![]() |
#31 | |||
![]() Alıntı:
olmakta istemem zaten baksana gişe memuru olmuş ahirette liderinizn töğbe töğbee |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Herkesin milli görüşe sahip olması falan da gerekmiyor.
Hoca çok yanlış yaptı. Bizansın çocukları da mı gaftı Ben bu yeni saadetçileri de sevmiyorum kin duyacak başka birini bulamadılar mı da bize saldırıyorlar her fırsatta Ben kendi adıma onların sözlerini,gaflarını yemem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Bu sözü nerde söylediği değil önemli olan bu sözü söylemiş olduğudur. Yeri ve zamanı önemli değil.. Erbakan ın geçen sene bu dönem yaptıkları Akparti seçmeni tarafından kabul edilemez.. Birde bunu pişkin pişkin hiç bir şey yapmamışcasına Saadetçilerin savunması ve hala hakaretlere devam etmesi daha büyük bir ayıptır.. Asla da kabul edilemez.. Hoca siyasi emel uğruına bir çok yalnış yaptı bunun artık kabul edilmesi lazım.. Hocayı bir ilah gibi görüp onun yalnış yapamayacağını her söylediğinin doğru olduğuna inanmak çok yalnış.. Böyle düşünenler kendilerine çok büyük zarar veriyorlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
çok doğru yaa dinciyim diyorsunuz gelip bizimle uğraşıyorsunuz gidin de dininize hakaret eden chp ile uğraşsanıza ama sizde nerde o yürek > ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Kişiye olumsuz şekilde uslub bize yakışmaz ancak şu kabullenmelidir Erbakanın böyle konuşması hiç yakışmadı..ayrıca birçok kişi bu lafzından sonra ondan soğudu..(soğuyanlar milli görüşçü olmamış diyebilirsiniz ancak verilen saygıyıda yitirdi) :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|