AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 07-07-2008, 02:17   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Toni Silva Şokta (Bebeği Ölü Doğdu - Lille Sorun Çıkartıyor)
Silva Şokta!

Senegalli kaleci önce 9 aylık çocuğunun ölü doğmasıyla, sonra da Lille’nin tavrıyla yıkıldı

Trabzonspor’un uzun bir uğraşıdan sonra renklerine bağlamayı başardığı ve bir hafta önce resmi sözleşme imzalatıp, yeniden Fransa’ya tatile gönderdiği Senegalli kaleci Tony Sylva belki de hayatının en acı günlerini yaşıyor. Üç çocuk babası olan ve, “Ben çocukları çok seviyorum” diyen Sylva, eşinin 4’ncü çocuğa hamile olduğunu dile getirmişti. Çocuğunun doğumunun yaklaşması nedeniyle de, “İki büyük heyecanı bir arada yaşıyorum. Hem Trabzonspor’a transfer oldum, hem de eşim doğum yapacak” diyordu. Fakat Trabzonspor ile sözleşme imzalayıp, Fransa’ya döndükten sonra tecrübeli kaleci adeta kabus görmeye başladı. 9 aylık hamile olan Sylva’nın eşi aniden sancı tutunca hastaneye yatırıldı. Sylva’da Trabzon’a gelmek üzereyken biletini iptal ettirip, eşinin yanına koştu. Ama çocuğun ölü doğması nedeniyle tam bir şok yaşayan Senegalli kaleci, eşinin yanında bir süre kalmak için Trabzonspor yönetiminden izin istedi.

Lille Kulübü de Uzlaşmadı
Senegalli kaleci Tony Sylva’nın sorunları çocuğunun ölümüyle de son bulmadı. Sylva daha önce 5 yıllık anlaşma imzaladığı ve 4 yılını oynadığı Lille kulübüne, “Bir yıllık sözleşmem kaldı. Yaşım da 33 olduğuna göre FİFA’nın yeni uygulamasına göre bir yılda aldığım parayı ödeme kaydıyla serbest kalabiliyorum. Kulüpten 450 bin Euro alacağım var. Bunu bonservis bedeli olarak kabul edin” demiş ve anlaşmaya varılmıştı. Bunun üzerine de Sylva Trabzon’a gelip resmi sözleşmeyi imzalamıştı. Ancak Fransa’da bulunan Tony Sylva, Lille yöneticilerinin, “Kulübe 450 bin Euro getirmezsen, bonservisini vermeyiz” şeklindeki sözleriyle ikinci bir şok yaşadı.. Sylva’nın bunun üzerine de, “Ben, Trabzonspor’da oynamaya devam ederim. Zorluk çıkarırsanız, FİFA’ya giderim ve haklarımı alırım” diye rest çekti. Bu koşullarda, Sylva’nın Lille kulübüyle FİFA’lık olmasına ve oynama süresinin uzatılmasına kesin gözüyle bakılmaya başlandı.

7 Temmuz Pazartesi
Günebakış

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)