AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-30-2008, 02:26   #261
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Böyle bir düşüncemizin olmadığını belirtmeden edemeyeceğim . Siz öyle düşünüyorsunuz diye de öyle kabul edilecek değildir . Ben Bozkurt işaretimi Ermenilerin Propaganda yaptığı bir yerde de yaptım . Peki sizce ben orada Siyasal bir simge mi taşıyordum ?

Sizlerle bunu bol bol tartışmasını yaparız fakat kınanacak derecede de bir hal değildir . PKK'ya buradayız imajı doğurmaz mı bu acaba ? Vaktinde Suriye'ye eylem için gittiğimiz gibi... ;)
Bak anlatılmak istenen şey o kadar kişinin arasında mitingdeymiş gibi niye orada işaret yapıyorsunuz ? Bunu Manisa'da da yaptınız Bülent ARINÇ'a karşı tutmadı... Ne demektir şehidin cenazesinden rant elde etmek...

PKK'ya o şekilde buradayız demek gibi mantıksız bir düşünce olamaz her halde.. pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya...

Artistlik , Kurtçuk gibi benzetmeler hiç hoş değil... Lutfen , bir de bölüm Sorumlusu imişsiniz . Sokak ağzı ile konuşmalar bize(Müslüman-Türk) yakışmaz.

Unutulmasın ki Peygamber efendimiz , Taif te taşlandığı zaman dahil Orada bulunan halka dua etmiştir... Bana bu şekilde davranmanızın sebebi farklı düşüncelerde olmamız mı ?

Benim düşüncem bu şekildedir , kabul etmeseniz dahi... Sevgi beslemeseniz dahi , Saygı duymak Türk'ün adetidir.

Selametle..
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:28   #262
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Standart ÜLKÜCÜLER!
80 öncesi ülkücü kampları ve ülkücü komandolar ülkücülerin iç yüzünü açar bence...
Faşit yetiştirme yurtları...
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:29   #263
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart ÜLKÜCÜLER!
Kardeşim görüşlerin için sağol...

Bizim de görüşlerimiz bu şekildir..

Yanlış yaptıysak affola.. Kafam biraz dağınık..

Ama sizin yaptığınız da yanlış
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 02:52   #264
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim görüşlerin için sağol...

Bizim de görüşlerimiz bu şekildir..

Yanlış yaptıysak affola.. Kafam biraz dağınık..

Ama sizin yaptığınız da yanlış
Estağfurullah , ben yanlışlığı veyahut doğruluğu hususunu bıraktım. Lakin , Kınanacak derecede birşey olmadığına kanaat getirdim.

Selametle..
Alt 06-30-2008, 03:32   #265
Kullanıcı Adı
ülkem
Standart Ülkücüler!
Eger 1 kesim türk bayragını yakabiliyorsa bunu tv lerden izliyorsak pkk bayrakları ile cenazeleri kaldırıyorsa ve onlar hakkında tek bir satır yazmak zorunuza gidiyorsa...

mhp nin 3 hilali sehitlere karsı gosterdigi duyarlılık zorunuza gidiyor ve bunu yazıyorsanız

size soruyorum hangi tarafdasınız?
ülkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 05:02   #266
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
ülkem Nickli Üyeden Alıntı
Eger 1 kesim Türk bayragını yakabiliyorsa bunu tv lerden izliyorsak pkk bayrakları ile cenazeleri kaldırıyorsa ve onlar hakkında tek bir satır yazmak zorunuza gidiyorsa...

mhp nin 3 hilali sehitlere karsı gosterdigi duyarlılık zorunuza gidiyor ve bunu yazıyorsanız

Siz "satır satır" yazı yazıyorsunuz(!) da yıllar yılı düşmanlıktan öte ne ürettiniz?.. Dur ben sayayyım, gürültü, slogan, sovenlik boş kafalı yarı sadist aydın bozuntuları.

Biz hizmetten, barıştan, sağduyudan, akilane işlerden yana ırkçı, şovenist kalıplardan uzak olduğumuz için bu mesele sizin ağırınıza gitse de çözülüyor.

Sizin tarafınız gayet belli, onlarla birlikte eriyip gdiyorsunuz zira. :-*
Alt 06-30-2008, 07:31   #267
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ülkem Nickli Üyeden Alıntı
Eger 1 kesim Türk bayragını yakabiliyorsa bunu tv lerden izliyorsak pkk bayrakları ile cenazeleri kaldırıyorsa ve onlar hakkında tek bir satır yazmak zorunuza gidiyorsa...

