AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-08-2008, 19:08   #25
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
başörtüsü davasında mhp yeteri kadar samimi davranmıştır.şimdi size bu samimiyet göstergelerini aklımda kaldığı kadarı ile yazayım
söz konusu yasa teklifi yüzünden akparti hakkında kapatma davası açıldığında bunun son derece yanlış olduğunu,hem devlet bahçeli hem de mhp grup başkanvekilleri yüzlerce kez söylemişlerdir.
kapatma davasının düşürülmesi için hemen teklif bile hazırlanmıştır.şart olarak ta bölücü ve yıkıcı siyasi partiler hariç hiç bir parti kapatılmasın ve partiler değil yöneticiler ceza alsın.ama akparti bu teklifi kabul etmedi.isteseydi çok rahat anayasa değişikliği yaparak bu dava işlevsiz hale getirilebilirdi.
şimdi diceksinizki niye parti yöneticilerinin ceza almasını söyledi.yoksa tayyip erdoğan ı siyasetten tasfiye etme düşüncesimidir bu.pardon ama mhp muhalefet partisidir.Ak Parti nin yandaşı değildir.mhp yeteri kadar yapıcı muhalefet anlayışını göstermiştir.bakınız cumhurbaşkanlığı seçimleri...
mhp yi bu tasarıya verdiği destekten ötürü protesto etmeye gelen emekli subaylar derneği üyeleri tartaklanmıştır.tekbir nidaları ile.bunu yapabilecek bir tane parti gösterin bana.
anayasa mahkemesinin,başörtüsü yasasını iptal etmesinden sonra mhp bu kararın hukuki değil siyasi olduğunu ve milletin vicdanında yara açtığını dile getirmiştir.
mahkemenin bu kararını MALUMUN İLAMIDIR diye yorumlayan genelkurmay başkanına şu şekilde cevap verebilmiştir.''Sorunların çözümünde rehber olacak ilke de;
- Çözümsüzlüğü “malumun ilanı” mantığıyla kabullenmek değil,
- Toplum vicdanının kabul edeceği çözümleri “makulün ilamı” haline getirebilmek basiretidir.
akparti den kim çıkıp genelkurmay başkanının demecine tepki gösterebilme cesaretini göstermiştir.asıl samimiyetsizlik akpartide var bu hususta.neden ölümüne sahip çıkılmıyor davaya...
son olarak ise yüzde 47 oy alarak meclisin 3 te 2 si kadar milletvekiline sahip,bağrından cumhurbaşkanı çıkartmış,6 yıldır bu ülkeyi yöneten bir parti,nasıl oluyorda o küçümsediğiniz mhp nin oyununa geliyor...
eğer bu partiyi ve akıl hocalarını bir mhp kandırabiliyorsa dış ilişkilerde koskoca emperyal devletler neler yapmaz varın siz düşünün,bu partiye nasıl oy verdim,nasıl ülkemin dışişlerini bunlara verdim diye...her halukarda büyük bir kepazeliktir bu....
gelelim apo hususuna;idam cezalarının kaldırılması hususunda yasa mecliste oylanırken mhp den tek bir kişi bile apo lehine oy kullanmamıştır.

Samimiyet konuşmakla oluyorsa Balçiçek Pamir köşeyazısında açıkladığı Bölükbaşının sözlerine belgeli bir yalanlama gelmedi sanırım.Mhp seçmeninden beklenen iki tavırı( cumhurbaşkanlığı-başörtüsü ) sergiledi ve şimdi vazifesini yapmış olmanın rahatlıhıyla seçmenin karşısına cıkacak bunu anlamak zor değil sanırım.Yapılan icraatlarada gerekli sözlü açıklamaları yapıyor burada da sıkıntı yok ancak sadece konuşmakla olmuyor (Sn Başbakanımız Büyükanıt'la görüştükten sonra Büyükanıt pek sesini cıkaramadı e-muhtıra'ya dahi sahip çıkamadı,yokmuş gibi davrandı - Tıpkı Sn Alparslan TÜRKEŞ'in el yazısıyla BAHÇELİ'yi anlattığı mektup olayı gibi )
Akparti anayasayı değiştirmedi çünkü hiçbir anlamı yok değişikilğin adamlar zaten kendi istedikleri gibi herşeyi yapıyorlar,eğer yasa değişirse toplumda kutuplaşmalar artacaktı,insanlar arrtık bunlar şeriatı bile getirebilirler çünkü kontrol mekanizması yok vs türünden sözler ortaya cıkacaktı.Anayasa mahkemesine karşı en ufak bir tavır milleti Akparti'ye düşman etmek isteyen güruh için fırsat olacaktı , Hürriyet'i hatırlarsınız 411 EL KAOS'A KALKTI sürmanşetiyle yayınlamıştı ! değişikliği . Bu konu uzun bende tam olarak anlatacak kapasiteye sahip değilim .
Ben Mhp'yi delikanlı parti bilirim yani rakiplerini hileyle değil karşısına cıkıp mertçe tartışabilen ve karşısındakiyle çarpışan ( proje-fikir siz ne derseniz ! ) bir parti biliridim.Hangi ölçüye göre siyasi yasak istiyor,ülkede ekonomik kriz varda o yüzden mi ? Kusura bakmasın ama siyasi ve ekonomik kriz koalisyon hükümetinde oldugu kadar hiçbir zaman olamaz sanırım,birtakım sebeplerden dolayı insanları yaftalayacağına kendi geçmişine bir baksın Sn Bahceli ! Ayrıca ben hiçbir zaman Bahçeli'yi kabul etmiyorum o partinin başında...
Birilerini tartaklamak magrifet değil sanırım önemli olna kendi fikrini aktarmak değil mi ? Ayrıca Devlet BAHÇELİ o yasaya imza attı sanırım,bu ne demek oluyor düşünmek lazım !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)