AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-03-2008, 02:51   #301
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı
Söyleyecek sözü kalmayanlar kimler ?

Başörtüsü yasasını meclis'e getirip sonra ortaklaşa çalışma yürüttükleri partiye bu sebepten kapatma davası açılınca inlerine sinenler mi ? Yoksa vurkaç taktiği mi diyorsunuz siz buna ! ( Vazifesini yerine getirmiş birisi olarak Bölükbaşı'nın sözleri malumunuz )

Ürkek değil ERKEK olanlar , Rahşan Ecevit'in onca sözüne rağmen Dsp'nin k... oturup hükümet kuran ,enerji bakanı ülkeyi dolandırdıgı halde onu uyarmayan mı , Apo yakalandığında idamı kaldırıp adama müreffeh bir hayat hazırlayıp sonra da meydanlarda ip atanlar mı ?

Ülkeyi 10 yıl geri götüren kriz ortamına mahal verenler mi ? Onca esnafın kepenk kapatıp milletin paralarını hortumlatanlar mı ?

Fazla söze gerek yok ,zaten anlayacak olsanız Devlet BAHÇELİ'nin başkanı oldugu bir partinin milliyetçi olamayacağını bilirsiniz ! Bana Mhp'yi savunmayın,bu zamanın ülkü ocaklarını savunmayın gidin Türk Ocaklarını savunun gelin konuşalım !

sayın asimov.siz böyle önyargılı ve tetkik edilmemiş yazılar yazmazdınız.çok şaşırttınız beni,öncelikle bunu söylemek isterim.

başörtüsü davasında mhp yeteri kadar samimi davranmıştır.şimdi size bu samimiyet göstergelerini aklımda kaldığı kadarı ile yazayım

söz konusu yasa teklifi yüzünden akparti hakkında kapatma davası açıldığında bunun son derece yanlış olduğunu,hem devlet bahçeli hem de mhp grup başkanvekilleri yüzlerce kez söylemişlerdir.

kapatma davasının düşürülmesi için hemen teklif bile hazırlanmıştır.şart olarak ta bölücü ve yıkıcı siyasi partiler hariç hiç bir parti kapatılmasın ve partiler değil yöneticiler ceza alsın.ama akparti bu teklifi kabul etmedi.isteseydi çok rahat anayasa değişikliği yaparak bu dava işlevsiz hale getirilebilirdi.

şimdi diceksinizki niye parti yöneticilerinin ceza almasını söyledi.yoksa tayyip erdoğan ı siyasetten tasfiye etme düşüncesimidir bu.pardon ama mhp muhalefet partisidir.ak parti nin yandaşı değildir.mhp yeteri kadar yapıcı muhalefet anlayışını göstermiştir.bakınız cumhurbaşkanlığı seçimleri...

mhp yi bu tasarıya verdiği destekten ötürü protesto etmeye gelen emekli subaylar derneği üyeleri tartaklanmıştır.tekbir nidaları ile.bunu yapabilecek bir tane parti gösterin bana.

anayasa mahkemesinin,başörtüsü yasasını iptal etmesinden sonra mhp bu kararın hukuki değil siyasi olduğunu ve milletin vicdanında yara açtığını dile getirmiştir.

mahkemenin bu kararını MALUMUN İLAMIDIR diye yorumlayan genelkurmay başkanına şu şekilde cevap verebilmiştir.''Sorunların çözümünde rehber olacak ilke de;
- Çözümsüzlüğü “malumun ilanı” mantığıyla kabullenmek değil,
- Toplum vicdanının kabul edeceği çözümleri “makulün ilamı” haline getirebilmek basiretidir.

akparti den kim çıkıp genelkurmay başkanının demecine tepki gösterebilme cesaretini göstermiştir.asıl samimiyetsizlik akpartide var bu hususta.neden ölümüne sahip çıkılmıyor davaya...

son olarak ise yüzde 47 oy alarak meclisin 3 te 2 si kadar milletvekiline sahip,bağrından cumhurbaşkanı çıkartmış,6 yıldır bu ülkeyi yöneten bir parti,nasıl oluyorda o küçümsediğiniz mhp nin oyununa geliyor...

