![]() |
#1 |
![]() (İbrahim Şahin, hani hatırlayalım o şampiyonluğa epeyi yaklaştığımız Atay Aktuğ ve Ziya Doğan dönemi vardı ya.. Yanlış hatırlamıyorsam Şenol Güneş döneminde de görevdeydi.. Hani o Cem Papila vakası.. Hani koca bir şehir 30 bin kişiyle kalkıp yürümüştü.. İbrahim Şahin işte o dönemler Trabzonspor Basın Sözcüsüydü, ben Şahin'i çok beğeniyordum, ilginç sözleri vardı: "Trabzonlu anneler, anneler gününde üzgün" demişti, Cem Papila olayında..
![]() İbrahim Şahin'in kaleminden... Yeni Sezonu Bekliyoruz Trabzonspor yaptığı transferlerle kamuoyundan büyük takdir topladı. Yönetim Kurulunu bu titiz ve verimli transfer çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bizlerde bütün taraftarlar gibi yeni sezonun başlamasını dört gözle bekliyoruz. Futbolcuların ortaya koyacak olduğu performans ve sahada alacak olduğu neticeler, bizlerin bu transferlerle ilgili olarak daha net yorum yapmasına neden olacaktır. Ama şahsen çok umutlu olduğumu belirtmek isterim. Tabi herşey yönetim kurulunun kaliteli transfer yapmasıyla bitmiyor. İyi bir futbolcu kadrosu kadar, uyumlu bir yönetim anlayışı ortaya koymakta önemlidir kulüpçülükte. Camianın içinde bütünlüğü sağlamak, taraftar basın uyumunu da en üst düzeyde tutmak, yönetim kurulunun asli görevleri arasında yer alıyor. Teknik heyetin bütün olumsuzluklara rağmen arkasında durabilmek ve yaşanacak sorunlar karşısında acil ve akılcı çözümleri sunabilmek, yönetim kurullarının üzerinde en hassasiyetle durması gereken konulardır. Bugüne kadar yapılan icraatları camia adına olumlu buluyorum. Bundan sonrada aynı performansın devam etmesi en büyük arzum. Trabzonspor Yönetim Kurulu 20 tane futbolcu transferi gerçekleştirdi. Neredeyse takımı baştan aşağıya yeniledi. Futbolcu kadrosu içinde yapılan bu revizyon sonrası, takım olabilmek bir hayli zaman alacaktır. Transferi büyük ölçüde noktalamış olan Trabzonspor'un, tam kadro hazırlık kampına gidecek olması uyum sorunun asgari düzeye indirecektir. Ersun Yanal'a burada büyük işler düşüyor. Takımın lideri olan kişinin bu kaynaşmada rolü çok büyük olacak. Yapılan transferlerin ardından kamuoyunun beklentisi oldukça arttı. Taraftarlar şampiyonluk istediğini sesli bir şekilde dile getiriyor. Yani hem futbolcu hem de teknik kadro üzerinde, ister istemez büyük bir baskı oluşacak. Bu baskı karşısında insanların hata yapma şansı çok yüksek. Burada teknik heyet ve futbolcular asla paniğe kapılmamalı ve bir telaş içinde hatalar yapmamalıdır. Taraftarlara takımın yeni kurulduğu ve zamana ihtiyacı olduğu mesajını çok sağlam vermek lazım. Zaten bu mesaj verilirse ve de doğru işler yapılırsa Trabzonspor kesinlikle başarılı olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Taraftarların da bu olgunluk içerisinde olacağını düşünüyorum. Sabırlı olacağız ve sonuna kadar Trabzonspor'u destekleyeceğiz. Ancak o özlenen günlere bu şekilde kavuşabiliriz. Kalın sağlıcakla… 03 Temmuz 2008 / 22:40 ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|