![]() |
#1 |
![]() İsmailaga cemaatine yapılan saygısızlıkları protesto ediyorum
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kartel medyanın şimdiki yeni uğraşı ne yazıkki Mahmut Hocadır. ama biz İLAHİ ADALETE güveniyoruz. ALLAH yaptıklarını onların yanlarına kar bırakmaz. Mahmut hoca da inşALLAH biran önce sağlığına kavuşur :-*
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kartel medyasının yaptıgı bütün haber yalandır mahmut hoca efendinin evi villa degil müstakil bir evdir ayrıca fiyatı medyanın dedigi gibi 1.7 trilyon degil sadece 200.000 liradır
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aslında 200.000 dolar dediğinde az bi rakam değil hani (:
Ama ne olursa olsun insanların servetleri dolandırmadıkları sürece kimseyi ilgilendirmez..Dindar adam fakir olacak diye kural mı var kardeşim! |
|
![]() |
#5 |
![]() duyduğuma göre o idaa edilen villi Mahmut hocaya ait değilmiş doktor istirat etmesini söyleyince bir cemmat üyesi orada kalmasını istemiş. yani villi Mahmut Hocanın değil cemaat üyesininmiş. ALLAH fitnecilerin çabalarını boşa çıkarsın inşALLAH :-*
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Farketmez dolar yada ytl olması..
Benim düşüncem orda açıkça yazıyor hala söylediğin lafa bak! Sanki eleştirdik... |
|
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ne kadar olursa olsun bize nee isterse medyanın dediği kadar olsun evinin fiyatı kimseyi dolandırmadıktan sonra bu bizi hiç ilgilendirmez
yapılan saygısızlığı bende kınıyorum > ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yaptıgınız yorumlar için teşekkür ederim
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|