AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2008, 04:20   #311
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Ülkücüler!
Bir zamanlar da başörtüsü sorununu ancak CHP çözer nidaları gezerdi "orta"larda Aslında İşçi partisini de yabana atmamak lazım, MHP bile bu işte varsa, işçi partisi de kesin çözer. Çözüm yolu konusunda söz veremem ama, MHP'ninkini gördük, Allah beterinden saklasın.
Alt 07-16-2008, 05:27   #312
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!

verdiğim örneği faşistlikle suçlamıştınız.cevabıma cevabınız yokmu

mhp başörtüsü davasına en az sizin kadar sahip olmuştur.hala da olmaya devam etmektedir.bunları yazmaktan artık sıkıldım.günlük anahaberleri ve salı günkü meclis grup konuşmalarını izleyen her aklı başında vatandaş bunu bilir...

ayrıca mhp bizi kandırdı diye de ağlamaktan vazgeçin.kendinizi küçük düşürüyorsunuz.bu cümleyide belki en az yüz kere yazdım ama bir daha yazacağım.sizi mhp kandırabiliyorsa 6 yıldır ülkenin dış politikasını yöneten sizleri koca koca emperyal devletler nelerle kandırmıştır Allah bilir...

bir örnek daha vereyim.bizi başörtüsü olayında mhp kandırdı diyen arkadaşlar genellikle deniz bölükbaşını hedef alırlar.yahu bu adam madem bu kadar ikna kabiliyeti yüksek biriydi,ırak ın işgaline yönelik 1 mart tezkeresinin görüşmelerini deniz bölükbaşı yapıyordu.1 milyar dolarlık hibe karşılığında mı ikna etti hükümeti 1 mart tezkeresini kabul ettirmeye...hükümeti ikna etti de akp grubunu ikna edemedimi de grup ikiye bölündü tezkere konusunda?

artık lütfen mağdur edebiyatı yapmayalım.akıllı olalım mağdur olmayalım...bu millet devletini size emanet etti.orası ağlama duvarı değil....

Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 09:14   #313
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Standart Ülkücüler!
MHP işine geldiği gibi tavır takınma yoluna gitti her zaman. Benim başörtüme , eğer bugün el uzatılıyorsa, zamanında bu yasağa , zalime baston olan MHP de suçludur, bana İslam'dan bihaber, başörtüsüne özgürlük tavırları takınan ama hep köstek olan ülkücüleri anlatmayın, ben onlara bu noktadan sonra bir nebze dahi güvenemem...
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 09:30   #314
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı

mhp başörtüsü davasına en az sizin kadar sahip olmuştur.hala da olmaya devam etmektedir.bunları yazmaktan artık sıkıldım.günlük anahaberleri ve salı günkü meclis grup konuşmalarını izleyen her aklı başında vatandaş bunu bilir...

ayrıca mhp bizi kandırdı diye de ağlamaktan vazgeçin.kendinizi küçük düşürüyorsunuz.bu cümleyide belki en az yüz kere yazdım ama bir daha yazacağım.sizi mhp kandırabiliyorsa 6 yıldır ülkenin dış politikasını yöneten sizleri koca koca emperyal devletler nelerle kandırmıştır Allah bilir...

bir örnek daha vereyim.bizi başörtüsü olayında mhp kandırdı diyen arkadaşlar genellikle deniz bölükbaşını hedef alırlar.yahu bu adam madem bu kadar ikna kabiliyeti yüksek biriydi,ırak ın işgaline yönelik 1 mart tezkeresinin görüşmelerini deniz bölükbaşı yapıyordu.1 milyar dolarlık hibe karşılığında mı ikna etti hükümeti 1 mart tezkeresini kabul ettirmeye...hükümeti ikna etti de Ak Parti grubunu ikna edemedimi de grup ikiye bölündü tezkere konusunda?

artık lütfen mağdur edebiyatı yapmayalım.akıllı olalım mağdur olmayalım...bu millet devletini size emanet etti.orası ağlama duvarı değil....

