AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 06-30-2008, 20:48   #281
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Yahu siz beni nereden tanıyorsunuz da hakkımda yargı da bulunabiliyor sunuz ? O cümlelerimden Irkçılığı çıkarmışsanız sizin hüsn-ü kuruntularınızdır. Ayrıyeten söyleminizde ki gibi hiç asabi değilimdir .

1.Ak Parti forumdan tanıyorum. Tanıdığıma memnun olmadım.
2.Hastalar genelde hastalıklarını kabul etmezler. Dostunuz Hitlere sor, o da ırkçı değilim diyecektir.
3.Asabiyetin sinirli olmakla doğrudan alakası olmadığını kelimenin anlamını öğrendiğin gün anlayacaksın.

Alıntı:
1930 yılını Kaynak olarak vermişsiniz . O dönemde MHP mi vardı Allah aşkına ?

MHP vardı iddaasını söyleyen Marslı arkadaşlarına niye söylemiyorsun bunu? Halen MHP üzerine aldındığına göre var bir sorun sende.

İkincisi burdan çıkarman gereken sonuç, 1930'lar da ırkçılar varmış demek ki, sevinmedin mi?

Alt 06-30-2008, 23:41   #282
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yahu siz beni nereden tanıyorsunuz da hakkımda yargı da bulunabiliyor sunuz ? O cümlelerimden Irkçılığı çıkarmışsanız sizin hüsn-ü kuruntularınızdır. Ayrıyeten söyleminizde ki gibi hiç asabi değilimdir .

1.Ak Parti forumdan tanıyorum. Tanıdığıma memnun olmadım.
2.Hastalar genelde hastalıklarını kabul etmezler. Dostunuz Hitlere sor, o da ırkçı değilim diyecektir.
3.Asabiyetin sinirli olmakla doğrudan alakası olmadığını kelimenin anlamını öğrendiğin gün anlayacaksın.

Alıntı:
1930 yılını Kaynak olarak vermişsiniz . O dönemde MHP mi vardı Allah aşkına ?

MHP vardı iddaasını söyleyen Marslı arkadaşlarına niye söylemiyorsun bunu? Halen MHP üzerine aldındığına göre var bir sorun sende.

İkincisi burdan çıkarman gereken sonuç, 1930'lar da ırkçılar varmış demek ki, sevinmedin mi?

1 - Beni bu kısa zaman zarfında tanıyabileceğinizi sanmıyorum(Dün 1 Bugün 2) Siz memnun olasınız diye üye olmadım.

2 - Bugün Doktor'a gittim. "Sapasağlamsın oğlum Maşallah" dedi.

3 - Bknz. Asabiyet = isim, eskimiş Arapça ¤a¹abiyyet

Sinirlilik:
"Bu cemiyetin mevcudiyeti ve faaliyeti ordu mensuplarının asabiyetini tahrik ediyordu."- Atatürk. (Türk Dil Kurumu TDK)

Hepsinin Mars'tan selamı var sana , Yakında yanına geleceklermiş . Sorun sizin Alaylı cümlelerinizden kaynaklı.. İğneyi önce kendinize bir zahmet batırıverin.

Sevinmedim . Sis bu kadar üzerine eğildiğinize göre anlaşılan Olumlu bakıyorsunuz. ;)
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-30-2008, 23:52   #283
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Beni bu kısa zaman zarfında tanıyabileceğinizi sanmıyorum(Dün 1 Bugün 2) Siz memnun olasınız diye üye olmadım.
Ne güzel ben de seni memnun olmak için tanımadım zaten.

Alıntı:
Bugün Doktor'a gittim. "Sapasağlamsın oğlum MaşAllah" dedi.

Allah daim kılsın.

Alıntı:
Bknz. Asabiyet = isim, eskimiş Arapça ¤a¹abiyyet

Sinirlilik:
"Bu cemiyetin mevcudiyeti ve faaliyeti ordu mensuplarının asabiyetini tahrik ediyordu."- Atatürk. (Türk Dil Kurumu TDK)
Benim kullandığım manada ;) :

Asabiyet, Arapça kökenli bir kelime olup "A-sebe" kökünden türemiştir. "Asebe", bir kimse*nin baba tarafından akrabalarının oluşturdu*ğu topluluğa verilen isimdir. Asabiyet İse, söz*lükte, baba tarafından olan akrabalara aşırı düşkünlük, onların kayırılması doğrultusunda aşırı çaba göstermektir. Terim olarak, bir kim*senin baba tarafından olan akrabasını, yahut yaygın şekliyle kendi kabilesine mensup biri*ni, hakh-haksız bütün meselelerde başkaları*na karşı korumayı, ona destek olmayı sağla*yan kabilevi his ve gayretlerini ifade eder.