eğer bu partiyi ve akıl hocalarını bir mhp kandırabiliyorsa dış ilişkilerde koskoca emperyal devletler neler yapmaz varın siz düşünün,bu partiye nasıl oy verdim,nasıl ülkemin dışişlerini bunlara verdim diye...her halukarda büyük bir kepazeliktir bu....

gelelim apo hususuna;idam cezalarının kaldırılması hususunda yasa mecliste oylanırken mhp den tek bir kişi bile apo lehine oy kullanmamıştır.bakınız idam kaldırılsın diye akpartiden kimler el kaldırdı..

İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan AKP milletvekilleri
Dengir Mir Fırat
Sait Açba
Mahmut Göksu
Mehmet Özyol
Akif Gülle
Ismail Özgün
Mahfuz Güler
Zeki Ergezen
Ismail Alptekin
Faruk Çelik
Mehmet Altan
Ertuğrul Yalçınbayır
Osman Aslan
Nurettin Aktaş
Tevhit Karakaya
Ali Er
Abdülkadir Aksu
Mustafa Baş
Ali Coşkun
Hüseyin Kansu
Mehmet Ali Şahin
Nevzat Yalçıntaş
Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi),
Salih Kapusuz
Mehmet Vecdi Gönül
Osman Pepe
Remzi Çetin
Özkan Öksüz
Avni Doğan
Ali Sezal
Sabahattin Yıldız
Eyüp Fatsa
Musa Uzunkaya
Ahmet Nurettin Aydın
Abdüllatif Şener
M.Ergün Dağcıoğlu
Yahya Akman
Zülfikar Izol
Maliki Ejder Arvas
Hüseyin Çelik
Ilyas Arslan
Mehmet Çiçek
Ramazan Toprak
Kemal Albayrak
Abdullah Veli Seyda
Şükrü Ünal

Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 03:01   #302
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
mhp yi bu tasarıya verdiği destekten ötürü protesto etmeye gelen emekli subaylar derneği üyeleri tartaklanmıştır.tekbir nidaları ile.bunu yapabilecek bir tane parti gösterin bana.
faşistsiniz işte...bu da senin dilinden ispatı :-*
Alıntı:
akparti den kim çıkıp genelkurmay başkanının demecine tepki gösterebilme cesaretini göstermiştir.asıl samimiyetsizlik akpartide var bu hususta.neden ölümüne sahip çıkılmıyor davaya...
genelkurmayın haddini aşan açıklamaları karşısında dik duruşumuz su götürmeyecek bir konudur...e- muhtıradan beri bkz hükümet sözcüsü cemil çiçeğin açıklamaları....
daha ne kadar ölümüne savunacaktık bilmiyorum partiye kapatma davası açıldı...arkasında durup bu yüzdense bizi de kapatın diyemdiğiniz o dava varya....şimdi Ak Parti kapanmasın onlara yarar diyebilecek kadar demokrasiden nasibini almamış bir partisiniz...

apo konusuna gelince....siz hükümetteydiniz ve paşa paşa bahçeli imzaladı...ayrıca biz idam kaldırıldı diye etrafta sızlanmıyoruz...kaldırdığınız idamı alanlara urgan atarak geri getireceğinizi söyleyen sizsiniz...yani sizin derdiniz yine kendinizle....bu sorunu aşınca çıkın karşımıza siyaset yapalım ;)

Alıntı:
Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi),
son olarak bu tanımlamandan ötürü seni kınıyorum...provokatif olmayan bir insan bunu yazmaz...nerede olduğuna iyi bak kendine gel...başbakanın siyasi yasağının kalkacağı ortada bile yoktu...bu hareket sizin mantığınızın alabileceği,siyasi tarihinizde görebileceğiniz bir şey değil...eğer başbakan gelemeseydi abdullah gül hep olacaktı...onun yaptığı vefadır kardeşliktir...tabii siz vefayı sadece istanbulda bir semt olarak bilmiyorsanız anlarsınız ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 03:39   #303
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
muhtıraya karşılık verdiniz de,aynı muhtırayı mhp de yedi.ve mhp de cevabını verdi.o bir meziyet değil artık.siz başörtüsü hususnda genelkurmayın görüşüne neden tepki koymadınız onu söyleyin.

apo hususunda hiç bir şey bilmediğiniz ve iftira attığınız çok açık.ama siz böyle tetkik etmeden iftiraya pek bir meyilli olduğunuzdan sizi anlıyorum.zira cemaatler ve ülkücüler başlıklı konuda mhp ye olimpiyatlar hakkında atıığınız iftira dolayısı ile hala özür dilemediniz.

abdullah gül ve geçici başbakanlık mevzuusu ise tamamen bir talihsizliktir.o listeyi bir forum sitesinden kopyala yapıştır yaptım.gözümden kaçmış.asla öyle bir yakıştırma yapacak şahsiyette değilim.
Alt 07-03-2008, 11:39   #304
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
muhtıraya karşılık verdiniz de,aynı muhtırayı mhp de yedi.ve mhp de cevabını verdi.o bir meziyet değil artık.siz başörtüsü hususnda genelkurmayın görüşüne neden tepki koymadınız onu söyleyin.

apo hususunda hiç bir şey bilmediğiniz ve iftira attığınız çok açık.ama siz böyle tetkik etmeden iftiraya pek bir meyilli olduğunuzdan sizi anlıyorum.zira cemaatler ve ülkücüler başlıklı konuda mhp ye olimpiyatlar hakkında atıığınız iftira dolayısı ile hala özür dilemediniz.

abdullah gül ve geçici başbakanlık mevzuusu ise tamamen bir talihsizliktir.o listeyi bir forum sitesinden kopyala yapıştır yaptım.gözümden kaçmış.asla öyle bir yakıştırma yapacak şahsiyette değilim.
bana iftiracı diyerek iftira atmaya devam et sen.....

bir başka başlıktaki olayı buraya taşıyacak bir insan değilim...ama sen ikna olmuyorsun...farkındaysan akşeneri tebrik ettim ama hala parti olarak sahiplenmiyorsunuz...vekilini göndermiş banane bahçeliden duydum mu böyle birşey etrafta kıyamet koparken.....

neyse sıkışınca iftiracı diyorsun tipik bir mhpli gibi....uğraşmıyacağım seninle o bakımdan.....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 02:34   #305
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bana iftiracı diyerek iftira atmaya devam et sen.....

bir başka başlıktaki olayı buraya taşıyacak bir insan değilim...ama sen ikna olmuyorsun...farkındaysan akşeneri tebrik ettim ama hala parti olarak sahiplenmiyorsunuz...vekilini göndermiş banane bahçeliden duydum mu böyle birşey etrafta kıyamet koparken.....

neyse sıkışınca iftiracı diyorsun tipik bir mhpli gibi....uğraşmıyacağım seninle o bakımdan.....
yahu partisinden seçilen meclis grup başkanvekilini yollamış daha ne yapsın.pardon ama sizin bu yaklaşımınız tamamen cahiliyet eseridir.sözkonusu olimpiyatlara akparti genelbaşkanı recep tayyip erdoğan dahil hiç bir siyasi parti lideri katılmamıştır.bu olimpiyatları düzenleyen zihniyetin büyük bir destek verdiği parti başkanı olimpiyata gitmezken devlet bahçeli nin nasıl gitmesini bekleyebilirsiniz.

devlet bahçeli böyle şeylerden kaçacak kadar korkak ve densiz değildir.her çağrılan yere protokolün icab ettiği şekilde katılım olmuştur.sayın cumhurbaşkanı bir sebeb ile tüm siyasi parti liderlerinin çağırdığında deniz baykal ın gitmemesine rağmen devlet bahçeli o ziyarete katılmıştır....

