|
![]() |
#1 |
![]() tamam berika
![]() adamın nickide amma zor. orhun utu kuran her neyse işte ona söylüyorum: bu üye araplara sınırı aşan hakaretler ediyor. araplara küt kafalılar, cahiller, dedelerimiz boğazlayanlar... felan filan diye salla babam salla. yok efendim peygamber efendimiz araptır diye arapları sevmek zorunda değilmişiz. araplar kindarmış, pislikmiş cartmış curtmuş bilmem neymiş. a benim kafada problemi olan faşist arkadasım. nasıl ki ben sadece sana bakarak tüm türklerden nefret etmiyorsam seninde bir kaç araptan dolayı araplar için genelleme yapamazsın. genelleme olsaydı eğer ben sadece seni veya bahçeliyi ya da deniz baykalı gördüğüm zaman tüm türklere senin araplar için ettiğin hakaretleri ederdim. ya da bir arap senin yazılarını gösterip araplara "bakın türkler ne pis insanlar" diyemezse sende bir kaç kişiyi örnek gösterip geneli karalayamazsın. araplar kötü diyorsun örnek veriyorsun: "ARAPLAR TÜRKLERDEN KALAN ECYAD KALESİNİ YIKTILAR" türklerin geçmişine saygı göstermediler diyorsun? türkiyeyi görmüyorsun galiba. türkiyede herhangi bir sebepten dolayı kaçtane tarihi bölge sular altında kaldı ![]() mekke de yıkılan sadece ecyad kalesi değil benim güzel arkadasım. gir google dan arastır bakalım. sadece ecyad mı yıkıldı? mekke'nin alanının genişletilmesi için 7000 bina yıkılacak ![]() internet gelip gidiyor hızlı hızlı yazıyorum. anlatım bozuklukları veya eksik kelime felan olabilir kusura bakmayın ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir) | |
|
|