopar ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
![]() Olmasa kopar mı? size soralım
cevap verme zorunluluğunuz yok okuyup çıkın ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
![]() İşlevselliğini düşündüğümüz gibi yapıyoruz . Size sorma gibi bir yükümlülüğümüz yoktur .Fakat sizlere açıklamasını yapıyorum , sembolümüzün nereden geldiğini bilelilm... Böyle düşünelim lutfen...
Siz kınama mesajlarınıza devam ededurun , ben Ülkem için Siyaset yapayım , Anlaştık ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
![]() İşaret yapmana kimsenin bir şey diyeceğini düşünmüyorum sadece bazı şeyleri doğru yerde ve doğru zamanda yapmakdır önemli olan siz cenazeleri seçtiniz maksat neydi provakasyon reklam yapmak.. siyasi rant elde etmek..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
![]() Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?
Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
![]() Alıntı:
PKK'ya o şekilde buradayız demek gibi mantıksız bir düşünce olamaz her halde.. pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
|
|