![]() |
#1 |
![]() Colman: ''Delgado'ya Benzerim''
Belçika'nın Germinal Beershot Kulübünden Trabzonspor'a gelen Arjantinli ortasaha oyuncusu Gustavo Colman, “Kampta performansını en çok beğendiğim oyuncu Yattara” dedi… ![]() Colman, “Trabzon'da beni en çok şehrin fanatizmi etkiliyor. İnsanların başarıya mecburiyet hissetmeleri ve hissetmeleri, kırmızı ışığı takmamaları bana büyük haz veriyor” ifadesini kullandı DELGADO'YA BENZERİM Trabzonspor'a transferinin tam bir sürpriz olduğunu anlatan Gustavo Colman, “Formamı garanti görmüyorum. Herkes büyük savaş veriyor. Burada işim zor” açıklamasını yaptı. Transferinin nasıl gerçekleştiğini anlatan Colman, kamptaki süper form grafiğine rağmen kendisini yeterli görmediğini dile getirerek, “Anderlecht'e karşı oynadığımız kupa maçından sonra bana teklifte bulundular ve buraya gelme kararı aldım. Ortasahanın sağında ve solunda serbest olarak oynayabiliyorum. Mathias Delgado'nun oyun biçimine sahibim. Saha içinde çok önemli rakiplerim var. Benzer pozisyonda oynamak için birçok alternatif var. Yine de hiçbir oyuncu formasını garanti altına almış değil. Nihayetinde herkes oynamak için burada. Ben de kendi adıma takıma girdim, kesin oynarım diyemiyorum. Çok iyi oyuncu var. Hepimiz bir adım öne çıkabilmek için mücadele ediyoruz” dedi. EŞİNİ DE İKNA ETMİŞ Colman, “Türkiye'de benim gibi Arjantinli oyuncular var. Hiçbiri ile ne yazık ki görüşme imkanım olmadı. Belçikadaydım. Sürekli Arjantin'e gidip geliyordum ve Trabzonspor hakkında bilgi alamadım. Trabzonspor bana teklif getirdiği zaman açıkçası şaşırdım. Orada 4 yıllık bir sözleşmem vardı. Belçika şampiyonu Standart Liegge de teklif getirmişti. Kararsız kaldım ama sonra beni cezbeden bir teklif olunca Trabzon'u tercih ettim. Trabzon şehri benim için çok uygun bir yer. Başından beri buraya geldiğim için mutluyum. İnsanları kuralsız, çok hareketli yaşıyorlar. Kurallara uymayan trafikteki halleri benim çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda kulüp içindeki fanatizm de beni çok etkiliyor. Arjantin'de Roka Juniors'u tutuyorum. Fakat şu anda bütün hesabım Trabzonspor'da forma giyebilmek, sürekli olabilmek ve başarı sağlayabilmek. Eşimle ilgili sorunlar yaşadığım söylendi. Evet eşim Türkiye'ye ve Trabzon'a gelmeme soğuk bakıyordu. Önce ben geldim, sonra onu da ikna ettim. Artık iyi düşünüyor ve buraya gelecek” diye konuştu. YATTARA'YI BEĞENİYOR Trabzonspor'da çok iyi bir ekip olduğunu ifade eden Arjantinli yıldız adayı sözlerini şu şekilde tamamladı: “Takımımız değişim yaşadı ama bunun bir dezavantaj olacağını zannetmiyorum. Yerli-yabancı herkese iyi davranılıyor. Bana karşı yaklaşımları da harika. Çok yardımcı oluyorlar. Lakabım Negro. Arjantin'de herkesin lakabı vardır. Ben özellikle bir lakabım olsun demedim ama bunu yakıştırdılar. Şimdi seviyorum. Elimde akrep, bacağımda İsa dövmeleri var. 13 yaşında yaptırmıştım. Onları da seviyorum. Burcum terazi. Belli bir anlamı yok, sadece benim tarzım. Kampta en çok Yattara'nın performansını beğeniyorum. Onunla oynayacak olmaktan dolayı da heyecanlanıyorum. Arjantin'de oynarken çok kart görüyordum. Belçika'da ise daha az kart gördüm. Çünkü Belçika Ligi sakin. Arjantin ise Türkiye'yi andırıyor. Her iki ülkede de futbol sert ve tempolu oynanıyor. Ve çok seviliyor” ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben colman dan cok umutluyum, insallah umutlarimiz bosa cikmaz ;)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Galatasaraylı biri olarak Trabzonun kupa kaldırmasını şampiyon olmasını isterim.Trabzon bence yıldız almadı ama çok isabetli transferler yaptı.Tam ihtiyacına göre işler yaptı.Neden olmasın onların işi....