07-04-2008, 01:22 | #1 |
Hüseyin: Hiçbir Yere Gitmiyorum!
Hüseyin Son Noktayı Koydu
Hüseyin Çimşir, kendisi hakkında çıkan trasferler haberlerine tepki gösterdi. Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Trabzonspor yönetiminin flaş transferler yaparak, Türkiye şartlarının çok üstünde bir kadro kurduğunu belirtti. Gökhan, Selçuk, Egemen ve Giray gibi futbolcuların çok kaliteli isimler olduğunun altını çizen Hüseyin, Trabzonspor'un yeni kattığı isimlerle önemli başarılara imza atacağını söyledi. Hüseyin,”Uyum sorununu ne kadar çabuk atlatırsak, o kadar başarılı oluruz. Hocamız takımın kaynaşması için yoğun gayret sarfediyor. Uyum sürecini en asgari düze çekmeye çalışıyoruz'' dedi. Yapılan bu transferlerin ardından, takım üzerinde şampiyonluk baskısı yapıldığını ifade eden Hüseyin, “taraftarlarımızın bizlere destek çıkarak, moral vermesi lazım. Bizler işimizi düzgün yapacağız ve şampiyonluğu kovalayacağız” dedi. Kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine kulaklarını tıkadığı söyleyen Hüseyin, “insanlar çok değişik yorumlar yapıyor. Ben Trabzonspor'dan hiçbir yere gitmiyorum. Takımın kaptanı olarak görevimi zaten sürdürüyorum. İnsanların beni konuşmak yerine, Trabzonspor'un hedeflerini konuşması gerekir. Ben işimi yapıyorum, herkeste kendi işini yapsın" dedi. Hüseyin, “Trabzonspor'a hangi futbolcunun transfer edilmesi istersin?” şeklindeki bir soruya; "Fatih Tekke" cevabını verdi. Fatih'in, Trabzonspor'a gelmesi durumunda camiayı derleyip toparlanacağını ve takıma çok büyük katkı sağlayacağını ifade eden Hüseyin; ''Eğer Fatih gelirse kaptanlık bandımı ona seve seve veririm. Fatih'in olduğu yerde bizim hükmümüz geçmez.'' dedi. 03 Temmuz 2008
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-04-2008, 13:21 | #2 |
Gitsen şaşırırım zaten. Kabus gibisin Hüseyin !
|
|
07-04-2008, 13:38 | #3 |
ben bu sene yapilan transferlerle kaptanin performansinin artacagini düsünüyorum evet kaptan gecen sene cok kötüydü ama takim olarak gecen sene cok kötüydük ;)
|
|
07-04-2008, 14:26 | #4 | |
Alıntı:
haberi görür görmez aklıma sen geldin :D hadi yine iyisin gözün aydın :D |
||
07-04-2008, 15:05 | #5 | ||
Alıntı:
|
|||