![]() |
#21 |
![]() sözünü tutsana seen konuşmucam demişsin konuşmaa osaman ayrıcaa neyin nasıl yapıldığını senden daha iyi bildiğimiz kesin! ben senin yaptığın işi 5 yaşımdan beri yapıyorum ayrıca biz kapı kapı dolaşıp insanlara eşantiyon broşür dağıtmadık gönüllerini aldık sıkıntılarını dinledik buda insanların en çok ihtiyaç duyduğu şey zaten seçim çalışmalarında bundan farklı bişilerde yapılmaz ayrıcaa sen ne yaptın çok merak ediyorum doğrusu neysee sen bize cvp vermeee ayrıcaa biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve senin yaptığımız çalışmaları küçümsemeye hiç hakkın yok! çektiğimiz sıkıntıları biz biliriz !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#23 |
![]() 10,5 nickli kim bilmiyorum ama helal olsun tam 10,5
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() kaba ve terbiyesiz olduğun konusunda gerçekten haklıymışım sen benim ailemin partili arkadaşlarımın bugüne kadar yaptıklarını küçümseyemessin tamammı nerden buluyorsun bu hakkı sen bu terbiyesizlikle hiç biryere gelemessin baykalı geçiyosun yaa şuraya bak kimin şovmen olduğu bellii
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() bu tür konuşmaları uslup bilip ahkam kesmektense ideallerini verdiği ve gelecek için çalışmaya çalıştığımız bu uğurda yapıcı olmaya ve kimin yemek yapıp kimin ev süpüreceğine isterseniz işin başında ünvanı başkan olan kişilerin karar vermesi vede bu uslupla nereye varılacağı konusunu öncelikle modernator ve forum yetkililerine bildirmeyi ben ve bandırma gençlik kolları adına borç bilirim bu tür oyunları bu platformda görmek biz ve üyelerimizi müesir etmiştir yetkililerin bu tarza bir son vermesi dileğiyle bandırma gençlik kolları
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() ya nuh birşey sorucam ..bu bandırma gençlik kollarına neden karşı tavır aldın? ..adamlar ne güzel çalışmalar yapıp resimlerini koymuşlar.. ne oldu ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() BİZİM BAŞLIKLARIMIZDAKİ KONULARA BUKADAR KABA OLMA CESARETİNİ NERDEN ALDIĞINI BİZDE MERAK EDİYORUZ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() arkadaşım sataşmaların çok oldu senin.ne alıp veremedin var alamadım ama o kardeşimle bende sabahlara kadar çalıştım senin gibi balıkesirli hemşerim olduğuna üzüldüm biz senin ahkam kesmiyoruz işin olursa olsun benim yaptıklarım ve arkadaşlarımın alaylı bir şekilde kulanman beni çok sinirlendirdi senin bu tarz sataşmana son vermeni bekliyorum
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI |
|
![]() |
![]() |