![]() |
#331 |
![]() Kürtçe yayını pkk ile bağladık, pkk yı kürtler ile bağladık,gibi geldi bana
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#333 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
![]() Bu yüzden PKK Nın kucağına düşmüyorlar.Türk Hükümetinden memnun kaldıkları için
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
![]() bence bunu hak eden kürtler de var hak etmeyenler de kurunun yanında yaş da yanmasın toplumu birleştirir belki bu adım hayırlı olur inşallah trt'nin birçok kanalı gereksiz ve birbirinin aynısı 1 tanesi bari bi işe yarar bi tanede trt spor yapsınlar toplumun ihtiyacı var 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |||
![]() benim bu konuda burada gördüğüm.kimse yanlış anlamasın arkadaşlar kimse neyin ne olduğunu bilmeden yorumlarda bulunuyor amaç burada bence bilnmeden yorum yapmak değilde,bilerek yorumlara ortak olup bellli bir fikir birliğinde bulunmak olduğunu sanıyorum .bu konuda ben bişiler yazıp yazmamakta çok kararsızdım .çümnk yanlış anlaşılabiliyor.çünkü sonucunda bir diyarbakırlısın bir kürtsün
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
![]() Kürtçe TV izlemek isteyen kürtleri Roj TV'ye mahkum etmek Türkçülük değil,bölücülüktür,cehalettir,hamakattir!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |||
![]() Alıntı:
Eğer bir konu ile ilgili bilgimiz kulaktan dolma sözlerle sınırlı ise lütfen yorum yapmamaya çalışalım Yada bir yerlerde okuduysak kesinliğini araştıralım |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|