siz islamın arkasına sığınıyosunuz.... kısasa kıssa la alakası falan yok.... siz sadece zarar vermeyi şiddet uygulamayı insanlara doğru göstermek için kılıf uyduruyorsunuz.... bana burda islam için din için yapıyoruz demeyin....
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 11:46   #315
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bir örnek daha vereyim.bizi başörtüsü olayında mhp kandırdı diyen arkadaşlar genellikle deniz bölükbaşını hedef alırlar.yahu bu adam madem bu kadar ikna kabiliyeti yüksek biriydi,ırak ın işgaline yönelik 1 mart tezkeresinin görüşmelerini deniz bölükbaşı yapıyordu.1 milyar dolarlık hibe karşılığında mı ikna etti hükümeti 1 mart tezkeresini kabul ettirmeye...hükümeti ikna etti de Ak Parti grubunu ikna edemedimi de grup ikiye bölündü tezkere konusunda?

siz islamın arkasına sığınıyosunuz.... kısasa kıssa la alakası falan yok.... siz sadece zarar vermeyi şiddet uygulamayı insanlara doğru göstermek için kılıf uyduruyorsunuz.... bana burda islam için din için yapıyoruz demeyin....
Yapılan icraatların altında yatan amacı bilememekteyiz bu sebeple sizin niyetiniz bu'dur demek yanlış olur kardeşim . Bir savaşta sahabe efendilerimizden birisi müşriklerden birini tam öldürecekken müşrik şehadet getiriyor ancak sahabe efendimiz ölüm korkusundan yalan söylediğini düşünürek yine de öldürüyor müşriği ! Bunu öğrenen PEYGAMBER EFENDİMİZ(sav );
"nerden biliyordun yalan söylediğini kalbini mi gördün diyor ! " o sebeple dikkatli olmak gerekir .
Ancak İslam'ın şiddete karşı oldugunu düşününce bazı din kardeşlerimizin yanlış yönlendirildiğini anlayabilirz.Mhp ' li arkadaşın bizi ağlamakla taltif etmesi tabi hoş şeyler değil ancak ben arkadaşın şuuraltında böyle bir acının oldugunu düşünerek bu kadar ısrarla bu cümleyi kullanmasını mazur görüyorum Neyse konumuz kandırılma değil zaten " Aldatan kendini aldatır " . Ancak Mhp'nin başörtüsü politikasına gelecek olursak meydanlarda başörtülü vekil adaylarıyla gövde gösterisi yapanlar vekil olduktan sonra gözyaşlarıyla başörtüsünü çıkararak girdi meclise bu Ddelikanlı Mhp üyesi arkadaşlar bacılarının örtüsünü niye zorla actırdılar ? diye sorsam yüzleri kızarır mı acacba !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2008, 15:58   #316
Kullanıcı Adı
kralfk
Standart Ülkücüler!
katılıyorum arkadaşım
kralfk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 01:42   #317
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Ülkücüler!
Alıntı:

Bizi kimse kandırmıyor hocam. Siz artık kendinizi dev aynasında görmezseniz sonunuz acı olacak. Biz zaten hakettiğimiz konuma Halk tarfından getirildik. Sorunu olan sizsiniz. Siz önce bu büüüüüyyyyyüüüüük engeli aşarak, halk olun ki; bizi eleştirebilin. Halk demek ne ifade eder bilmiyorum sizin için ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 02:18   #318
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Standart Ülkücüler!
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bizi kimse kandırmıyor hocam. Siz artık kendinizi dev aynasında görmezseniz sonunuz acı olacak. Biz zaten hakettiğimiz konuma Halk tarfından getirildik. Sorunu olan sizsiniz. Siz önce bu büüüüüyyyyyüüüüük engeli aşarak, halk olun ki; bizi eleştirebilin. Halk demek ne ifade eder bilmiyorum sizin için ...
iyide hocam,bizi kimse kandırmıyor diyorsunuz ama mhp bizi kandırdı diye burda bir sürü başlık açıldı.sizde bu mihvalde yazılar yazdınız.şimdi tam tersini söylüyorsunuz.böyle tutarsızlık olmaz,olmamalı...

halktan aldığınız destek helal olsun size.bişe dediğimiz yok.ama biraz tevazu sahibi olmanızda sizin için daha yararlı olacaktır.çünkü siyasette kimse baki değildir.hükümet sadece sizin değil 70 milyon TÜRKİYE nin hükümetidir.eleştiri yapamayacakmıyız?ki yaptığımız eleştirilerin konusu,seçim öncesi halka verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmemesi hususundadır...

''halk demek ne ifade eder sizin için'' diye bir soru sormuşsun bana?biz TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ.necip TÜRK milletinin çoğunluğu bizi değil sizi iktidar yaptı diye,ne bidon kafalı dedik,ne de göbeğini kaşıyan adam dedik.bizi ulusalcılarla karıştırıyorsun.

millete hakaret edersek neyin milliyetçiliğini yapacaz?karadenizin lahanasınınmı?amasyanın elmasınınmı?yoksa giresunun fındığınınmı?
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 15:10   #319
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Ülkücüler!
Sevgili kardeşim !

Benim mesajlarıma bakarsanız, MHP ye asla güvenilemeyeceğini vurgulamışımdır. MHP kadar tehlikeli bir parti görmüyorum. MHP tavırlarıyla aslında kendini bitiriyor. Millet artık sorguluyor. Körükörüne milliyetçilik yapan bir taban dışında ...

Bakıldığı zaman, tutarsızlık bende değil. Yani ben halen aynı şeyi savunuyorum.

"halktan aldığınız destek helal olsun size.bişe dediğimiz yok.ama biraz tevazu sahibi olmanızda sizin için daha yararlı olacaktır.çünkü siyasette kimse baki değildir.hükümet sadece sizin değil 70 milyon TÜRKİYE nin hükümetidir."

Bu sözleri kendi nefsinize de söyleyin lütfen ki; mütessir olsun. Ayrıca halkatan alınmışsa destek, tevazu bunu inkar ilemi olur. Yani gerçek vesayetin sahibine haksızlık olmazmı. seni dava için getirmiş başa, oy çoğunluğu vermiş, vesayet benim adıma senindir demiş. tevazu nerde yapılır. Yok sayarakmı? ses çıkarmayarak mı? Yaptıklarının arkasında olmayarak mI? MHP gibi oy veririm, sonucuna karışmam diyerek mi? Kaypak bir siyaset yaparak mı?

Siz Türk milliyetçisi olabilirsiniz. ama atladığınız nokta bence "halk" artık milliyetçi mi? Kırılma noktası da bence burası. Siz bunu yok sayıyorsunuz. Birilerini dışlayıcı politika izleyerek, bunun adını milliyetçilik koyarak millet adına varolduğunuzu sanıyorsunuz. Siz asla tek başına iktidar olabilcek bir parti değilsiniz. Bu kabustan artık uyanın. Uyanın ki; iktidar olabilecek atılımlara imza atabileseniz.

Ben size miileti yok sayın demiyorum. Milleti kucaklayacak çözüm niteliği taşıyacak, ilkeli ve öngörülü atılımlara yapın diyorum. Ben hiç milliyetçi olmadım. Milliyetçiliğe bakılırsa gelişmemiş ülkelerde hükümferma bulduğu aşikardır. Bu realite karşımızda dururken bana nasıl olur da milliyetçiliği savunan biri ve ya birilerine oy vermemi beklersiniz. Beni nasıl ikna edersin. Milleti sevmek özünü inkar etmemek başka, milliyetçilik başkadır. Biz asla üstün IRK olmadık. Bizi üstün kılan takva ehli olmaya yönelik atılımlarımızdır. Ona haiz yaşamamızdır. Yani üstünlük ırk ile değil, takva iledir.

Artık milliyetçilerde bunu anlamalı.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2008, 15:51   #320
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart Ülkücüler!
Milleti sevmek, özünü inkar etmemek başka, milliyetçilik başkadır.

süpersin levent abi

+

helali hoş olsun....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)