AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2007, 16:54   #1
Kullanıcı Adı
seyid
Standart BAŞKANDAN DOBRA DOBRA

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, yaşananları 'Provokasyon' diye özetledi, hakem Demirlek'e yüklendi. Albayrak'ın hedefinde Sivasspor da vardı.

‘Kendini bilmezler’
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, suskunluğunu dün yaptığı basın toplantısıyla bozdu... Kendilerine ve Trabzonspor’a yapılanların bir provokasyon olduğunu söyleyen Bordo-Mavili ekibin patronu, şunları söyledi: “Kendini bilmez 5 kişinin ki, bunlar emniyet tarafından belirlenmiştir, sahaya girerek camiamızın imajını bozmasını asla tasvip etmiyoruz...”

‘İhanet ettiler’
“Sahaya girenleri Trabzonspor taraftarı kabul etmiyorum. Onlar Trabzon kentine ihanet ettiler. Hakem arkadaşımız, ama bilerek ama bilmeyerek maçı kesinlikle çok sert oynattı ve takdir haklarını hep rakip takımdan yana kullandı. Sertliğe müsaade etti ve maçın sonunda da yarım dakika kala maçı tatil etti. Dünyada kayıtlara baktım yarım dakika kala hiçbir maç bitmemiş...”

Odyakmaz’a mesaj
“Sivas yönetiminin beyanatları çok üzdü. Ayman ve Balili arasındaki 30 saniye kala gerçekleşen sertliği İsrail-Arap çatışmasına çevirmeleri bizi gerçekten daha fazla üzdü ve derinden yaraladı. Ben kulüp başkanı arkadaşımızın bu söylemiş olduğu sözleri esefle karşılıyorum. Biz orada sportif mücadele olarak vardık. O sporculardan her biri maddi-manevi imkanlarını ortaya koydular...”

Kongre hatırlatması
“İnandığımız, bildiğimiz doğrularımız var. Bizler hiçbir zaman ne bıktık, ne yorulduk, ne de yoruluruz. En zor süreçte 7 maçı 1 puanla kapattık ve takımın yeri ortadaydı. Ama mali genel kuruldan dolayı bunlar oldu. Kurul bitti, bıraktılar. Şimdi genel kongre var, yine başladılar. Bizim de görev süremiz var. Başarılı olduk, devam edip gideceğiz.”

Trabzon’dan kısa kısa
Bekar’a ömür boyu ceza
TSYD Yönetim Kurulu, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan maçta çıkan olaylarda yer alan foto muhabiri Nuri Bekar’ın akreditasyonunu, bütün spor karşılaşmalarını kapsayacak şekilde ömür boyu iptal etti. TSYD’den yapılan yazılı açıklamada, bu karşılaşmada yaşanan olayların tüm spor kamuoyu ile birlikte dernek yönetimi tarafından da esefle karşılandığı ve bu kararın alındığı belirtildi.

Ömer Rıza
hastanelik
Sivas maçının sonlarında şans bulan Ömer Rıza’nın da olaylar sırasında darba maruz kaldığı öğrenildi. Kavgayı ayırırken gerilimin ortasında kalan genç golcünün dün beyin tomografisi çektirdiği ve önemli bir sakatlığının bulunmadığı belirtildi.

Valiyi bile
dinlememiş
Karşılaşmanın perde arkasında yaşananlar da birer birer su yüzüne çıkıyor. Sahaya giren taraftarlar sebebiyle soyunma odasına gidip maçı tatil eden hakem Bülent Demirlek ile Vali Nuri Okutan’ın da görüştüğü öğrenildi. Okutan’ın, “Ben garanti veriyorum. Gerekirse stadı da boşaltırız. Ama bu maçı bitirelim” telkinlerine rağmen Demirlek’in kararından dönmediği belirtildi.

Emniyet sıkı
çalışıyor
Olayların ardından iki kişiyi gözaltına alan emniyet güçleri, kameralarla sahaya girdiği tespit edilen diğer iki taraftarın da peşine düştü. Kimliği belirlenen, ancak gizli tutulan şahısların arandığı ve yakalandığı an gözaltına alınacağı bildirildi.

Ayman: Normal
bir fauldü
Balili’ye yaptığı faulle saha içinin karışmasına sebep olan Ayman, olayların abartıldığını söyledi. “Sıradan bir faul yaptım, sarı kartla cezalandırıldım” diyen Karadeniz ekibinin Mısırlı oyuncusuna yönetimin bundan sonrası için konuşma yasağı getirdiği vurgulandı.

seyid isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)