AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2007, 21:55   #1
Kullanıcı Adı
ASLAN MASHADOV
Standart DOĞRU YOLU BULAN YAŞAR ALPTEKİN İ KANDIRAN KANAL
Ünlü mankenin, Gerçek Hayat Dergi’sinden Ersin Çelik’e verdiği röportajda, programa katılım öncesinde yaşananlar hakkında söyledikleriyle, reyting için programcıların her türlü yola başvuracağını gözler önüne serdi. “Kanal D bana komplo kurdu” diyen ünlü manken, kendisini bir türlü ekrana çıkaramayan ‘Dobra Dobra’nın yapımcısını duygu sömürüsü yapmakla suçladı. Bir türlü ikna edemediği Alptekin’i kız kardeşine aratan yapımcı, telefon şebekesi kurarak, ünlü mankeni ikna etmeye başarmış.

YAPIMCI KIZ KARDEŞİNİ KULLANMIŞ

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan, ‘Namazla Yeniden Doğdum' kitabıyla dikkatleri üzerine çeken Yaşar Alptekin, televizyona çıkma konusunda seçici olduğunu söylüyor. Ünlü manken, ”Gelen teklifleri reddediyordum. En son Kanal D yayımlanan Dobra Dobra programının yönetmeni aradı. Nazikçe kabul etmedim. Uzun zamandır arıyordu. Ben programı ve formatını bilmiyorum. Her aradıklarında ‘il dışındayım, müsait değilim’ diye geri çevirdim. Bana, ‘bize tavır mı alıyorsun?’ diye sitemde bulundu. Ben de bir şey demedim. Fakat bundan sonra ilginç şeyler oldu. Beni telefonda kandırdılar” dedi.

Ünlü mankeni telefonda arayan Dobra Dobra programının yapımcısının kız kardeşi, “Ben sizi çok seviyorum. Yaptığınız işi çok doğru buluyorum. Ben de sizinle aynı eğilimdeyim. Ne olur televizyonlara çıkıp, yaşadıklarınızı anlatın. İnanın benim gibi yüzlerce insan var.” demiş. Bu telefondan sonra, program için iyi şeyler düşünen ünlü mankene benzer birkaç telefon daha gelmiş. Programa katılmayı kabul eden Alptekin’i; İzmir’den özel uçakla aldıran ve özel otelde misafir eden yapımcı, ünlü mankenin “Programda sunucudan başka bayan istemiyorum” teklifini “sadece sunucu Müge Anlı ve Zekeriya Beyaz olacak” taahhüdü sonucunda kabul etmiş. Programa katıldığında, Müge Anlı ve Zekeriya Beyaz’ın dışında Pakize Suda ile Elif Karlı’yı da stüdyoda gören Alptekin, Zekeriya Beyaz’ın, “Senin beynini yıkamışlar. Kandırılmışsın. Yazdığını kitapla gençlere kötü örnek oluyorsun” hakaretine ve sunucunun “Sen kitabını tanıtmak için bu programa geldin” iftirasına rağmen, canlı yayın adabına uyarak programa devam ettiğini belirtiyor.

KAYNAK
YAŞAR ALPTEKİN HAKKINDA GENİŞ BİLGİ:
http://gercekhayat.com/bolum.php?act...ay&yaziid=1273

ASLAN MASHADOV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)