11-05-2007, 13:58 | #61 |
Genel Merkez Projeleri
Başkanım Ben Eski üyelerden biri olarak, bende yer almak isterim. Gereksinim veya görevler nelerdir çalışmalar nasıl yürütülecek bunlarla ilgili bilgiyi nasıl edineceğiz?
|
|
12-06-2007, 14:18 | #62 |
Genel Merkez Projeleri
eskileri karistirirken..ak genclik arge baskanimiz hasan bey in bu yazisina rastladim..
acaba bu konu ne oldu, bir gelisme var mi?? bilgisi olanlar paylasirsa seviniriz.. yoksa hasan beyle mi irtibata gecsek.. |
|
12-06-2007, 14:25 | #63 | ||
Genel Merkez Projeleri
Alıntı:
ben geldigimde hasan bey artik sitede aktif degildi, bir sekilde ulasip bu konuda bilgi almam gerekir.. |
|||
01-11-2008, 17:57 | #64 |
Genel Merkez Projeleri
BİZDE KATILMAK İSTERİZ Amasradan herkese selam
|
|
03-07-2008, 14:33 | #65 |
Genel Merkez Projeleri
ben ak parti van gençlik kolları başkan yrd teşkilat başkanıyım
adım : nevzat atansefer bu tür projelerde biz de varız |
|
03-12-2008, 20:29 | #66 |
Genel Merkez Projeleri
ayiıp ettim tuncel basbakanlık hedefin yoksa ne işin var ak genclıkle )
|
|
04-17-2008, 17:27 | #67 |
Genel Merkez Projeleri
elimizden geleni yaparız...
|
|
04-20-2008, 02:43 | #68 |
Genel Merkez Projeleri
SİİRT AKGENÇLİK BAŞK.YARD. VE AR-GE BAŞKANI OLARAK HERTÜRLÜ GÖREVE HAZIRIM.BAŞBAKANIMIZIN YOLUNDA SİZLERLE İLERLEMEKTEN MUTLULUK DUYARIM.BİR SÖZ VARDIR;İnsan, kendinden başkasını örnek almadıkça ilerleyemez.
TEK VATAN TEK BAYRAK TEK MİLLET DURMAK YOK YOLA DEVAM HERŞEY TÜRKİYE İÇİN... |
|
07-01-2008, 14:35 | #69 |
Genel Merkez Projeleri
ÖNCELİKLE
TÜM AKPARTİ GENÇLİK KOLLARINA GÖNÜL VERMİŞ ARKADAŞLARIMI VE SAYIN AR-GE BAŞKANIMIZI GÖNÜLDEN SELAMLIYORUM. PROJE KELİMESİNİ GÖRDÜĞÜM HER LİNKİ ÖZELLİKLE İNCELİYORUM AMA PEK BİRŞEY GÖREMİYORUM. ÖZELLİKLE PROJE KONUSU PARTİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. BU KONU İÇİN İZMİR' İN HAKKINI VERMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BİRAZ İLGİYE İHTİYACI OLDUĞU KANISINDAYIM. BEN ÜZERİNE HAYALLER KURDUĞUM BİR PARTİNİN ÇATISI ALTINDA DAVA UĞRUNA FEDAKÂRLIK YAPABİLEN BİR AKGENCİYİM, UĞRUNDA ERİYİP GİTMEK DEĞİL DİMDİK GÖĞSÜMÜ GEREREK MÜCADELEMİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUM. HER DAİM DİKKATİMİZ BU YÖNDE OLACAK. ÇOK DEĞERLİ AR-GE BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ÖNERİLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI UMAR HAYIRLI GÜNLER DİLERİM. MUHAMMED ALİ ÖZGÜR |
|
07-03-2008, 13:17 | #70 | |
Gençlik Meclisi
Alıntı:
öncelikle regaip kandiliniz mübarek oldun kardeşim. dediğin tabiki muhteşem bir atmosfer yaratacak bir konu fakat görüyoruzki alkı selim insanarın bulunduğu büyük mecliste bile hükümete karşı alınan tavırlar çok utanç verici buna karşılık şevkini kırmak istemem tabiki ama kime güvenerek bu hareketi başlatabiliriz asıl problem bu olduğuna inanıyorum ki kaldıda uzlaşma çabası içerisinde bulunacak kesimin bu metotları uygulamak istemleri olsaydı bugüne kadar türkiye bu durumda olmazdı diye düşünüyorum saygılarımla muhammed ali özgür |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|