AK Gençliğin Buluşma Noktası
Afyon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Afyon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-10-2008, 15:41   #1
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart AK PARTİ Milletvekillerimizi Tanıyalım
Sait Açba = Ak Parti Afyon Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi

Veysel Eroğlu = Ak Parti Afyon Üniversite-Y.Okul Öğretim Üyesi

Halil Aydoğan= Ak Parti Afyon Üniversite-Y.Okul Bankacı

Ahmet Koca= Ak Parti Afyon Üniversite-Y.Okul Eğitimci

Zekeriya Aslan= Ak Parti Afyon Üniversite-Y.Okul Avukat

Halil Ünlütepe= CHP Afyon Üniversite-Y.Okul Avukat

Abdülkadir Akcan= MHP Afyon Üniversite-Y.Okul Veteriner Hekim

oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2008, 15:42   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart (¯`•. Milletvekillerimizi Tanıyalım .•´¯)
Sait AÇBA

Sait Açba, 10 Temmuz 1950'de Kütahya'da doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Makbule'dir. Mali İktisatçı ve Öğretim Üyesi; Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. Doktora eğitimini, Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 1985 yılında tamamladı. 1990 Yılında mali iktisat doçenti oldu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğretim üyeliği yaptı. Afyon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Maliye Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu. 20, 21 ve 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili. 20. Dönem'de Avrupa Konseyi Üyesi oldu. 22. Dönem'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü. 23. Dönem'de aynı Komisyon'un Başkanlığına yeniden seçildi. İyi düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Açba, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Zekeriya ASLAN

Zekeriya Aslan, 2 Şubat 1969'da Afyonkarahisar Sandıklı'da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Emine'dir. Avukat; Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. Sandıklı Belediyespor Kulübü Başkanlığı yaptı. İngilizce ve az düzeyde Arapça bilen Aslan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Halil AYDOĞAN

Halil Aydoğan, 1 Nisan 1950'de Afyonkarahisar Çakır Köyü'nde doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Hatice'dir. Bankacı; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Türkiye Vakıflar Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. Müfettiş oldu. Mecidiyeköy, Kadıköy, Taksim, İstanbul ve Şişli'de Şube Müdürü olarak görev yaptı. Vakıflar Bankası Genel Müdür Yardımcılığı ve Vakıf Finansal Kiralama AŞ'nin Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili. İngilizce bilen Aydoğan, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Alt 07-10-2008, 15:48   #3
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart (¯`•. Milletvekillerimizi Tanıyalım .•´¯)
Veysel EROĞLU

Veysel Eroğlu, 18 Ağustos 1948'de Afyonkarahisar Şuhut'ta doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Emine'dir. Öğretim Üyesi; İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. Doktorasını İTÜ'de tamamladı. Hollanda Delft'de araştırmalar yaptı. 1984'de doçent, 1991'de profesör oldu. İTÜ İnşaat Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Çevre Mühendisliği Bölümü Çevre Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğü, İSTAÇ, KİPTAŞ, BİMTAŞ, HAMİDİYE, İSFALT AŞ, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanlığı, İGDAŞ'da Yönetim Kurulu Üyeliği ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yaptı. BEDAŞ, AYEDAŞ, TEMSAN Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu. Su Vakfı kurucusu ve mütevelli heyet üyesi olup, Dünya Su Konseyi guvernörüdür. 45'i yabancı dilde olmak üzere 350'nin üzerinde kitap, ilmi makale, tebliğ ve mesleki teknik raporları yayınlandı. 60. Hükümet'te Çevre ve Orman Bakanlığı görevini üstlendi. İyi düzeyde İngilizce bilen Eroğlu, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kişisel web sayfası: www.veyseleroglu.gen.tr

Ahmet KOCA

Ahmet Koca, 20 Mayıs 1963'te Afyonkarahisar Bolvadin'de doğdu. Babasının adı Eşref, annesinin adı Zehra'dır. Eğitimci ve İş Adamı; Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdi. Özel sektörde yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yaptı. 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili. İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilen Koca, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
afyon, ak parti

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)