Alıntı:
Hepsinin Mars'tan selamı var sana , Yakında yanına geleceklermiş . Sorun sizin Alaylı cümlelerinizden kaynaklı.. İğneyi önce kendinize bir zahmet batırıverin.

Sevinmedim . Sis bu kadar üzerine eğildiğinize göre anlaşılan Olumlu bakıyorsunuz.

Ve aleyküm selam, başımla beraber. Mutedil yorumlarda bulunan herkese mutedil yaklaşmaya çalıştık elhamdilillah. Herkese hakettiği uslubu kullanmaya çalışıyorum.

Irkçılıkla / asabiyetle savaşa devam ;)

Alt 07-01-2008, 05:59   #284
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!

herkes ülkücü olmak için şu yemini yapar,lütfen iyi okuyunuz

VARLIĞINA,BİRLİĞİNE,

VE YÜCELERİN EN YÜCESİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ

OL DEYİNCE OLDURAN

GÖNÜLLERİMİZİ İMAN NURUYLA DOLDURAN

ALLAH'a,KURAN'a,VATANA,BAYRAĞA VE SİLAHA YEMİN OLSUN

ŞEHİTLERİM,GAZİLERİM VE BAŞBUĞUM EMİN OLSUN

ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK;

KOMÜNİZME,FAŞİZME,SİYONİZME,VE HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI MÜCADELEMİZ,

SON NEFER,SON NEFES VE SON DAMLA KANA KADARDIR.

MÜCADELEMİZ,MİLLİYETÇİ TÜRKİYE,TURAN A KADARDIR

YILMAYACAĞIZ,YIKILMAYACAĞIZ,BAŞARACAĞIZ

işte bu yemine uygun hareket etmeyen hem yeminini hem de kendini bozmuş demektir.burada ülkücü camiayı karalamak ve faşistlikle suçlamak için bu zavallıları kullanan kişileri anlamak hiç te zor değildir.

çünkü dünün azılı komünisti,bu günün liboşu olan karanlık aydınlarla kolkola gezenlerin (biz onlara yeşil komünist diyoruz) ülkücü camiaya saldırılarda bulunmaları,ülkücü camianın hala kendini bozmadığını,hala aynı kitleyi rahatsız ettiğini,düşmanlarının hala aynı,dostlarının hala aynı olduğunu bize göstermektedir.

Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 10:50   #285
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Ülkücüler!
Yaşanan bütün süreçler MHP'nin geleneğini oluşturur. Bu nedenle hiçbir partide aranmasa bile MHP'de farklı bir duruş aranır ve günlük politikanın cerbezeli dönekliğine tenezzül etmesi düşünülemez. Vaktiyle başörtüsü konusunda halka özgürlük vaadinde bulunan MHP, kendisi için "Ürkek değil erkek parti" demiş ve bu propagandayla oy toplamıştı. Bu söylem ona yakışıyordu. Nitekim %18 ile iktidara ortak oldu. Halk ondan "ürkek" değil "erkek" tavır bekledi. Başka bir parti olsaydı "O konuştuklarımız seçim öncesiydi; şimdi iktidarız ve iktidar olmanın gerektirdiği uzlaşmacı tavrı korumak zorundayız." der sıyrılırdı işin içinden. Öyle olmadı. Halk başkasına yakıştırdığı gevşemeyi MHP'den beklemiyordu ve küskünlüğünü ilk seçimde ortaya koydu.

DSP ile koalisyonu sırasında olanları ve onun sonucunda olanları biliyoruz (meclis dışı ! )

Şimdi yeni bir testten geçiyor MHP yönetimi. Ak Parti'nin kapatılması davasındaki duruşu MHP'nin de kaderini belirleyecek. Çünkü Ak Parti tabanı kadar MHP tabanı da başörtüsü konusunda titiz ve duyarlı. Üstelik başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliğine öncülük yapan, Başbakan Erdoğan'ı anayasa değişikliğine zorlayan parti de MHP. Şimdilerde suspus olan bazı yöneticiler o dönemde "Ak Parti samimiyse gelsin anayasa değişikliği yapalım ve başörtüsü sorununu kökten çözelim." diyordu. Şimdilerde o gür ses duyulmuyor. Başka bir partide böyle tutarsız davranışlar sergilenebilir; ancak MHP'de döneklik ağır bir suçtur.

