![]() |
#1 |
![]() SEN GELDİN Kalmamıştı; Ne dayanacak bir can bedende, Ne yaşayacak heyecan bende. Almıştım bütün demirleri hayattan, Dünden, bugünden, yarınımdan, Kesilmişti bütün ümitlerim can damarından. Tükenmişti, yoktu elimde Tahammül için bir tahammül, Kan ağlıyordu elimdeki son gül. Geçmişti gönlüm hayattaki hevesten, Bitmişti hakkım alacağım nefesten. Son vefasız da beni; Karanlıklarda unutup gitmişti, Son umut güvercinlerim de Onunla uçup gitmişti, Yalnızlık hislerime taht kurmuş, Karamsarlık yüreğimden tutup gitmişti. Ben yine o şarkıyı söylerken, Azrail kapıda beklerken, Yani her şey bitti derken, Derken; Sen belirdin karanlıklar içinden. İçimden bir ses dedi ki; Tut ellerinden. Ve sen geldin; Umutlarıma can verdin, Duygularıma kan verdin, Son bulan ömrüme zaman verdin. Seninle yüreğimde sevda yeşerdi, Düşlerim muradına erdi, Aslında biliyordum İçimde bir ses bekle derdi, Ben dinlemesem de O hep seni beklerdi. Beklediğim sendin, İşte geldin Yüreğim ellerinde, Bu hayat artık senindir, İster arkanı dön ; "Ben ecelim" de, İster bak gözlerime; Bu yorgun yüreği sevindir… 08.03.2005
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İçimde bir ses bekle derdi,
Ben dinlemesem de O hep seni beklerdi. emeğinize sağlık..teşekürler paylaşım için+ bu arada şairi senmisin? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel bir şiir tebrik ederim. (+)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tesekkürler arkadaslar 2005 de yazdigim bir şiir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Seninle yüreğimde sevda yeşerdi,
Düşlerim muradına erdi, Aslında biliyordum İçimde bir ses bekle derdi, Ben dinlemesem de O hep seni beklerdi. kardeşim benim yüreğine sağlık harika bir şiir daha... :-* + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() teşekkür ederim abla sagolasin bundan sonra buradayım şiir bölümü dagılmışl gitmiş toparlamak lazim burayı demi ama ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yüreğine sağlık güzelmiş kardeş teşeşkkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Seninle yüreğimde sevda yeşerdi,
Düşlerim muradına erdi, Aslında biliyordum İçimde bir ses bekle derdi, Ben dinlemesem de O hep seni beklerdi. Beklediğim sendin, İşte geldin Yüreğim ellerinde, Bu hayat artık senindir, İster arkanı dön ; "Ben ecelim" de, İster bak gözlerime; Bu yorgun yüreği sevindir… :'( :'( :'( teşekkürler + |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|