05-24-2008, 17:06 | #1 |
Türkülerimiz:)
Ben pek türkü bilmem çok fazlada dinlemem ama
severek dinlediğim bi kaç türkü vardır selanik türküsü telli turnam gibi... forumdaki türkü severler hangi türküleri seviyolar dinliyolar keşke söyleselerde bizde öğrensek dinlesek diye düşündüm :
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-24-2008, 17:09 | #2 |
Onur Şan-Güneş Batmadan gel..(türkü cidden güzel,adamı tanımıyorum..)
Yavuz Bingöl-Yeşil Başlı Gövel Ördek.. Orhan Hakalmaz;Ahirim Sensin,İki keklik,Ela Gözlüm Hüseyin Turan,Beyaz Giyme ,Hastane önü Gökmen;Hasret Türküsü (daha varda hatırlayamadım,hatırladıkca eklerim inşaallah =)) |
|
05-24-2008, 17:20 | #3 |
Yeşil başlı gövel ördek güzelmiş dinliyorum şimdide
zaten ben böyle türkü seviyorum slov acıklı :-[ |
|
05-24-2008, 17:21 | #4 |
Çok güzel türkü cidden.. iyi dinlemeler =)
|
|
06-02-2008, 23:32 | #5 |
başka türkü dinleyen yok mu yaw :o
|
|
06-03-2008, 00:42 | #6 |
Türkülerimizin kendi gibi hikayeleride cok ilgimi çeker.Bircok sevdigim türkü var ama aklıma gelenleri paylasayım hemen...
Şemsiye -Yavuz Bingöl Yesil baslı telli turnam - Nazli Öksüz Ankarada yedim taze meyvayı , Gurbet -Ayşegül Kabul olur güzellerin duası - Selda Bağcan Yesil Baslı gövel ördek - Onur San Yarimiş Meğer - Neşet Ertaş Emir Dağı - Muse Eroğlu Fincanın etrafı yeşil - Kubat Gurbet türküsü ,Kızım diyor - Zara Çamdan sakız akıyor ,Al beni yar- Gruğ Çığ Çekin Halaylar Düzülsün - Memleketimin türküsü Saymakla bitmez ben daha fazla abartmayım cunku cok seviyorum türkülerimizi |
|
07-14-2008, 21:46 | #7 |
Aşık Mahsun-i Şerif:İşte Gidiyorum Çeşm-i Siyahım
Yavuz BİNGÖL:Kırmızı Gül Demet Demet,Yemin Zara:Eklemedir Koca Konak Ekrem DÜZGÜNOĞLU-Zara:Bir Fırtına Tuttu Bizi Orhan HAKALMAZ:Sevilir Onur ŞAN:Al Beni Yar,Anladım VS.... |
|
07-14-2008, 21:54 | #8 |
Kütahyanın Pınarları da güzel ;)
|
|
07-15-2008, 03:36 | #9 |
Bir ay doğar ilk akşamdan geceden,
Adıyaman, Mecnunum Leyla'mı gördüm, Karadır kaşların eğmeli değil, Oy akşamlar, Ağgül, İnsan kısım kısım yer damar damar, kaşların lamelif gözlerin kamer, of off |
|
07-15-2008, 14:45 | #10 |
AŞIK MAHSUHİ ŞERİF - Işte Gidiyorum Çeşmi Siyahım
AYSUN GÜLTEKİN - kahpe felek sana nettim neyledim KUBAT - fincanın etrafı yeşil ORHAN HAKALMAZ - Bir Ay Dogar |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|