07-09-2008, 22:38 | #1 |
Trabzonspor'da İlginç Öneriler Hayat Buluyor
Trabzonspor Amigo Arıyor
Göreve geldikten bu yana ilginç projeleri ile dikkat çeken Trabzonspor yönetimi, taraftarlardan aldığı önerileri yönetim içerisinde elekten geçirerek tek tek uygulamaya başladı. Trabzonspor müzesinin ayrı bir bölümde halka açılmasından tutun da, Avni Aker'in dış cephesinin nostaljik fotoğraflarla süslenmesine kadar geçen sürede yönetimin ilginç projelerinden biri de kadın taraftar biriminin kurulması. Tüm bunları taraftarların önerileri doğrultusunda geçekleştiren yönetimin gündemdeki diğer projeleri şunlar… Profesyonel amigo Yönetim bu sezon tribünleri organize şekilde disipline edecek ve tribün ambiyansını ciddi şekilde sağlayacak, tribün bütünlüğünü ortaya koyacak, profesyonel amigoları kulüp bünyesinde görevlendirecek. Bu konu için hazırlıklara başlandı… Kupalı basın toplantısı Yönetim, lig başladığında haftalık basın toplantılarında geçmişte kazanılan kupalardan birini de basın toplantısının yapıldığı masaya koyacak. Önce o kupanın ne olduğu, ne zaman kazanıldığı anlatılacak, sonra asıl basın toplantısına geçilecek. Bu uygulama ile geçmiş sahiplenilecek ve Trabzonspor'un ne denli başarılı bir kulüp olduğu izlenimi yaratılacak… Büstler sipariş veriliyor Bu arada gerek Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde, gerek Haluk Ulusoy tesislerinde, gerekse Trabzonspor Bulvarın'da, Trabzonspor'a hizmeti geçen futbolcu ve yöneticilerin büstleri konulacak. Bunun için gerekli yerlere sipariş verildiği öğrenildi… Okullar kampanyası Okullar açıldığında futbolcuların periyodik olarak okulları ziyaret etmelerine olanak sağlanacak. Konu ile ilgili organizasyonlar yapılacak. Enternasyonal maçlar Yönetim, Avrupa kupaları maçlarında Trabzonspor'da üyeliklerinin 40. yılını doldurmuş üyeler için tribünde özel bir yer ayıracak ve bu üyelerin, bu özel yerde müsabakayı izlemeleri sağlanacak. Böylelikle her üyenin istikrarlı şekilde üyeliğini devam ettirip 40. yıla gelmesi konusunda teşvik edici bir uygulama hayata geçirilecek... Formanı giy öyle gel Yönetim, maçların başlaması ile birlikte her kombine bilet sahibinin formasını sırtlayarak maça gelmesi konusunda kamuoyu oluşturacak ve bu konuda ısrarcı olacak. Hatta, ilk etapta Avni Aker'de ki ilk maça yönetimin bir sponsor bulması halinde formaları stada giren herkese, stat giriş kapısında ücretsiz dağıtmak gibi bir düşüncesi var… Uzun sokak söyleşisi Yönetim, futbolcuların sokakla, şehirle ve taraftarlarla iç içe olması için üzerinde düşündüğü bir projede Uzun Sokak söyleşisi. Futbolcular, belli zamanlarda Uzun Sokakta, taraftarlarla iç içe olacak bir organizasyonla buluşturulacak. Bu projenin ince ayrıntıları da görüşülüyor. Trabzonspor TV Yönetimin uygulamaya koyacağı ancak bir türlü hayata geçiremediği Trabzonspor tv konusunda ise, yönetim ile yönetim kurulu üyesi Saner Ayar arasındaki bir sorun nedeni ile proje hayata geçirilemiyor. Taraftar ise en önemli projenin bu olduğunu belirterek mutlaka bütün projelerin en önünde Trabzonspor Tv'nin olması gerektiğini ifade edyor.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2008, 23:07 | #2 |
Fırsat bulunca bu konuya değinmek istiyorum. İşte yönetim budur :-*
|
|
07-10-2008, 20:00 | #3 |
Amatör kulüplere forma yardımı
ASKF Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu’nun kulübümüze, - Trabzon’da futbol faaliyeti gösteren amatör takımlarımıza birer takım Trabzonspor forması dağıtılması - yönünde getirdiği öneri, yönetim kurulumuzca olumlu karşılandı. Buna göre 12 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de ASKF binasında düzenlenecek olan törenle amatör kulüplerimize Trabzonspor formaları Başkanımız Sadri Şener tarafından teslim edilecek. Böylelikle yapılan uygulamayla önümüzdeki sezon özellikle forma renklerinin çakıştığı müsabakalarda kullanılmaları durumunda amatör takımlarımızın en az bir defa bordo-mavi renklerle sahaya çıkmaları sağlanmış olacak. resmi site |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|