AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-18-2008, 01:08   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Servet Çetin'den G.Saraylılara müjde ....


Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Servet Çetin , yavaş yavaş çalışmalara başladığını belirterek, "İki hafta sonra takımla çalışmaya başlarım." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Almanya kampı sırasında GS TV'ye açıklamalarda bulunan Servet, Servet Çetin, kazanılan şampiyonluğun ve Avrupa Şampiyonası'ndaki başarının sakatlığına olan üzüntüsünü dindirdiğini söyleyerek,"Ligin son maçında sakatlandım ve şampiyonluğu bile doyasıya yaşayamadım kendi kulübümde. Sonra direkt milli takım kampına katıldım. Biraz riskliydi durumum. Yetişebilir miyim, hep tereddüt içersindeydik. Ama Allah'a çok şükür iyi bir şekilde tedavi oldum. Buradan sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum; çok iyi bir tedavi yapıldı. Nitekim milli takımın maçlarına yetiştim.

Farklı bir yerde sakatlığım vardı ama Portekiz maçında daha farklı bir yerden sakatlandım. Turnuvaya da bir şekilde öyle devam etmek zorunda kaldım. Hem kendi kulübümüze şampiyonluk getirdik, hem de milli takımda Avrupa 3.'sü olduk. Tabiî ki bunlar çok güzel başarılar ama milli takımda gerçekten en kötüsü final oynayabilirdik diye düşünüyorum. Hem Galatasaray'da şampiyonluk, hem de milli takımda kazanmış olduğumuz başarı sakatlığıma üzülmemi önledi diyebilirim. Şimdi tekrar antrenmanlara başladık; takımla çalışamadığım için moralim bozuk ama bu da gayet normal. Ben kendimi çok fazla riske atıyorum. Herkes kendini bu kadar kolay ve basit bir şekilde riske atamazdı ama benim yapım bu. En ufak bir oynama ihtimalim varsa oynamaya çalışıyorum." diye konuştu.

-"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDAKİ BAŞARIYI BEKLİYORDUM"-

Avrupa Şampiyonası'ndaki başarıyı beklediğini belirten Servet, "Milli takımdan başarı bekliyordum. Başarılı olmasaydık zaten orada bulunmazdık. Avrupa'nın en iyi 16 takımı içersindeydik. Biz en iddialı takımlardan birisiydik. Biz diğer takımlara nazaran daha aç bir takımdık. Çünkü Avrupa Şampiyonası oynayacak futbolcu sayısı azdı. İlk maçta bunun sıkıntısını yaşadık ama ondan sonra iyi bir şekilde uyum sağladık.

Çok başarılı olduk. Bakılacak olunursa, bütün maçlar göz önüne alınırsa, diğer takımların da maçlarını izledik, fiziki açıdan ve mücadele açısından en iyi takım bizdik diye düşünüyorum. Bizden inanılmaz derecede çekinmeye başlamıştı takımlar. Düşünün bir de futbolcuların çoğu ilk defa Avrupa Şampiyonası oynuyor. Eğer tecrübeli bir takım olsaydık, ben inanıyorum ki şampiyonada birinci olup gelirdik ama ona rağmen yine finali çok kolay şekilde kaybettik." dedi.

-"FİZİKİ AÇIDAN TOPARLANMAM BİRAZ ZAMAN ALACAK"-

Sakatlığı dolayısıyla tatile çıkmadığını belirten başarılı futbolcu: "Milli takımın maçları bittikten sonrada ben tatil yapamadım. Çünkü sakatlığımdan dolayı İstanbul'da kalıp tedavi olmak zorundaydım. Şikayetçi değilim. Tabiî ki tatil yapsam çok iyi olacaktı ama önemli değil. Sonuçta sağlığım daha çok önemliydi. Seneye inşallah tatil yaparız. Benim tek hedefim takımla birlikte çalışmalar başlamak ve takımıma yararlı olmak. O yüzden elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tatile çıkmamamın en önemli sebeplerinden biri ise bir an önce iyileşip takımla birlikte antrenmanlara başlamak.

Fizik olarak iyi durumda değilim çünkü ben biraz ara verdiğim zaman hemen fizikten düşüyorum. Açıkçası milli takımda sakatlandığımdan beri 30 gündür hiçbir şey yapmıyorum. Şimdi yavaş yavaş çalışmalara başladım. İki gündür düz koşu yapıyorum ama tabi temposu düşük. Sakatlığım nüksetmezse ya da başka bir şey olmazsa 1-2 hafta daha böyle takımdan ayrı çalışacağım. 1,5 - 2 hafta sonra yavaş yavaş takımla başlarım diye düşünüyorum. Fiziki açıdan toparlanmam biraz zaman alacak ama ekstra çalışarak bu açığı kapatacağım." diye konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için yapacağı ön eleme maçının önemine de değinen Servet, şunları söyledi: "Beklentilerin artması çok güzel. En iyisi de bu zaten. Bir de şu var, 13 Ağustos'ta oynayacağımız eleme maçını geçmemiz lazım. Geçen seneye bakılacak olunursa, gerçekten biz çok ters bir zamanda çok ters bir ortamda karşılaştık Leverkusen ile. İçeride oynadığımız maçta 2-3 fark yapabilirdik ama sizler de biliyorsunuz, rövanş maçına çıkmadan önce yaşadığımız zorlukları. O gün sahada kimsenin ayakta duracak hali yoktu çünkü inanılmaz derecede yorgunduk ve hiç dinlenmeye zamanımız olmamıştı.

Sizler de bizim hep yanımızda olduğunuz için iyi bilirsiniz. İnşallah bu sene o problemler olmayacak. Önemli olan 13 Ağustos'taki eleme maçını geçmemiz ondan sonra zaten maç temposuna alışacağız ve takımda oturacak. Herkes daha da güçlenecek. Bu sene geçen seneye göre daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki sezonu değerlendirmek için şu an erken açıkçası. Hazırlık dönemi içersindeyiz.

Geçen sene az gol yediysek bu sırf biz defans oyuncularından kaynaklanan bir şey değildir. Tüm takım halinde bir başarıdır. İnşallah bu sene de çok iyi şekilde mücadele ederiz ve yine başarılı oluruz. Geçen seneye nazaran şu artımız var. Genç arkadaşlarımız, tecrübesiz arkadaşlarımız vardı. Onlar tecrübe kazandılar, maç oynaya oynaya, tecrübelerine tecrübe kattılar. Bu sene de Avrupa Şampiyonası'nda milli takımımız da başarılı oldu. İşin açıkçası Türk futbolcusunun kendine güveni ve daha iyiyi başarma arzusu geldi diye düşünüyorum. İnşallah hem biz hem de diğer Türk futbolcu arkadaşlarımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ederiz." şeklinde konuştu.

Servet Çetin sözlerini şöyle tamamladı: "Gerçekten geçen sene çok zorluklar yaşadık.6 Maçımızı seyircisiz oynadık. En büyük zorluk zaten buydu. Ondan sonra bize katkısı çok olacak, çok iyi transferler yapıldı. İsim olarak kariyer olarak çok iyi transferler yapıldı ama maalesef onlardan çok fazla yararlanılamadı sakatlıklarından dolayı, hoca problemi yaşandı, bunlar kolay zorluklar değil.

Bütün bunların üzerine şampiyonluk bence de nadirdir dünyada.Bütün bu olumsuzluklara rağmen işin açıkçası biz geçen sene şampiyon olduk ama inanılmaz büyük bir zorlukla şampiyon olduk.Galatasaray'ın ortamımı, aile ortamı gibi olmasından mı kaynaklanıyor bunu bilemiyorum ama hoca gittikten sonra mesela herkes inanılmaz derecede birbirine kenetlendi ve de dikkat edilirse son 6 maçımız inanılmaz mücadeleci geçti hiçbir şey yapamıyorsak bile mücadelemizle sonuçlandırdık maçları..O yüzden dediğim gibi burada çok güzel bir ortam var, inşallah bu ortam bozulmaz.Bütün zor zamanlarımızda burada mücadele ediyoruz. İnşallah her zaman böyle devam eder."

Bana güvenilen bir ortamda inanılmaz derecede iyi hissediyorum kendimi. Hem güçlü hissediyorum, bir de üst üste maçlar oynadığım zaman fizik açıdan da güçleniyorum. Saha içersinde inanılmaz rahat ediyorum. Tabiî ki bana güvendikleri için ben Galatasaray'a geldim. İyi futbolcular vardı ben geldiğimde benim mevkiimde… Ama bana güvenip transfer ettiler.

Yeter ki sağlık problemi olmasın çalışmayı çok seven bir futbolcuyum. Çalışmam gerektiğinin farkındayım. Sahada hiç bir şey yapamıyorsam mücadele etmeye devam ediyorum. Bunu da tabiî ki taraftarlarımız görüp hakkımızı veriyorlar. Dediğim gibi ben oynadığım sürece iyiyim. Oynamadığım takdirde fiziki açıdan düşüş yaşıyorum. Ben sadece bu sene çıkış yaptığımı düşünmüyorum. Ben oynadığım diğer kulüplerde, devamlı oynadığım diğer kulüplere bakılacak olunursa her zaman ismimden söz ettirmişimdir.

İlk İzmir Göztepe'ye 1. lige transfer olmuştum. O günden beri Avrupa'dan teklif alıyorum ama kısmet olmadı. Ben bugüne kadar oynadığım bütün kulüplere para kazandırarak transfer oldum. O yüzden de tabiî ki her gittiğim kulübe 3 senelik ya da 2 senelik imza atmak zorunda kalıyorum. Bonservis parasıyla gittiğim için öyle oluyor. Hiç bir zaman bonservisim elimde kalmadı. Zaten kalmış olsaydı şimdiye kadar çoktan gitmiştim Avrupa'ya ama benim içinde en güzeli şimdi bu. Oynadığım her kulübe para kazandırmak herkese nasip olmaz. Nitekim bu bana nasip oldu. Tabiî ki hedefim Avrupa'da oynamak. İnşallah Galatasaray'a da iyi bir şekilde para kazandırarak, hem futbolcu olarak katkı sağlayıp, hem de maddi anlamda Galatasaray'a katkı sağlayarak Avrupa'ya gitmek en büyük dileğimdir."


cihan

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




webmaster blog çarşamba pasta