AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2008, 19:23   #351
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
r.firdevs Nickli Üyeden Alıntı
bence taviz iyice şımaracaklar onlara hak vermemiz için önce adam gibi vatandaşlık yapmaları lazım ama yok.kürtlerin ufacık çocukları bile öyle dolular ki pkk propagandalarıyla bi an önce dağa çıksam da TC askeri öldürsem diye bakıyolar.ben birçok canlı örnek tanıyorum.

1- 'iyice şımaracaklar' aman Allahım tam bir facia..İyice şımaracak olanlar kimlerdir?
Pkklılar mı? Dtp'nin güvecinleri mi? - şahinleri mi? Ak Partili Kürtler rmi? Hak-Partili Kürtler mi? Siyasetle alakasız kendi halinde yaşayan Kürtler mi Yoksa sayamadığımız daha nice farklı düşünce ekseni üzerindekilerde dahil tüm Kürtler mi?

2- 'adam gibi vatandaşlık yapmaları lazım'
Adam gibi vatandaşlık nasıl yapılıyor? Bu adam gibi vatandaşlığı yukarıda saydığımız gruplardan hangisinin yapması lazım? Yoksa sayamadığımız daha nice düşünce ekseni üzerindekilerde dahil tüm Kürtler mi?

3- 'kürtlerin ufacık çocukları öyle dolular ki'
r.firdevs insan da dahil hiçbirşey kendi kendine dolmaz.
--Aynı topraklarda yaşadığın ülkenin insanlarının neredeyse yarısı senin etnik kökenini söylerken nerdeyse küfür ediyormuşçasına bir hal içindeyse dolarsın..
--senin için 'karda yürürken kart kurt sesleri çıkar Kürt oradan çıkmıştır' derlerse dolarsın..
--33 insanın koyun kaçırıyorlar diye kurşuna dizdirilirse ve bu olayın olduğu yerdeki karakola 'Mustafa Muğlalı Kışlası' adı verilirse dolarsın..

--Askeri faşizmin acımasızlığını iliklerine kadar hissedersen, o ülkede kendini yalnız hisseder ve ötekilere karşı dolarsın..
--Cezaevinden telefonla aradığın Türkçe bilmeyen annenle Kürtçe konuşturulmazsan sen de dolarsın..
Bunları yaşarsan sen de dolarsın senin küçük kardeşin de dolar firdevs
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 19:29   #352
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
böyleleri adamı dağa çıkartır. kimse sıcak yuvasını evini arkadaslarını bırakıpta daha çıkmak istemez. firdevs gibileri görünce dağa çıkanlara hak veresi geliyor insanın !!!!!

tövbe tövbe.

kürt çocukları Türk askeri vursam diye sabırsızlıkla bekliyormuş!!! bu kadar terbiyesizlik olur mu? haddini bilmez dengesiz
burasının düşünce özgürlüğü olan biryer olduğunu sanıyordum demek ki her fikrimizi söylemeyecekmişiz.Gerçi bizim ülkemizde mahkememizde bile özgürlük yok burada mı arıyorum...ben kimseye hakaret etmedim sadece fikrimi söyledim siz de bana hakaret edemezsiniz!
Whitecloud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 19:35   #353
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bence taviz iyice şımaracaklar onlara hak vermemiz için önce adam gibi vatandaşlık yapmaları lazım ama yok.kürtlerin ufacık çocukları bile öyle dolular ki pkk propagandalarıyla bi an önce dağa çıksam da TC askeri öldürsem diye bakıyolar.ben birçok canlı örnek tanıyorum.
su yaziya bakar misiniz ne kadar irkcilik, hamaset, önyargi kokuyor... yoksa ben böyle düsünen bir fasistle! ayni partilimiyim ..
Evet fasist diyorum bana göre bu görüsler fasizanca görüslerdir, partimizde de böyle fasizan yorumlarin yeri olmamistir, olmazda!..
evet arkadasin görüs belirtme hakki vardir ama benimde o görüse fasist deme hakkim vardir!
Saygı duyarım ne isterseniz diyebilirsiniz.Keşke herkes sizin gibi saygı çerçevesi içinde görüş belirtse
Alt 07-04-2008, 19:36   #354
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Alıntı:
böyleleri adamı dağa çıkartır. kimse sıcak yuvasını evini arkadaslarını bırakıpta daha çıkmak istemez. firdevs gibileri görünce dağa çıkanlara hak veresi geliyor insanın !!!!!