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birşeye dikkat ettiniz mi?.. """İnsanları kuralsız, çok hareketli yaşıyorlar. Kurallara uymayan trafikteki halleri benim çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda kulüp içindeki fanatizm de beni çok etkiliyor.""" Bunu nasıl farketti bu kadar kısa sürede, o kadar belli ediyor muyuz yahu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() SON DERECE MUTLUYUM
Trabzonspor'un sezon başında Manisaspor'dan transfer ettiği Selçuk İnan olması gereken yerde olduğunu söyledi. ![]() HEDEFLERİMİZ VAR Trabzonspor'a kısa sürede uyum sağladığının altını çizen Selçuk İnan “Bütün arkadaşlarımdan memnunum. Kendi arkadaşlarımı değerlendirmem zor. Çünkü hepsi çok çok iyi çalışıyor. İlerleyen haftalarda maçlarda performansları daha iyi göreceğiz. Şampiyonluk beklentisi var. Ama üzerimizde baskı yok. Biz yeni bir takımız. Hedeflerimiz var. Bunlardan biri de şampiyonluk olacak. Hatta ilki şampiyonluk olacak. Elimizden geleni yaparsak yeni bir takım olmamıza rağmen iyi yerlerde bitirebiliriz.“ dedi YANAL FEDAKARLIK YAPTI Vestel Manisaspor'un küme düşen takımlar arasında yer almasına rağmen bütün futbolcularının çok revaçta olduğunu belirten Selçuk, “Trabzonspor'u ben istedim. İstanbul kulüpleri beni almak istedi ama eski hocam buradaydı. Çok büyük fedakarlıklarda bulundu Trabzonspor. Ben de bu isteklerine karşılık buraya geldim. Trabzonspor'da olmaktan son derece memnunum” dedi. ![]() TERİM YİNE ÇAĞIRACAK Fatih Terim'in kendisine Milli takımda şans verdiğinin ancak kendisinin bu şansı iyi kullanamadığından yakınan Selçuk “Fatih hoca beni milli takıma çağırmıştı. Sonra davet etmedi. Moldova maçında forma giymiştim ama iyi futbol sergileyemedim, Sonuç istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki yıllarda A milli takıma mutlaka yeniden gideceğime inanıyorum.” MARKALI OYUNCULARLA KÜME DÜŞTÜK Manisaspor'da çok kaliteli oyuncularla birlikte olduğunu, ancak küme düşmekten kurtulamadıklarını dile getiren Selçuk sözlerini şöyle sürdürdü “Vestel'in kulüpten sponsorluk desteğini çekerek bizi bırakması bizi sendeletti. Hoca da bırakınca zorlandık ve küme düştük. Her şeye rağmen markalı oyunculara sahiptik. Bunun için de transferde gözde olmayı başardık." BURAYI HAK ETTİM Selçuk Trabzonspor'da bulunmasını ilginç sözlerle anlattı ”Ben olmak istediğim yerdeyim. Rakiplerimizin aldığı oyuncular, bizim aldığımız isimlerden daha üstün değil. Bu yarışta herkesin şansı eşit. Ben en fazla rekabetin yaşadığı bölgede, Orta sahada mücadele veriyorum. Forma Trabzonspor'da askıda bence. Hocanın istediklerini en iyi kim yaparsa o formayı giyer. Ben hazırsam çıkar oynarım, değilsem sıramı beklerim.” ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|