AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-02-2008, 00:42   #291
Kullanıcı Adı
habib
Standart Ülkücüler!
Tayyip Erdoğan varolduğu sürece seçim kazanamayacaklarını bildikleri için onun yasaklanmasından meded uman ülkücüleri protesto ediyorum!
habib isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 00:44   #292
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Ülkücülerin konularından gına geldi artık :-\
bence de ya fikir oalrak birşey kattıkları yok müflis tüccar gibiler....ben bile ilgilenmiyorum artık ;)
hanımefendi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siz önce CEMAATLER VE ÜLKÜCÜLER başlıklı konuda ülkücü gençliğe ve mhp ye attığınız iftirayı bi açıklarmısınız.mhp yi türkçe olimpiyatlarına temsilci göndermemek yok saymakla suçlamıştınız.ama sayın meclis başkan vekili meral akşener o olimpiyatlara gitti.ve başından sonuna kadar kaldı.

herhalde gına getiren şey ülkücü gençliğe attığınız iftiralar,onlar hakkında yalan dolan şeyler yazmak olsa gerek....
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 00:46   #293
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Ülkücülerin konularından gına geldi artık :-\
bence de ya fikir oalrak birşey kattıkları yok müflis tüccar gibiler....ben bile ilgilenmiyorum artık ;)
hanımefendi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siz önce CEMAATLER VE ÜLKÜCÜLER başlıklı konuda ülkücü gençliğe ve mhp ye attığınız iftirayı bi açıklarmısınız.mhp yi Türkçe olimpiyatlarına temsilci göndermemek yok saymakla suçlamıştınız.ama sayın meclis başkan vekili meral akşener o olimpiyatlara gitti.ve başından sonuna kadar kaldı.

herhalde gına getiren şey ülkücü gençliğe attığınız iftiralar,onlar hakkında yalan dolan şeyler yazmak olsa gerek....
afedersin gözümden kaçmış okuyayım da cevap vereyim en iyisi...

iftiracı değilim merak etme....

bu arda bana gına getiren şey sizin ırkçılığınız,faşistliğiniz....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 05:02   #294
Kullanıcı Adı
Beytullah2
Standart Ülkücüler!
MHP ve Ülkücüler hakkında bazıları ;

Fikir yürütemiyor(Yani fikirsiz) , Slogan Milliyetçisi (Şovenist duyguları ağır basan) , Irkçı ve Faşizan düşünce sahibi olarak addetmişler.

Söyleyin tartışalım o halde , bir yazımdan bu yukarıda saydıklarınızı çıkarabilir misiniz acaba ? Ülkücüler , sizi çok fazla geriyor . Siz çıkın o halde bu sayfadan hatta uğramayın (Sözüm gına gelenlere)Rahatlayın biraz , bırakın Ülkücüler yazsın anlatsınlar kendilerini...

Ayrıyeten ; burada sitemiz diyerek olmadık hakaretleri edip sonra da bize Faşist diyorsanız aldanmadasınız .

Esas faşist olan , bencillik içersinde çırpınıp söyleyecek sözü kalmamış hakaret eden zihniyetlerdir.
Beytullah2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 10:19   #295
Kullanıcı Adı
habib
Standart Ülkücüler!
MHP bir defa Türk milliyetçisi bir parti değildir.Parti milliyetçisidir.Partiye mensup olmayanları Türk saymaz,kanı bozuk kişiler olarak addeder.Vatan haini olarak görür.O yüzden milletin %47'sinin de %85'ininde ne düşündüğü murlarında değildir.
Lafı uzatmadan sonuca gelirsek,Milliyetçiliği sadece partiye bağlılıkla ölçen,kendisinden olmayana şiddeti meşru hak olarak gören ideolojiye Faşizm denir.Wikipedia'yı açın,okuyun inanmıyorsanız.
Dolayısıyla ne birilerine Amerikancılık iftirası atmalarında,ne de ülkü ocaklarının mafya yetiştiriyor,olmasında şaşılacak bir şey yok!Çünkü faşizm,hainlik suçlaması ve şiddet üreten,kendi partisinden başka partinin varlığına tahammül edemeyenlerin ideolojisidir.
habib isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 11:03   #296
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Ülkücüler!
Söyleyecek sözü kalmayanlar kimler ?

Başörtüsü yasasını meclis'e getirip sonra ortaklaşa çalışma yürüttükleri partiye bu sebepten kapatma davası açılınca inlerine sinenler mi ? Yoksa vurkaç taktiği mi diyorsunuz siz buna ! ( Vazifesini yerine getirmiş birisi olarak Bölükbaşı'nın sözleri malumunuz )

Ürkek değil ERKEK olanlar , Rahşan Ecevit'in onca sözüne rağmen Dsp'nin k... oturup hükümet kuran ,enerji bakanı ülkeyi dolandırdıgı halde onu uyarmayan mı , Apo yakalandığında idamı kaldırıp adama müreffeh bir hayat hazırlayıp sonra da meydanlarda ip atanlar mı ?

Ülkeyi 10 yıl geri götüren kriz ortamına mahal verenler mi ? Onca esnafın kepenk kapatıp milletin paralarını hortumlatanlar mı ?

Fazla söze gerek yok ,zaten anlayacak olsanız Devlet BAHÇELİ'nin başkanı oldugu bir partinin milliyetçi olamayacağını bilirsiniz ! Bana Mhp'yi savunmayın,bu zamanın ülkü ocaklarını savunmayın gidin Türk Ocaklarını savunun gelin konuşalım !

Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 11:45   #297
Kullanıcı Adı
meridyen
Standart Ülkücüler!
müntesip mükemmel yazmışsın kardeşim..

doğru söze ne denir.
meridyen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 13:14   #298
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Ülkücüler!
Ülkücülerin adı mhp ile anılmadığı sürece benim açımdan bi problem yok. Ben vatanıma milletime sadık bir ülkücüyüm ama mhp ye tersim. mhp ismini duyduğumda sinirlerim tepeme binmeye başladı artık >
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 15:32   #299
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Ülkücüler!
Ya ülkücüler kapatın artık şu konuyu bıktık be kardeşim sitemizde sizi mi tartışıcaz 20 sayfadır her lafı görmüşsünüz hala aynı şeyler...
Alt 07-02-2008, 19:23   #300
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Ülkücüler!
:D
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)