12-17-2007, 14:52 | #21 |
Siir Videolari ve Enstrumental Videolar
Canlı canlı izlemiştim bu programı ve sonrasında defalarca..Sonra ağladım hıçkıra hıçkıra,önce şükrettim halime sonrada kızdım.Elim kolum bağlı ve ben hiçbir şey yapamıyorum diye..
içim birkez daha acıdı ama azmim,sabrım ve mesleğime olan aşkım bir kez daha canlandı.Zaman zaman kaybettiğim umudum yine canlandı.. Ve şuan bunu birkez daha dinlememe vesile olan canım arkadaşım Zeynep'im çok teşekkür ederim.İki gündür yaşadıklarımla kendimi şanslı addediyorum,ve birkez daha bağlanıyorum elimde olanlara sımsıkı..iyiki varsınız..Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.. Ayrıca şunu da belirteyim kız kardeşim öss ye hazırlanıyor.Tek hayali sınıf öğretmeni olmak ve bir köy okulunda öğretmenlik yapabilmek.neredeyse hergün bu şiiri dinliyor.Tüm arkadaşlarına da tavsiye eder bende size tavsiye ediyorum.İdealleriniz varsa bu mesleğe dair sık sık dinleyin. |
|
12-17-2007, 15:17 | #22 |
bu videoyu izlediğimde hayallerimden utandım.Tek isteğim kpssden iyi bir puan alıp Ankara da ailemin yanında sevdiklerimin yanında kalıp mutlu mesut bir hayat sürmekti.Branşımdan dolayı belki köylere gidemem ama artık rabbime dua ediyorum.Bana faydalı olabileceğim yerlerde bu mesleği yapmayı nasip etsin diye..
|
|
12-17-2007, 16:29 | #23 | |
Alıntı:
|
||
07-11-2008, 15:07 | #24 |
|
|
07-11-2008, 15:29 | #25 |
"Siz gelmelisiniz ..." Mutlak gidilmeli değil mi ? Onlara da birilerinin insanlığın insan yanını temsili ile göstermeli, İnsanlar arasında insanlardan birer insan yetiştirebilmeli ... Ülke insanlara muhtaç, insanlık insanlara muhtaç. Muhtaç olanlar da temsiliyete muhtaç ... :'( :'( :'( :'(
Allah Razı Olsun, Zeynep ... (+) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|