07-10-2008, 15:52 | #1 |
AK PARTİ Milletvekillerimizi Tanıyalım
Atilla Koç =Ak Parti Aydın Üniversite-Y.Okul Yönetici
Mehmet Erdem= Ak Parti Aydın Üniversite-Y.Okul Mühendis Ahmet Ertürk= Ak Parti Aydın Üniversite-Y.Okul Avukat Özlem Çerçioğlu= CHP Aydın Üniversite-Y.Okul Ticaret Mehmet Fatih Atay= CHP Aydın Üniversite-Y.Okul Avukat Ertuğrul Kumcuoğlu= MHP Aydın Üniversite-Y.Okul Maliyeci -Ekonomist Ali Uzunırmak= MHP Aydın Ortaokul-Lise İşadamı Recep Taner= MHP Aydın Üniversite-Y.Okul Serbest Muhasebeci
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-10-2008, 15:55 | #2 |
(¯`•. Milletvekillerimizi Tanıyalım .•´¯)
Mehmet ERDEM Mehmet Erdem, 5 Eylül 1966'da Aydın'da doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Seyhan'dır. Elektrik Mühendisi; Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Serbest ticaretle uğraştı. Erdemoğlu Halı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. TEK-DER Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, AY-DER Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeliği ve Ticaret Odası Üyeliği görevlerinde bulundu. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Erdem, evli ve 4 çocuk babasıdır. Ahmet ERTÜRK Ahmet Ertürk, 13 Kasım 1953'te Aydın Pamukören'de doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Zafer'dir. Çiftçi ve Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Çiftçilik ve serbest avukatlık yaptı. İl Genel Meclis Üyeliği, ÖR-KOOP Nazilli ve Çevresi Örnek Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı, TARİŞ Pamuk Birliği Murakıp Üyeliği, Aydın'da Tarımsal Amaçlı Kalkınma Kooperatifleri Üst Birliği Başkanlığı, Ankara'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Üreticiler ve Üretici Örgütleri Temsilciliği, Pamukören Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem Aydın Milletvekili. Ertürk, evli ve 2 çocuk babasıdır. Atilla KOÇ Atilla Koç, 1 Mart 1946'da Aydın'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Zehra'dır. Mülki İdare Amiri; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. İçişleri Bakanlığı'nda Bakanlık Müşavirliği, Konya Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra, sırasıyla Ulubey, Nusaybin, Bayındır'da Kaymakam olarak çalıştı. Siirt ve Giresun'da Vali olarak görev yaptı. Başbakanlık Müsteşarlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ve Merkez Valiliği görevlerinde bulundu. 22. Dönem Aydın Milletvekili. 59. Hükümet'te Kültür ve Turizm Bakanlığı görevini yürüttü. İyi düzeyde İngilizce bilen Koç, evli ve 3 çocuk babasıdır. |
|