06-30-2008, 15:19 | #1 |
Kayıplardayım
Her acı kalbime ayrı vuruyor Neşeyi unuttum kederlerdeyim Kaldırsam başımı şu gökyüzüne Bin rahmet dökülür sanki üstüme Değer mi sanırsın bir damla bana Vardır küslüğü ağlamaktayım Batık bir geminin kaptanı oldum Serseri rüzgarda savruldum kaldım Bir ömür boyu aradım durdum Yüreğim derya kuraklardayım Çekinme vur sende bu abalıya Alıştı bu garip, ses verir sanma Son yumruğu da hayattan yedim İsyanda değil tevekküldeyim. Ne deyim yazgıma yazan istemiş Değişmez bu oyun hayat eserim Savaşmaz askerim tükendi mermim Pes dedim ömrüme ölmeklerdeyim. Bir kıvılcım düştü koca ormana Cehennem ortalık alevlerdeyim Şimdi yağmurlar seller olsa da Yandı dallarım kavrulmaktayım Ağladı sevgim yüzüm güler mi Gülmekten vazgeçtim yasım diner mi Seçilmiş kurban kesilmiş başım Şu zavallı hayatta adaklardayım. Bir kişi göster sevmiş de olmuş Bir sevda göster murada ermiş Bilirim evrende ben tek değilim Kalabalık mahşeri, kaybolmaktayım Teslim ettim canımı cennetim nerde Secde etti yüreğim kıblesi nerde Şaşırdım yolum şahım ararım Bulamadım ışığı kayıplardayım Alınta
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-30-2008, 15:35 | #2 |
Kayıplardayım
Teslim ettim canımı cennetim nerde
Secde etti yüreğim kıblesi nerde Şaşırdım yolum şahım ararım Bulamadım ışığı kayıplardayım emeğine sağlık ümmü_selemeciğim ....+ :-* |
|
06-30-2008, 15:38 | #3 | |
Kayıplardayım
Alıntı:
teşekkürler |
||
06-30-2008, 16:11 | #4 |
Kayıplardayım
Her acı kalbime ayrı vuruyor
Neşeyi unuttum kederlerdeyim Kaldırsam başımı şu gökyüzüne Bin rahmet dökülür sanki üstüme Değer mi sanırsın bir damla bana Vardır küslüğü ağlamaktayım.... :'( Çok güzel.... Teşekkürler ümmü_seleme.... :-* (+1) |
|
06-30-2008, 16:17 | #5 |
Kayıplardayım
Teslim ettim canımı cennetim nerde
Secde etti yüreğim kıblesi nerde Şaşırdım yolum şahım ararım Bulamadım ışığı kayıplardayım Çok güzeldi Seleme. Özellikle bu dizeler çok hoştu. + |
|
07-01-2008, 22:34 | #6 |
Kayıplardayım
okuyup bide üztüne yorum yapmanız mutlu etti teşekkürler
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|