Siz "satır satır" yazı yazıyorsunuz(!) da yıllar yılı düşmanlıktan öte ne ürettiniz?.. Dur ben sayayyım, gürültü, slogan, sovenlik boş kafalı yarı sadist aydın bozuntuları.

Biz hizmetten, barıştan, sağduyudan, akilane işlerden yana ırkçı, şovenist kalıplardan uzak olduğumuz için bu mesele sizin ağırınıza gitse de çözülüyor.

Sizin tarafınız gayet belli, onlarla birlikte eriyip gdiyorsunuz zira. :-*

Cümlelere bakın , tam Siyaset konuşulabilecek bir üslup ! Tebrik ediyorum sizi..

Yıllar yılı biz Devletimiz için , çabaladık . Milletimizin huzuru için yola başımızı koyduk . Binlerce Şehit verdik . Sırf Komünist Sistem Ülkemizin başına çöreklenmesin diye... Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim.

Size yaptığımız icraatları getirsem ne olacak ki ? Bakınız , Önyargı başlamış dahi.. Siz saymışsınız işte bizim neler yaptığımızı... Önyargılı davranıyorsunuz , Bu şekilde Önyargı ile Siyasi konuları sizinle irdeleyebilmemiz mümkün değildir.

Selametle...
Alt 06-30-2008, 08:42   #268
Kullanıcı Adı
Feyza
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı

Cümlelere bakın , tam Siyaset konuşulabilecek bir üslup ! Tebrik ediyorum sizi..

Yıllar yılı biz Devletimiz için , çabaladık . Milletimizin huzuru için yola başımızı koyduk . Binlerce Şehit verdik . Sırf Komünist Sistem Ülkemizin başına çöreklenmesin diye... Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim.

Size yaptığımız icraatları getirsem ne olacak ki ? Bakınız , Önyargı başlamış dahi.. Siz saymışsınız işte bizim neler yaptığımızı... Önyargılı davranıyorsunuz , Bu şekilde Önyargı ile Siyasi konuları sizinle irdeleyebilmemiz mümkün değildir.

Selametle...
"Asıldık sehpalarda , kaçanlardan olmadık. Ne içün yaptık ? Sizin bu yakışıksız tabirlerinizi duyalım diye değil elbette , buna inanmanızı isterim."
Bu uğurda savaşanları yani GERÇEK Ülkücüleri tebrik etmez saygıyla anarım. Size soruyorum, şimdi Ülkücülük var mı? Ben göremiyorum da, Benim gördüğüm şimdiki Ülkücüler genelde haraç topluyor, çete elemanlığı yapıyor, beline bir silah takıyor onun bunun hakkına giriyor ve ben Ülkücüyüm diyip kasım kasım kasılıyor. Sizce suç bizde mi yoksa Ülkücülüğün adını lekeleyen Sözde Ülkücülerde mi?
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 12:22   #269
Kullanıcı Adı
rikopasa
Standart Ülkücüler!
Bir tutturmuşsunuz ülkücüler silahla dolaşıp haraç topluyor , mafyamatik işlerin peşinden gidiyor. Yahu bunları yapanların hepsinin ülkücü olduğuna inanıyorsunuzda din üzerinden milletin inançlarını rant malzemesi yaparak para sızdıran tüccarları neden görmüyorsunuz. Bunlarada lanet okuyun o halde ama olmaz dimi onlar hoca efendi ...

Milli maç sonrası olsun , şehit cenazesi olsun o bozkurt işareti yapanların hepsimi MHP li veya ülkücü , hayır değil , Türklüğün sembolü olarak algılayıp yapan insanlarda var.

Alıntı:
pkk sizi görüp de korkacak hali yok ya...
Bu da hoş olmamış , doğuda pkk kellesi alan Polis Özel Harekatın kabzalarındaki üç hilaller varken evet doğrudur pkk itleri ülkücüleri görecek ve korkacak.

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 12:55   #270
Kullanıcı Adı
Feyza
Standart Ülkücüler!
Ben kimseye lanet okumam. Yanlış yapanada kim olursa olsun aferin demem. ;) Kendinizle karıştırdınız galiba :-X
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)