AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-11-2008, 15:56   #11
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart İran'ın Füzesi Fotomontaj Mı?
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı

diyelimki akıtmak istemedi ne değişecek biz israilin yanında savaşa girdikten sonra. bende size soruyorum Türk genci karşımdaki müslüman ben onun kaını akıtmam diyecek kadar bilinçli mi? (istisnala hariç). ben oh olsun filistine zamanında bize ihanet etti onların ataları diyen Türk genci gördüm hemde sayıları çokta az değil :-*
Çok şey değişir,Allah'tan korkan müslüman kanı akıtmaktan kaçınıp başına helecek her türlü ceza veya her ne ise kabullenir.Türk insanının müslüman kanı akıtıp kafirlerin yanında olmucak akdar cahil olduğunu düşünmüyorum,bunu yaptığımız taktirde savaşın en başında mağlup olmuş oluruz.Delinin bir kaçı kuyuya taş atmış olabilir ama eminim Türk insanı lanetli bir ırkla omuz omuza savaşa gircek kadar bilinçsiz olmadığını düşünüyorum.
Şahsen ben ne komutan derim ne Türk bayrağı,müslüman kanı akıtmamak için herşeyden vazgeçerim :-*
Alt 07-11-2008, 15:58   #12
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı

diyelimki akıtmak istemedi ne değişecek biz israilin yanında savaşa girdikten sonra. bende size soruyorum Türk genci karşımdaki müslüman ben onun kaını akıtmam diyecek kadar bilinçli mi? (istisnala hariç). ben oh olsun filistine zamanında bize ihanet etti onların ataları diyen Türk genci gördüm hemde sayıları çokta az değil :-*
Çok şey değişir,Allah'tan korkan müslüman kanı akıtmaktan kaçınıp başına helecek her türlü ceza veya her ne ise kabullenir.Türk insanının müslüman kanı akıtıp kafirlerin yanında olmucak akdar cahil olduğunu düşünmüyorum,bunu yaptığımız taktirde savaşın en başında mağlup olmuş oluruz.Delinin bir kaçı kuyuya taş atmış olabilir ama eminim Türk insanı lanetli bir ırkla omuz omuza savaşa gircek kadar bilinçsiz olmadığını düşünüyorum.
Şahsen ben ne komutan derim ne Türk bayrağı,müslüman kanı akıtmamak için herşeyden vazgeçerim :-*
sizin gibi akıtmak istemeyen gençlerimiz tabiki çıkar ben çıkmaz demiyorum ama önemli olan başımızdakilerin bizi kimin yanında savaşa soktuklarıdır. :-* neyse inşALLAH böyle bir durum olmaz israilin yanında savaşmaktansa gider filistinde savaşırım daha iyi :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 16:00   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Böyle bir durum olursa bakarsın başımızdakilerin başı oturduğu koltukta kopar 'inşaAllah' :-*
Alt 07-11-2008, 16:01   #14
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Böyle bir durum olursa bakarsın başımızdakilerin başı oturduğu koltukta kopar 'inşaAllah' :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2008, 20:16   #15
Kullanıcı Adı
politikaci
fotomontaj olsa nolur en güçlüler
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)