AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-30-2008, 20:48   #1
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Yahu siz beni nereden tanıyorsunuz da hakkımda yargı da bulunabiliyor sunuz ? O cümlelerimden Irkçılığı çıkarmışsanız sizin hüsn-ü kuruntularınızdır. Ayrıyeten söyleminizde ki gibi hiç asabi değilimdir .

1.Ak Parti forumdan tanıyorum. Tanıdığıma memnun olmadım.
2.Hastalar genelde hastalıklarını kabul etmezler. Dostunuz Hitlere sor, o da ırkçı değilim diyecektir.
3.Asabiyetin sinirli olmakla doğrudan alakası olmadığını kelimenin anlamını öğrendiğin gün anlayacaksın.


Alıntı:
1930 yılını Kaynak olarak vermişsiniz . O dönemde MHP mi vardı Allah aşkına ?

MHP vardı iddaasını söyleyen Marslı arkadaşlarına niye söylemiyorsun bunu? Halen MHP üzerine aldındığına göre var bir sorun sende.

İkincisi burdan çıkarman gereken sonuç, 1930'lar da ırkçılar varmış demek ki, sevinmedin mi?



 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi