AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-16-2008, 16:49   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Mersin Belediyesi'ne silahlı saldırı !!! ....


Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde bulunan binasına silahlı saldırı düzenlendi. Rasgeel ateş açan saldırganlar şehirde dehşet saçtı!

Binaya rasgele ateş eden saldırganlar, güvenlik görevlilerinin karşı ateşi ile olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirirken, çevrede büyük korku ve panik yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 11.45 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Mersin Baüyükşehir Belediye binasında meydana geldi. Sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye binasına girmek isterken, güvenlik elamanlarınca yaşanan bir tartışma sonrası tartaklandığı öne sürülen Hasan Çiçek, nüfus cüzdanı ile telefonunu da girişte bırakarak, tehtidler savurup olay yerinden uzaklaştı. Çiçek, iddiaya göre bir süre sonra yanında bir arkadaşı ile birlikte silahlı olarak geri döndü.

Saldırgan, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın da binanın ikinci katındaki makamında bulunduğu sırada, belediye binasına doğru rast gele ateş açtı. Bunun üzerine güvenlik elemanları da havaya doğru ateş edince, saldırganlar kaçmaya başladı. Güvenlik görevlileri kaçan saldırganları araç trafiğine kapalı haldeki Atatürk Caddesi üzerinde bir süre kovaladı. Bu sırada olay yerine ulaşan resmi bir polis aracı da, caddede saldırganı yakalamak için peşinden gitti. Araçtan inen resmi kıyafetli polisler ile ellerinde tabancaları bulunan güvenlik elemanları, kaçan saldırganları çevrede uzun süre aramasına rağman bulamadı. Silah sesleri üzerine çevredeki ekipler, olay yerine akın ederken çok sayıda boş kovan incelemek üzere toplandı. Silahlı saldırı Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlar ve çevrede büyük korku ve panik yaşanmasına yol açtı.

Olay yerinde araştırma yapan polis ekipleri, 1986 doğumlu olan Hasan Çiçek'in nüfus cüzdanı ile telefonunu incelemek üzere aldı. Polis, olay yerinden kaçan ve yanında da bir kişi daha olduğu öne sürülen saldırgan Hasan Çiçek'in yakalanması için çalışma başlattı.



haber7

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-16-2008, 17:36   #2
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Mersin Belediyesi'ne silahlı saldırı !!! ....
vay be memleketime bak gittikçe daha da güzelleşiyor
hadi hadi az kaldı ha gayret
"Anarşinin terörün şiddetin şehri" olamay az kaldı..
Macit efendi dalavere ile başa gelirsen yine böle gidersin işte
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım