![]() |
#1 |
![]() Türkİye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk’ten tehdit: Türkiye’de parti kapatılmasından dolayı AB’nin sessiz kalmayacağını herkesin bilmesini istiyoruz! Dayatmacı tehdit etti Türkiye’yi bir müstemleke valisi gibi gezen Lagendijk, yine içişlerimize müdahale etmeye kalkıştı. Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, Hatay Vali Vekili Ömer Bedrettin Sağsöz’ü makamında ziyaret etti. İçişlerimize müdahaleyi sıradan hale getiren Lagendijk, burada yaptığı açıklamada, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin, AKP’nin kapatılması halinde Türkiye için “siyasi denetim mekanizması” öngören tasarısını desteklediğini söyledi. AB dayatmacısı şöyle devam etti: “AKP kapatılırsa, AB’nin sessiz kalmayacağını herkesin bilmesini istiyoruz. Yüzde 47 oy alarak iktidar olan AKP’nin kapatılmasına sıcak bakamayız. AB Parlamentosu da bu yolda düşüncelerini açıkladı. Avrupa’da da parti kapatılmasına hiçbir dönemde iyi bakmayız. AB Parlamentosu bu gibi olaylara sürekli reaksiyon gösterir. Bu konunun başka yönlere çekilmesi doğru değil.” 28/06/2008 02:55 1959 defa okundu yeniçag
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bi beyin fırtınası yapalımdiyelim ki Ak parti kapandı
Mehapenin ve Cehapenin AK Partinin oylarını alacağını düşünüyorsan aklından şüphe ederim senin Ekonomi resmen çöker gerçi siz yurt dışına para kaçıracağınız için problem yok millet de ne yapar derdiniz yok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() şunu banlayın >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çözüm önerisi sunanlar dayatmacı olur. Siyeset kulvarının neresinde olduğu belli olmayan çözümsüz kör düğümlerde, muhalefet kulvarında yer alırlar. Kendi kendilerini düğümlediklerinin farkına vardıkları gün onların pilleri de bitmiş olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu arkadaş kendini Yeniçağ gazetesinin Ak parti forumdan sorumlu iletim kablosu falan mı sanıyor acaba? Gazete okumak için bildiğimiz daha iyi yöntemler var . Arkadaş, genelde 'mouse'la meşgulsun ama klavyen de vardır herhalde ? Sesin geliyor mu?
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu UYE hep YALAN HABER ekliyor
Yasaklayalim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Eskiden buğdaylarımızla ,pirinçlerimizle övünüp kendi kendimize yeten bir ülke olmamızla gurur duyardık .Fakat aradan yıllar geçti ve övündüğümüz O şeylerin biraz uzakta kaldığını görürken,şimdi ise ne yazık ki ambarlarımızdan fışkıracağı yerde sadece gözlerimizden fışkıran pirinç ve buğday tanesi büyüklüğündeki göz yaşlarımızla o günleri hatırlarken vede artık ithal ediyorken ,bir de bu yetmezmiş ve sanki ülkede içişleri bakanı kıtlığı varmış gibi lagendijk diye biri bizim ülkemizde içişleri bakanlığına soyunmuş gargara yapıyor..Eh oldu olacak bari kendisine en yakın şehir olan Edirneden milletvekili seçilsinde belki daha resmi olur.Bak efendi bizde bir söz vardır.
Kol kırılır yen içinde kalır.Biz Türk Milleti olarak birbirimizi yesek bile iş sizin gibi çakallarla uğraşmaya kaldığında bize çerez gelirsiniz.Bu sebeble bizim için hayrın H'sini bile aklından geçirmeyen siz çakalların samimiyetine asla inanmayız. Defol git. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Biz yapıcı olan herşeye kimin dediğine bakmaksızın olumlu bakar, pay çıkarır, doğruya iyiye en yakın olana hayatiyet adına imza atmaktan da geri durmayız. Düstur Hakk olunca kimin dediği önem taşımaz. Önemli olan ne söylediğidir.
Çocuktan bile ders alınacak çok şey vardır. Yeter ki bakmasını, baktığında görmesini bilesin. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Dünya artık kabullenmiş kapatma davalarıyla bir yere varılamayacağını...Hele birilerinin siyasi ideolojisine ters düşmesi sebebiyle kapatılmasının mantıklı bir açıklaması olmadığını...AB kapatma davalarını anti demokratik görüyor ve bunu ifade ediyor diye iç işlerimize karışıyor öyle mi?
Hristiyan haklarının genişletilmesi söz konusu olunca, müslüman çoğunluk bile yeterince hak sahibi değil diyince dış işleri bakanımız, o da yasakçı zihniyeti AB ye şikayet etmiş oluyor öyle mi? Sizin kafa bu kadar basıyor işte ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ben Ak partinin kapatılması taraftarı olmadığımı iki üç kere belirttim bu forumda.İstersen sana ispat edebilir ve buraya aktarabilirim. Eğer bunu bir yerli söyleseydi onaylardım.Fakat ısrarla belirtiyorum .Karşımda benim Ülkem için hiç bir zaman hayırlı şeyler düşünmeyecek olan birileri böyle şeyler söylerse ben ona asla ve de asla inanmam ve bu konuda bana ısrar etmeyin. O zaman aklıma şöyle bir şey gelir. Bu işte bir terslik var kardeş. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|