tövbe tövbe.

kürt çocukları Türk askeri vursam diye sabırsızlıkla bekliyormuş!!! bu kadar terbiyesizlik olur mu? haddini bilmez dengesiz
burasının düşünce özgürlüğü olan biryer olduğunu sanıyordum demek ki her fikrimizi söylemeyecekmişiz.Gerçi bizim ülkemizde mahkememizde bile özgürlük yok burada mı arıyorum...ben kimseye hakaret etmedim sadece fikrimi söyledim siz de bana hakaret edemezsiniz!

fikirlerinde bir sınırı vardır. 15 milyon kürde hakaret ediyorsun. üstelik söylediklerinde zerre kadar doğru yok.

bölücü müsün kızım sen? ne gerek var böyle ayrımcılık yapıyorsun? herkes fikrini söylemeli diyorsun. bir kürt çıkıpta babasının dedesinin askerlerden neler çektiğini samimice anlatsa ve bunu yaparken Türk ırkını genel olarak alsa hiç mi itiraz etmeyeceksin.

daha 4-5 sene önce benim şırnaklı arkadaşımın ailesinin 5000 dönümlük toprağına askeriye el koydu. sebebi stratejik noktaymış. kendilerine lazımmış felan filan. adamlar madem askerime lazımdır alsınlar fakat ücret ödemeleri lazım ki biz de mağdur olmayalım. dediler. bu en doğal hakları değil mi? ama bekledikleri olmadı askeriye 5000 dönüm arsa için tek kuruş vermedi üstelik hakaret etti. bu adam kalkıp askere aşık mı olsun? askere sevgi göstermesini ne bekliyorsun? Ak Parti neden seviliyor kürtler arasında? neden Ak Parti kürtlerde 1 numaralı parti. kürtlere saygı gösteriyor da ondan.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 19:42   #355
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Lütfen hakaret etmeyi kesin.Fikirlerin de sınırı varsa biz yaşamayalım..Siz fikir söyleynice herkes alkışlar ama bir zıt fikir görünce hemen parlayın!!Lütfen arkadaşlar burda olma sebebimiz aynı partili olmamız herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda değil.Bazı yerlerde fikir ayrılığımız olabilir ama neticede aynı yolun yolcusu olmaya çalışıyoruz.Lütfen hakaret etmeyin..Madem bilmiyorsun diyorsunuz doğrusunu öğretin bu ne biçim bir yaklaşımdır??!
Alt 07-04-2008, 19:43   #356
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Yazılar sanki fazla hakaret içermeye başladı daha sakin tartışabilsek.. Forumdakilerde hakaret dışında bir şeyler öğrenmek isterler belki..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 19:45   #357
Kullanıcı Adı
Whitecloud
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Yazılar sanki fazla hakaret içermeye başladı daha sakin tartışabilsek.. Forumdakilerde hakaret dışında bir şeyler öğrenmek isterler belki..
Çok haklısınız teşekkür ederim hatırlatmanız için
Alt 07-04-2008, 19:48   #358
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
aynı yolun yolcusu olmaya çalışıyoruz.
aynı yolun yolcusu olmaya çalışıyor musun? sen 15 milyon kürdü resmen potansiyel terörist olarak görüyorsun. kendilerine verilecek en ufak bir hakkın şımarmalarına sebep olacagını söylüyorsun. sonra da aynı yol diyorsun? samimi değilsin. 15 milyon kürdün tümünün içinden "ah gidipte bir türk askeri öldürsem" dediğini söylüyorsun. bunun doğruluğuna sende inanmıyorsun? bölücülük yapmakla, faşist olmakla ak partinin yolundan gidemezsin. kendine başka yol bulman lazım. mhp tam sana göre. bahçeli bile senin gibi parlamadı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 19:49   #359
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:

tövbe tövbe.

Yanlış kelimeler kullanmayalım. Doğrular böyle anlatılmaz ki ... Eğer doğru olduğuna kanaatiniz var ise ona haiz kelimeler seçelim lütfen.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2008, 20:32   #360
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Umarım saygı içerisinde konunun müzakeresi devam edici olur. Saygı ve sevgilerimle.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)