AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-06-2008, 00:25   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Ve sonunda 'General' itirafı geldi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Osman Gürbüz, mahkeme ifadesinde emekli bir generalle ortak iş yaptığını anlattı.


Kendisinde ileri derecede antisosyal kişilik bozukluğu bulunduğunu ifade eden Gürbüz, ağabeyini öldürmekten 4 yıl hapis yattığını ve afla serbest kaldığını söyledi.

Ergenekon soruşturmasına tutuklanan Osman Gürbüz, mahkemede verdiği ifadesinde Danıştay saldırganı Alparslan Arslan, Muzaffer Tekin, Abdullah Çatlı, Korkut Eken gibi isimleri tanımadığını savundu.

HABLEMİTOĞLU CİNAYETİYLE İLGİM YOK
Gürbüz, Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgisi bulunmadığını kaydetti. Kendisinin bulunduğu durumdan daha kompleks bir yapının niçin yakıştırıldığını bilmediğini anlatan Gürbüz, "Benim devletle irtibatlandırdığım telefon konuşmaları bana ait bir kusurdur." dedi.

EMEKLİ GENERAL HABİL KÜÇÜK İLE ORTAK İŞ YAPTIM
Taksim Sıraselviler'de Habil Küçük adlı emekli bir general ile ortak iş yaptığını kaydeden Gürbüz, işyerinde kendisine ait bir kısım silahları sakladığını ifade etti.

VELİ KÜÇÜK İLE AKRABA MI BİLMİYORUM

Habil Küçük'ün Veli Küçük ile akraba olup olmadığını bilmediğini ileri süren Gürbüz, "Bildiğim kadarıyla Habil Küçük, Adapazarlı. Ben o sırada ağabeyimi öldürmekten aranıyordum. Daha sonra yakalandım. 4 yıl yattım. Af sebebiyle çıktım." diye konuştu.

ASKERLİK YAPMADIM
Askerlik yapmadığını belirten Gürbüz, "Çünkü hakkımda ileri derecede antisosyal kişilik bozukluğu vardır. Bu raporu İstanbul GATA'dan aldım. Ancak kimin tarafından düzenlendiğini hatırlamıyorum." şeklinde konuştu.

KUVAY-I MİLLİYE'YE ÜYEYİM
Kuvay-i Milliye Derneği'ne üye olduğunu belirten Gürbüz, dernekten birinin kendisini devlet adına ajanlık yaptığını Fikri Karadağ'a aktarınca, Fikri Karadağ'ın gıyabında "Onun kafasını koparırım" dediğini kaydetti.

Gürbüz daha sonra bu dernekten ayrıldığını söyledi.

Sedat Peker ile de birlikteliği olmadığını anlatan Gürbüz, "Bunu da hiç kimse ispat edemez. Ben 1997'de yakalandığımda tüm bildiklerimi Baltalimanı'ndaki Kemik Hastanesi'nde ve Beyoğlu Adliyesi'nde savcıya anlattım. Bu anlattığım konular sanıyorum Türkiye'de bazı insanları rahatsız etti. Sedat Peker bu olaylardan sonra beni hasım belledi. Hatta Kemer'de beni vurdurtmak için adam tuttuğunu duydum." diye konuştu.

HABERVAKTİM

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-06-2008, 00:38   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Ve sonunda 'General' itirafı geldi
Dökül bakalım dökül daha neler çıkacak..
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım