AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-07-2008, 11:52   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart NEDEN Allah TÜRK'Ü KORUSUN!!
tamam berika

adamın nickide amma zor. orhun utu kuran her neyse işte ona söylüyorum:

bu üye araplara sınırı aşan hakaretler ediyor. araplara küt kafalılar, cahiller, dedelerimiz boğazlayanlar... felan filan diye salla babam salla.

yok efendim peygamber efendimiz araptır diye arapları sevmek zorunda değilmişiz. araplar kindarmış, pislikmiş cartmış curtmuş bilmem neymiş. a benim kafada problemi olan faşist arkadasım. nasıl ki ben sadece sana bakarak tüm türklerden nefret etmiyorsam seninde bir kaç araptan dolayı araplar için genelleme yapamazsın. genelleme olsaydı eğer ben sadece seni veya bahçeliyi ya da deniz baykalı gördüğüm zaman tüm türklere senin araplar için ettiğin hakaretleri ederdim. ya da bir arap senin yazılarını gösterip araplara "bakın türkler ne pis insanlar" diyemezse sende bir kaç kişiyi örnek gösterip geneli karalayamazsın.

araplar kötü diyorsun örnek veriyorsun: "ARAPLAR TÜRKLERDEN KALAN ECYAD KALESİNİ YIKTILAR" türklerin geçmişine saygı göstermediler diyorsun? türkiyeyi görmüyorsun galiba. türkiyede herhangi bir sebepten dolayı kaçtane tarihi bölge sular altında kaldı? kendimden örnek vereyim. 1500 yıllık hasankeyf bir kaç yıl içinde baraj sebebiyle sular altında kalacak. bizim kendi tarihimize saygımız yok ki başkalarından bunu bekliyelim.

mekke de yıkılan sadece ecyad kalesi değil benim güzel arkadasım. gir google dan arastır bakalım. sadece ecyad mı yıkıldı? mekke'nin alanının genişletilmesi için 7000 bina yıkılacak suudi yönetiminin ömrü boyunca yaptığı en olumlu iş buydu. 7000 bina yıkılarak mekke nin alanı genişletilecek. bizim ülkemizde baraj uğruna tarihi yerler sular altında kalırken araplar kabe için bizim eski püskü kalemizi yıkmışlar çok mu?

internet gelip gidiyor hızlı hızlı yazıyorum. anlatım bozuklukları veya eksik kelime felan olabilir kusura bakmayın

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 23 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)