07-09-2008, 14:03 | #1 |
CEMİL ÇİÇEK İYİ SAVUNDU MU Kİ, YİNE SAVUNMAYA SEÇİLDİ ?
"...
Peki netice ne olur? Ben bidayetinden beri AKP kpatılır diyordum, yine de aynı fikrimde sabitim..Hatta görüşümü destekleyen unsurlar da çıktı ortaya.. Sözlü savunma Cemil Çiçek'e verildi ve savunmayı yaptı. Hani bu hususlarda ustadır ya.. FP 'yi de savunmuştu , kapanmasını çok ileri aldırmıştı... Benim dikkatimi çektiği kadar sizin dikkatinizi çekmiyor mu ? Sayın Çiçek Ergenekon sanıklarından ATO Başkanı , hani şu dut yaprağı gibi Euro istifleyen, şimdi ceza evinde yatan Sinan Aygün ile fırsat buldukça ATO karargahında buluşur, kahvaltılar yaparmış..Öğle ve akşam yemekleri de yedikelri söyleniyor.. Ergenekoncuların arkadaşı AKP'yi savunursa, hayırlı bir sonuç alınır mı? Zaten iddianamesdeki yasaklılar arasına girmemesi de, başlı başına şüphe çekiyordu. Ne bileyim iyi savunurda inşallah kıyamet kopmasını engeller. ..." (abdurrahim karakoç,Vakit) tam benim şüphelerimei dillendiren Karakoç'un bu yazısında bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Gerçekten Cemil Çiçek, FP sinde denenmiş ve savunması öyle kapanmayı ilerleten bir vaziyette sunmuştu ki ; neden tekrar Cemil Çiçek savunma yapıyor, AKP neden onu seçti. kendisinin ,Karakoç'un da belirttiği gibi, iddianamedeki yasaklılar arasında yer almaması başlı başına şüphe çekmiyor mu? Ben AKP yi kapatamazlar diyordum, ta ki Cemil Çiçek ortaya çıkıncaya dek.. Tüm umutlarım suya düştü diyebilirim, o kadar hukukçu barındıran partimiz neden Cemil Çiçek dedi bilmiyorum. Ama burada bir hata görünüyor, hem de gerçekten kendimiz ettik kendimiz buluruz gibisinden bir hata. siz ne dersiniz, Cemil Çiçek iyi savundu mu ki, yine savunmaya geçti..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2008, 16:42 | #2 |
Ben de bu konuda biraz şüpheliyim , gerçekten niye Cemil Çiçek ? düşünmeye değer doğrusu...
Bir bildiği vardır heralde Başbakanımızın... |
|
07-14-2008, 03:22 | #3 |
Cemil çiçek'ün hitabeti çok kuvvetli akpartide onun kadar iyi konuşan yok denecek kadar az.Faziler partisi davasından çok farklı orada kim olursa olsun kapatılacaktı.İster ERBAKAN ister ERDOĞAN ister ARINç ister GÜL İster şu bu... fark etmez kapatılacaktı.
BEn akp kapatılmasında korkuyorum.Heralde bu kararda kesin gibi 9-2 Başörtüsünde olduğu gibi. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|