belki bilmeyebilirsiniz ama hatayı kabullenip özür dilemek büyük erdemliktir...özür dilemek insanı küçültmez....
Alt 07-08-2008, 19:08   #306
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
başörtüsü davasında mhp yeteri kadar samimi davranmıştır.şimdi size bu samimiyet göstergelerini aklımda kaldığı kadarı ile yazayım
söz konusu yasa teklifi yüzünden akparti hakkında kapatma davası açıldığında bunun son derece yanlış olduğunu,hem devlet bahçeli hem de mhp grup başkanvekilleri yüzlerce kez söylemişlerdir.
kapatma davasının düşürülmesi için hemen teklif bile hazırlanmıştır.şart olarak ta bölücü ve yıkıcı siyasi partiler hariç hiç bir parti kapatılmasın ve partiler değil yöneticiler ceza alsın.ama akparti bu teklifi kabul etmedi.isteseydi çok rahat anayasa değişikliği yaparak bu dava işlevsiz hale getirilebilirdi.
şimdi diceksinizki niye parti yöneticilerinin ceza almasını söyledi.yoksa tayyip erdoğan ı siyasetten tasfiye etme düşüncesimidir bu.pardon ama mhp muhalefet partisidir.Ak Parti nin yandaşı değildir.mhp yeteri kadar yapıcı muhalefet anlayışını göstermiştir.bakınız cumhurbaşkanlığı seçimleri...
anayasa mahkemesinin,başörtüsü yasasını iptal etmesinden sonra mhp bu kararın hukuki değil siyasi olduğunu ve milletin vicdanında yara açtığını dile getirmiştir.
mahkemenin bu kararını MALUMUN İLAMIDIR diye yorumlayan genelkurmay başkanına şu şekilde cevap verebilmiştir.''Sorunların çözümünde rehber olacak ilke de;
- Çözümsüzlüğü “malumun ilanı” mantığıyla kabullenmek değil,
- Toplum vicdanının kabul edeceği çözümleri “makulün ilamı” haline getirebilmek basiretidir.
son olarak ise yüzde 47 oy alarak meclisin 3 te 2 si kadar milletvekiline sahip,bağrından cumhurbaşkanı çıkartmış,6 yıldır bu ülkeyi yöneten bir parti,nasıl oluyorda o küçümsediğiniz mhp nin oyununa geliyor...
eğer bu partiyi ve akıl hocalarını bir mhp kandırabiliyorsa dış ilişkilerde koskoca emperyal devletler neler yapmaz varın siz düşünün,bu partiye nasıl oy verdim,nasıl ülkemin dışişlerini bunlara verdim diye...her halukarda büyük bir kepazeliktir bu....
gelelim apo hususuna;idam cezalarının kaldırılması hususunda yasa mecliste oylanırken mhp den tek bir kişi bile apo lehine oy kullanmamıştır.

