08-14-2007, 17:18 | #1 |
TARAFLI YÖNETİM İSTEMİYORUZ TFF!!!...
TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta konuştu
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, Trabzon’da oynanan ve 90. dakikada çıkan olaylar sebebi ile iptal olan Trazonspor-Sivasspor maçıyla ilgili ilk değerlendirmesini TAKA Gazetesine yaptı. Usta Şöyle dedi; “Sahaya giren Trabzonspor taraftarı var. Ancak bu taraftarları engellemek amaçlı yine sahaya inen taraftarlarının bazılarının Sivassporlu futbolcular tarafından fiili saldırıya uğradığı gerçeği var.” Usta şöyle devam etti: “Yaşananlar üzücüdür. Ancak aynı hakemin Galatasaray maçında 2 kez maçı durdurmasına rağmen soyunma odasına gitmeyip, devam kararı alması, Trabzon’da ise emniyet güçlerimizin garantisine rağmen sahaya çıkıp maçı tamamlamaması manidardır. TFF Yönetim Kurulu Üyesi olarak adaletin tecellisi için yasalar çerçevesinde gereğini yapacağız. Trabzonspor taraftarını soğukkanlı olmasını bekliyoruz. Lig uzun bir maratondur. Dileğimiz bu tür hadiselerin bir daha cereyan etmemesidir.”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-14-2007, 17:26 | #2 |
bu olayda hakemin galatasaray maçından sonra aklının başına geldiğini gösterir
bence yerinde bir karar oldu daha ilk maçta böyle olursa ligin sonu gelmez ;) İYİKİ VARSIN FUTBOL... |
|
08-14-2007, 17:41 | #3 |
ya bu bizim taraftarlarda çok oluyor bu ne ya hep aynı sahneler hep yendiğimiz maçlarda bu tür olaylar oluyor taraftarımızın kendisine çeki düzen vermesi gerekir
|
|
08-14-2007, 21:44 | #4 | |
Alıntı:
trabzon türkiye ligine fazla haketmio TS mizi bu lig.. çekemiolar yazık.. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|