MHP, rakip partinin (üstelik siyaset dışı güçlerin baskısı sonucu) kapatılmasıyla kendine alan açmaz. Alavere dalavere işlerden nefret eden bir kitle "Başörtüsü bir tuzaktı. Ak Parti'yi tuzağa düşürdük." diyen yöneticilerin laubali yaklaşımını asla tasvip etmez. Ya bu yöneticiler partilerinin tabanını tanımıyor ya da yaptıklarının vahametini bilmiyor.

Buyurun size en son, en çarpıcı örnek: Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'ndeki CHP ve MHP üyeleri ortak bir bildiri yayımladı. Güya Türk yargısının bağımsızlığını savunuyorlar. Tamam, CHP'ye her türlü antidemokratik davranış biçimi yakışabilir. En azından halk artık yadırgamıyor bu partinin siyaset dışı müdahalelerden medet ummasını. Peki, MHP'ye neler oluyor?

MHP için en vahim görüntü CHP'nin güdümüne girdiğine dair oluşacak muhtemel bir algıdır. Öyledir demiyorum; ama son aylardaki gizli / açık ittifaklar halkta böyle bir algıya sebep oluyor. MHP geleneğinin buna tahammül etmesi mümkün değil. Herkes olsa bile, MHP gizli planların bir parçası olamaz; hele 12 Eylül tecrübesinden sonra asla kapalı kapılar arkasındaki siyaset mühendisliğine boyun eğemez. Siyasi rakibine pusu kurmak, CHP'nin gündemine boyun eğmek, halktan kopmak... Bunlar MHP taraftarlarının tasvip edeceği stratejiler değil. Çünkü siyasette belli bir geleneği olan partiler fırsatçı davranamaz. Bir parti kapanır; diğeri açılır. Halk bir şekilde tercihini ortaya koyar. Dik duranla yürüdüğü yolda sekiz çizeni birbirinden ayırır. Dost acı söyler; MHP ya yanlış yerde duruyor veya kendini yeterince doğru ifade edemeyerek kendine zarar veriyor...

Bu yazı Sayın Ekrem Dumanlı'nın bugün kü yazısından bir kesit ders niteliğinde Mhp'li kardeşlerim size zahmet bir okuyun !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 10:59   #286
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Ülkücüler!
mhp ye oy atanları anlamıyorum 8)
herhalde onlar gibi olmalılar. Ülkücülüğü sahiplenmiş tek partiymiş gibi ülkücülük sevdası olanlar mhp nin yalanlarına kapılıp oylarını güvenerek veriyor yada yalandan yere onlar gibi olmak için veriyorlar
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 16:08   #287
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Birileri yine slogana dönmüş, dönecek başka birşey bulamayınca en pratik olanı bu gherhalde.
Alt 07-01-2008, 16:35   #288
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Ülkücüler!
Ülkücülerin konularından gına geldi artık :-\
Alt 07-02-2008, 00:35   #289
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı

herkes ülkücü olmak için şu yemini yapar,lütfen iyi okuyunuz

VARLIĞINA,BİRLİĞİNE,

VE YÜCELERİN EN YÜCESİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ

OL DEYİNCE OLDURAN

GÖNÜLLERİMİZİ İMAN NURUYLA DOLDURAN

Allah'a,KURAN'a,VATANA,BAYRAĞA VE SİLAHA YEMİN OLSUN

ŞEHİTLERİM,GAZİLERİM VE BAŞBUĞUM EMİN OLSUN

ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK;

KOMÜNİZME,FAŞİZME,SİYONİZME,VE HER TÜRLÜ EMPERYALİZME KARŞI MÜCADELEMİZ,

SON NEFER,SON NEFES VE SON DAMLA KANA KADARDIR.

MÜCADELEMİZ,MİLLİYETÇİ TÜRKİYE,TURAN A KADARDIR

YILMAYACAĞIZ,YIKILMAYACAĞIZ,BAŞARACAĞIZ

işte bu yemine uygun hareket etmeyen hem yeminini hem de kendini bozmuş demektir.burada ülkücü camiayı karalamak ve faşistlikle suçlamak için bu zavallıları kullanan kişileri anlamak hiç te zor değildir.

çünkü dünün azılı komünisti,bu günün liboşu olan karanlık aydınlarla kolkola gezenlerin (biz onlara yeşil komünist diyoruz) ülkücü camiaya saldırılarda bulunmaları,ülkücü camianın hala kendini bozmadığını,hala aynı kitleyi rahatsız ettiğini,düşmanlarının hala aynı,dostlarının hala aynı olduğunu bize göstermektedir.

Eyvallah kardeş. (+)
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 00:37   #290
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Ülkücülerin konularından gına geldi artık :-\
bence de ya fikir oalrak birşey kattıkları yok müflis tüccar gibiler....ben bile ilgilenmiyorum artık ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)