Samimiyet konuşmakla oluyorsa Balçiçek Pamir köşeyazısında açıkladığı Bölükbaşının sözlerine belgeli bir yalanlama gelmedi sanırım.Mhp seçmeninden beklenen iki tavırı( cumhurbaşkanlığı-başörtüsü ) sergiledi ve şimdi vazifesini yapmış olmanın rahatlıhıyla seçmenin karşısına cıkacak bunu anlamak zor değil sanırım.Yapılan icraatlarada gerekli sözlü açıklamaları yapıyor burada da sıkıntı yok ancak sadece konuşmakla olmuyor (Sn Başbakanımız Büyükanıt'la görüştükten sonra Büyükanıt pek sesini cıkaramadı e-muhtıra'ya dahi sahip çıkamadı,yokmuş gibi davrandı - Tıpkı Sn Alparslan TÜRKEŞ'in el yazısıyla BAHÇELİ'yi anlattığı mektup olayı gibi )
Akparti anayasayı değiştirmedi çünkü hiçbir anlamı yok değişikilğin adamlar zaten kendi istedikleri gibi herşeyi yapıyorlar,eğer yasa değişirse toplumda kutuplaşmalar artacaktı,insanlar arrtık bunlar şeriatı bile getirebilirler çünkü kontrol mekanizması yok vs türünden sözler ortaya cıkacaktı.Anayasa mahkemesine karşı en ufak bir tavır milleti Akparti'ye düşman etmek isteyen güruh için fırsat olacaktı , Hürriyet'i hatırlarsınız 411 EL KAOS'A KALKTI sürmanşetiyle yayınlamıştı ! değişikliği . Bu konu uzun bende tam olarak anlatacak kapasiteye sahip değilim .
Ben Mhp'yi delikanlı parti bilirim yani rakiplerini hileyle değil karşısına cıkıp mertçe tartışabilen ve karşısındakiyle çarpışan ( proje-fikir siz ne derseniz ! ) bir parti biliridim.Hangi ölçüye göre siyasi yasak istiyor,ülkede ekonomik kriz varda o yüzden mi ? Kusura bakmasın ama siyasi ve ekonomik kriz koalisyon hükümetinde oldugu kadar hiçbir zaman olamaz sanırım,birtakım sebeplerden dolayı insanları yaftalayacağına kendi geçmişine bir baksın Sn Bahceli ! Ayrıca ben hiçbir zaman Bahçeli'yi kabul etmiyorum o partinin başında...
Birilerini tartaklamak magrifet değil sanırım önemli olna kendi fikrini aktarmak değil mi ? Ayrıca Devlet BAHÇELİ o yasaya imza attı sanırım,bu ne demek oluyor düşünmek lazım !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 00:21   #307
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Ülkücüler!
[quote=Meftun ]
Alıntı:
bu nedemek ya evet başka böle bi parti yok.... türkiye komünist partisi mensupları bile bunu yapmaz... ki kuralsızlık adamın kanında var...tartaklamak ancak bu kadar güzel gösterilebilirdi... ya kendi ağzınla biz faşistiz biz aşırıyız... biz görüşlerimizi paylaşmayanlara kaba kuvvet uygularız diyorsun... o meclise girebildiğinizze dua edin bence.... :-X
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 03:57   #308
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
[quote=sadeceali ]
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu nedemek ya evet başka böle bi parti yok.... Türkiye komünist partisi mensupları bile bunu yapmaz... ki kuralsızlık adamın kanında var...tartaklamak ancak bu kadar güzel gösterilebilirdi... ya kendi ağzınla biz faşistiz biz aşırıyız... biz görüşlerimizi paylaşmayanlara kaba kuvvet uygularız diyorsun... o meclise girebildiğinizze dua edin bence.... :-X
ödül alan başörtülü bacım,sahnede ödülünü almak üzereyken nasıl üniformalı birinin emriyle sahneden yaka paça indiriliyorsa ülkücü harekette zatı alilerine aynı şekilde muamele eder.kısasa kısas islam kurallarında vardır.eğer bunu faşistlik olarak değerlendiriyorsan bütün müslümanlara faşist demiş olursun...biliyorsan konuş alim sansınlar,bilmiyorsan sus,bari adam sansınlar...

sizin uyguladığınız cahilce ve korkakça politikalarla olmaz bu iş...o kadar milletvekili mhp nin olsaydı görürdün başörtüsü sorunu çözülüyormu çözülmüyormu
Alt 07-16-2008, 04:00   #309
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart Ülkücüler!
Başörtüsü sorununun çözülmemesinin tek nedeni Anayasa Mahkemesi kılıklı adamlardır
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 04:16   #310
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Ülkücüler!
Başörtüsü sorununu MHP nin çözemeyeceğini 411 el kalktığında, kendilerinin de kaldırdıkları ellerin söz de adil olmayan hukuka saygı çerçevesinde arkalarında durmayarak gördük. Yani MHP nabız yokluyor. Bir adım atıyor acaba neden korkalım, ne yapılabilir diye ortaya bakıyor. Önüne değil ... Bunu meclise girdiklerinde milletvekillerine başlarını açtırmasında da gördük. Yani başörtüsüne bakışları budur. Bakıldığı zaman bir kulvar çizemedi kendisine ... Hiç denmsin ki yeterli milletvekilim yok. Korkakça politika izleyen MHP nin taaa kendisidir.

Artık kendini Rahmetli Türkeş' in idealist çizgisine çağı okuyarak devamet adına çekebilmelidir. Yoksa hezimet kendisini bekliyor olacaktır. Taban cahil ise diyeceğim bir şey yok. Ama nesil cahil değil. Çok değil en azından ...

Saygılarımla ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)