![]() |
#261 | ||
![]() Alıntı:
Artistlik , Kurtçuk gibi benzetmeler hiç hoş değil... Lutfen , bir de bölüm Sorumlusu imişsiniz . Sokak ağzı ile konuşmalar bize(Müslüman-Türk) yakışmaz. Unutulmasın ki Peygamber efendimiz , Taif te taşlandığı zaman dahil Orada bulunan halka dua etmiştir... Bana bu şekilde davranmanızın sebebi farklı düşüncelerde olmamız mı ? Benim düşüncem bu şekildedir , kabul etmeseniz dahi... Sevgi beslemeseniz dahi , Saygı duymak Türk'ün adetidir. Selametle.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
![]() 80 öncesi ülkücü kampları ve ülkücü komandolar ülkücülerin iç yüzünü açar bence...
Faşit yetiştirme yurtları... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
![]() Kardeşim görüşlerin için sağol...
Bizim de görüşlerimiz bu şekildir.. Yanlış yaptıysak affola.. Kafam biraz dağınık.. Ama sizin yaptığınız da yanlış ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
![]() Alıntı:
Selametle.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
![]() Eger 1 kesim türk bayragını yakabiliyorsa bunu tv lerden izliyorsak pkk bayrakları ile cenazeleri kaldırıyorsa ve onlar hakkında tek bir satır yazmak zorunuza gidiyorsa...
mhp nin 3 hilali sehitlere karsı gosterdigi duyarlılık zorunuza gidiyor ve bunu yazıyorsanız size soruyorum hangi tarafdasınız? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
![]() Alıntı:
Siz "satır satır" yazı yazıyorsunuz(!) da yıllar yılı düşmanlıktan öte ne ürettiniz?.. Dur ben sayayyım, gürültü, slogan, sovenlik boş kafalı yarı sadist aydın bozuntuları. Biz hizmetten, barıştan, sağduyudan, akilane işlerden yana ırkçı, şovenist kalıplardan uzak olduğumuz için bu mesele sizin ağırınıza gitse de çözülüyor. Sizin tarafınız gayet belli, onlarla birlikte eriyip gdiyorsunuz zira. :-* |
||
![]() |
![]() |
#267 | ||
![]() Alıntı:
Cümlelere bakın , tam Siyaset konuşulabilecek bir üslup ! Tebrik ediyorum sizi.. Yıllar yılı biz Devletimiz için , çabaladık . Milletimizin huzuru için yola başımızı koyduk . Binlerce Şehit verdik . Sırf Komünist Sistem Ülkemizin başına çöreklenmesin diye... Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim. Size yaptığımız icraatları getirsem ne olacak ki ? Bakınız , Önyargı başlamış dahi.. Siz saymışsınız işte bizim neler yaptığımızı... Önyargılı davranıyorsunuz , Bu şekilde Önyargı ile Siyasi konuları sizinle irdeleyebilmemiz mümkün değildir. Selametle... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
![]() Alıntı:
Bu uğurda savaşanları yani GERÇEK Ülkücüleri tebrik etmez saygıyla anarım. Size soruyorum, şimdi Ülkücülük var mı? Ben göremiyorum da, Benim gördüğüm şimdiki Ülkücüler genelde haraç topluyor, çete elemanlığı yapıyor, beline bir silah takıyor onun bunun hakkına giriyor ve ben Ülkücüyüm diyip kasım kasım kasılıyor. Sizce suç bizde mi yoksa Ülkücülüğün adını lekeleyen Sözde Ülkücülerde mi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
![]() Bir tutturmuşsunuz ülkücüler silahla dolaşıp haraç topluyor , mafyamatik işlerin peşinden gidiyor. Yahu bunları yapanların hepsinin ülkücü olduğuna inanıyorsunuzda din üzerinden milletin inançlarını rant malzemesi yaparak para sızdıran tüccarları neden görmüyorsunuz. Bunlarada lanet okuyun o halde ama olmaz dimi onlar hoca efendi ...
Milli maç sonrası olsun , şehit cenazesi olsun o bozkurt işareti yapanların hepsimi MHP li veya ülkücü , hayır değil , Türklüğün sembolü olarak algılayıp yapan insanlarda var. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
![]() Ben kimseye lanet okumam. Yanlış yapanada kim olursa olsun aferin demem. ;) Kendinizle karıştırdınız galiba :-X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|