AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-30-2008, 06:41   #14
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart TSK'yı kim yıpratıyor?
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ülkem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Polis gayet tabii nefsine yenik düşüp pkk lısın diyerek masum birini vursa o kişi yada yakınları hakkını arayabilir
Bu açıdan düşününce normal ama pkk lı olduğu kanıtlanmış birinin eylem hazırlığındayken vurulması felan suç olmaz emin ol...

Ayrıca Ne Mutlu Türk'üm diyene lafına karşılık isteyenlerde ne mutlu Kürdüm diyebilir..Onun ırkı oysa gurur duymak ve vurgulmak hakkı...Burada bir suç göremiyorum...

Ben Türklüğümle gurur duyuyorumda Kürt niye kendi ırkını korumak ve gururlandırmak istemesin?

Neyse karıştırdın ortalığı iyice...
(:
vatanı,devleti,bayrağı,milli marşı olmayan ırk mı olurmuş...önce bu dediklerime mashar olsun ondan sonra desin.biz özvatanımızda bölücülük yaptırtmayız...

+ 1923
Komik ÖZvatanında bölücülük yapanlar özvatanında bölücülük görmek istemiyor. Benim bölücülüğüm kürtünkinden daha hayırlıdır diyor herhalde, Allah akıl fikir verecek size inşAllah

O sizin demeye çalıştığınız şey de devlettir. Katalanlar ırktır İspanya devlet mesela ;)

+ 22072006

bizim lugatımızda ırk kelimesi mehmet akifin dizeleriyle bir anlam kazanır.aynı ülkü etrafında birleşmiş aynı vatanı paylaşan birbirine kız veren insanlar topluluğudur ırk.

ama sizin lugatınız küreselleşmeden pek bi etkilenmiş.en küçük ayrılıkları ırk olarak görüyorsunuz.böl parçala yönet politikasına tam itaat.ne de olsa büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanısınız değilmi...

sizin lugatınızda şunlarda var...

amerikan askerlerinin ırak işgalinde en küçük bir zarar görmesini istemiyoruz.

son yüzyılda özgürlük için en çok fedakarlık yapanlar amerikalılardır.

evet bu sözler sayın abdullah gül ün sözleridir.aynı zihniyet ırak ta hz ALİ nin türbesi amerikan tankları tarafından vurulunca veya KURANI KERİM in sayfalarına nişan alıp ateş eden askerleri görünce timsah gözyaşları da dökmektedir.

NE MUTLU TÜRK üm DİYENE sözünü TÜRKİYE de çerkezi lazı bilmem nesi herkes gururla söylerken bir grup çıkıp buna aykırı hareket edecekmiş.buna gözyummayınca da bölücülük yapmış olacağım.öyle saçma şey olmaz...

ama size göre bu gayet normal.herkes etnik kökenini araştırsın bununla gurur duysun.bunu dile getirsin.kardeşim bu topraklara niye biyolojik ırk gibi bir fitneyi illada sokmaya çalışıyorsunuz.yada bunu yapanlara fırsat verecek şeyler yapıyorsunuz.ben anlamadım gitti.
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)