![]() |
#311 |
![]() Bir zamanlar da başörtüsü sorununu ancak CHP çözer nidaları gezerdi "orta"larda
![]() |
|
![]() |
![]() |
#312 |
![]() verdiğim örneği faşistlikle suçlamıştınız.cevabıma cevabınız yokmu ![]() mhp başörtüsü davasına en az sizin kadar sahip olmuştur.hala da olmaya devam etmektedir.bunları yazmaktan artık sıkıldım.günlük anahaberleri ve salı günkü meclis grup konuşmalarını izleyen her aklı başında vatandaş bunu bilir... ayrıca mhp bizi kandırdı diye de ağlamaktan vazgeçin.kendinizi küçük düşürüyorsunuz.bu cümleyide belki en az yüz kere yazdım ama bir daha yazacağım.sizi mhp kandırabiliyorsa 6 yıldır ülkenin dış politikasını yöneten sizleri koca koca emperyal devletler nelerle kandırmıştır Allah bilir... bir örnek daha vereyim.bizi başörtüsü olayında mhp kandırdı diyen arkadaşlar genellikle deniz bölükbaşını hedef alırlar.yahu bu adam madem bu kadar ikna kabiliyeti yüksek biriydi,ırak ın işgaline yönelik 1 mart tezkeresinin görüşmelerini deniz bölükbaşı yapıyordu.1 milyar dolarlık hibe karşılığında mı ikna etti hükümeti 1 mart tezkeresini kabul ettirmeye...hükümeti ikna etti de akp grubunu ikna edemedimi de grup ikiye bölündü tezkere konusunda? artık lütfen mağdur edebiyatı yapmayalım.akıllı olalım mağdur olmayalım...bu millet devletini size emanet etti.orası ağlama duvarı değil.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
![]() MHP işine geldiği gibi tavır takınma yoluna gitti her zaman. Benim başörtüme , eğer bugün el uzatılıyorsa, zamanında bu yasağa , zalime baston olan MHP de suçludur, bana İslam'dan bihaber, başörtüsüne özgürlük tavırları takınan ama hep köstek olan ülkücüleri anlatmayın, ben onlara bu noktadan sonra bir nebze dahi güvenemem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | ||
![]() Alıntı:
"nerden biliyordun yalan söylediğini kalbini mi gördün diyor ! " o sebeple dikkatli olmak gerekir . Ancak İslam'ın şiddete karşı oldugunu düşününce bazı din kardeşlerimizin yanlış yönlendirildiğini anlayabilirz.Mhp ' li arkadaşın bizi ağlamakla taltif etmesi tabi hoş şeyler değil ancak ben arkadaşın şuuraltında böyle bir acının oldugunu düşünerek bu kadar ısrarla bu cümleyi kullanmasını mazur görüyorum ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
![]() katılıyorum arkadaşım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | ||
![]() Alıntı:
halktan aldığınız destek helal olsun size.bişe dediğimiz yok.ama biraz tevazu sahibi olmanızda sizin için daha yararlı olacaktır.çünkü siyasette kimse baki değildir.hükümet sadece sizin değil 70 milyon TÜRKİYE nin hükümetidir.eleştiri yapamayacakmıyız?ki yaptığımız eleştirilerin konusu,seçim öncesi halka verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmemesi hususundadır... ''halk demek ne ifade eder sizin için'' diye bir soru sormuşsun bana?biz TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ.necip TÜRK milletinin çoğunluğu bizi değil sizi iktidar yaptı diye,ne bidon kafalı dedik,ne de göbeğini kaşıyan adam dedik.bizi ulusalcılarla karıştırıyorsun. millete hakaret edersek neyin milliyetçiliğini yapacaz?karadenizin lahanasınınmı?amasyanın elmasınınmı?yoksa giresunun fındığınınmı? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
![]() Sevgili kardeşim !
Benim mesajlarıma bakarsanız, MHP ye asla güvenilemeyeceğini vurgulamışımdır. MHP kadar tehlikeli bir parti görmüyorum. MHP tavırlarıyla aslında kendini bitiriyor. Millet artık sorguluyor. Körükörüne milliyetçilik yapan bir taban dışında ... Bakıldığı zaman, tutarsızlık bende değil. Yani ben halen aynı şeyi savunuyorum. ![]() "halktan aldığınız destek helal olsun size.bişe dediğimiz yok.ama biraz tevazu sahibi olmanızda sizin için daha yararlı olacaktır.çünkü siyasette kimse baki değildir.hükümet sadece sizin değil 70 milyon TÜRKİYE nin hükümetidir." Bu sözleri kendi nefsinize de söyleyin lütfen ki; mütessir olsun. Ayrıca halkatan alınmışsa destek, tevazu bunu inkar ilemi olur. Yani gerçek vesayetin sahibine haksızlık olmazmı. seni dava için getirmiş başa, oy çoğunluğu vermiş, vesayet benim adıma senindir demiş. tevazu nerde yapılır. Yok sayarakmı? ses çıkarmayarak mı? Yaptıklarının arkasında olmayarak mI? MHP gibi oy veririm, sonucuna karışmam diyerek mi? Kaypak bir siyaset yaparak mı? Siz Türk milliyetçisi olabilirsiniz. ama atladığınız nokta bence "halk" artık milliyetçi mi? Kırılma noktası da bence burası. Siz bunu yok sayıyorsunuz. Birilerini dışlayıcı politika izleyerek, bunun adını milliyetçilik koyarak millet adına varolduğunuzu sanıyorsunuz. Siz asla tek başına iktidar olabilcek bir parti değilsiniz. Bu kabustan artık uyanın. Uyanın ki; iktidar olabilecek atılımlara imza atabileseniz. Ben size miileti yok sayın demiyorum. Milleti kucaklayacak çözüm niteliği taşıyacak, ilkeli ve öngörülü atılımlara yapın diyorum. Ben hiç milliyetçi olmadım. Milliyetçiliğe bakılırsa gelişmemiş ülkelerde hükümferma bulduğu aşikardır. Bu realite karşımızda dururken bana nasıl olur da milliyetçiliği savunan biri ve ya birilerine oy vermemi beklersiniz. Beni nasıl ikna edersin. Milleti sevmek özünü inkar etmemek başka, milliyetçilik başkadır. Biz asla üstün IRK olmadık. Bizi üstün kılan takva ehli olmaya yönelik atılımlarımızdır. Ona haiz yaşamamızdır. Yani üstünlük ırk ile değil, takva iledir. Artık milliyetçilerde bunu anlamalı. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
![]() Milleti sevmek, özünü inkar etmemek başka, milliyetçilik başkadır.
süpersin levent abi + helali hoş olsun.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|