AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2008, 13:43   #1
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Standart Benim kırgınlığım 'AŞK'a...Sen lütfen üstüne alınma
Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı;paylaşacak hiçbir şeyimiz yok.Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum;seninle konuşuyorum...Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım.Sevgimi aldım avuçlarımın arasına,ona sığınıyorum...Cümlelerimi kısalttım;kelimelerim buruk,gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda...'Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz,ama umutlu hasretine...
Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum,imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor...Bende olan seni hiç kırmadım,değiştirmedim ve hep korudum desem de,sendeki benin nasıl olduğunu anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum...İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum!
Anlamsız ve cevapsız sorular hınzırca sırıtıyor;ben,duymamaya çalışıyorum.Düşler uzak gibi görünüyor,ama yakınlar;belki de görmeyi istemek gerekiyor."Gözlerini aç desem kapatacaksın,ama kapatma !Gözlerimdeki hüzün seni ble özlemiş;itiraf etti sonunda ...Düşüncelerim gururlu,hayallerim ve kalbim değil.
Gelseydin,kendimi unutup sana koşacaktım.Susturacaktım içimdeki isyanı.Kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini,sevinçten ağlayacaktım bu defa!Mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi,dokunacaktım,sarılacaktım...Ama gelmedin,gelemezdin,belki de gelmeye hiç niyetin yoktuaslında...Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum.Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken,şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor...Sevdiğim ne çok şarkı varmış meğer,bunu senin gidişinle anladım!Her şarkıda sen varsın,her yerde,her gördüğüm nsanda,denizde,gecede,uykumda...Nasıl becerebiliyorsun her yerde olabilmeyi?Bu bir marifetse neden benim yanımda değilsin?Gittin belki de hiç gelmemiştin,ben geldiğinisandım...Yokluğuna ayak uyduramıyorum!Her gelişimde,'bir kez daha gönderdiğin'oldum...İnanamadığın,yenemediğin,üzeri nden atlayamadığın korkuların oldum...Sesin hep uzakları çağırıyordu,ben üstüme alındım ve sana geldim.Bilsetydim,bana ait olmayan seslenişisahiplenir miydim?Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda.Kalbime henüz söylemedim gittiğini.Öğrenirse,onun da acı çekmesinden korkuyorum...Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi...
En büyük silahınla vurdun beni;asıl acı olan unutulmak!Unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor..Benim kırgınlığım 'AŞK'a...Sen lütfen üstüne alınma!

NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2008, 13:49   #2
Kullanıcı Adı
Müntesip
Sevmenin karşılıksız oldugunu ,aklı es geçerek oldugunu ne güzel de betimlemiş. Sevmek aslında sevilmek için değildir sadece kalbi güzel olanın güzelliğinin herhangi bir aynada aksetmesi (tabi aynayı iyi seçmek lazım )
Paylaşım için Teşekkürler (+ 1 ) , Aşk adına öğreneceğim çok şey var sanırım ! ;)
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 13:51   #3
Kullanıcı Adı
çilik
teşekkürler...
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 14:04   #4
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı
Sevmenin karşılıksız oldugunu ,aklı es geçerek oldugunu ne güzel de betimlemiş. Sevmek aslında sevilmek için değildir sadece kalbi güzel olanın güzelliğinin herhangi bir aynada aksetmesi (tabi aynayı iyi seçmek lazım )
Paylaşım için Teşekkürler , Aşk adına öğreneceğim çok şey var sanırım ! ;)
Çok güsel açıklamıssınız yorum için teşekkürler . . . 8)
Alt 07-15-2008, 16:16   #5
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler...
üzülme ;)
Alt 07-15-2008, 16:21   #6
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
çok güzel bi paylaşım teşekkürler :-* + 1
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 17:35   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Benim kırgınlığım 'AŞK'a...Sen lütfen üstüne alınma!

bu sözün nereye gittiğini bilen bilir!emeğine sağlık eminecim :'( :'( :'(
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)