AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-17-2008, 23:39   #1
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart Karpuz Kabak Tadı Verdi
"Birim alanda iki katı ürün almak amacıyla yetiştirilen kabak aşılı karpuzların..", şeklinde tanımlanan karpuzları yetiştiren üreticileri protesto ediyorum.

Bu şekildeki 'karışık karpuzlar'ın sağlık açısından bir zararı olmadığını ancak tadlarının da güzel olmadığını söylemişlerdi haberlerde. Ama ben umursamamış nasıl olsa tadını anlamam deyip pek önemsememiştim. Fakat anlaşılıyormuş. Üstelikte çok bariz bir şekilde.

Karpuzun bu hali vatandaşı kavuna yöneltmiş. Ama bunlar birbirlerine alternatif değil ki. Kavunun çekirdekleriyle karpuzun çekirdekleri bir mi? Kavununkiler ayrılıyor ama karpuzunkiler ayrılmıyor o şekilde yeniyor ve sağlıklıymış. Sonra ben karpuzu taşıyamıyorum ve "İyi çok büyük değilmişim" sonucuyla kendimi mutlu hissederken takdir edersiniz ki aynı duyguları kavunla yaşayamıyorum. Sonra "Daha karpuz kesecedik" esprisine 'kavun' ne kadar da iğreti duruyor değil mi ?

Ayrıca karpuzun artık kabak tadı vermiş olması "Kabak tadı verdi" deyimini mecaz anlamdan çıkarıyor ve gerçek anlam yapıyor. Halbuki deyimler mecaz anlamlarıyla çok daha manidar.

Sözün kısası ben karpuz yemek istiyorum. Kabak da yerim. İkisini de ayrı ayrı. Ama karpuz ve kabak karışımı bir meyve yemek istemiyorum. Ve bu durumu protesto ediyorum.

Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2008, 01:00   #2
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
karpuz kabak falan değilde resimdeki bebek cok tatlı ya kocaman karpuzu koymuslar kucağınaa :-[ :-[yerimm benn onuu :
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 02:03   #3
Kullanıcı Adı
Nazende
Tuhaf ama nedense bana hitap eder şekle geldi ,daha çekirdeksiz daha kumsuz, bilmiyorum sanırım protersto edemiyorum :-[
Ama annem haberlerde bu konuyu duyduğundan bugüne her karpuz dilimleyişinde
"Bu karpuz kesin kabak olarak aşılanmış diyor.." :D
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-18-2008, 23:28   #4
Kullanıcı Adı
Enfal
Alıntı:
Leonidas Nickli Üyeden Alıntı
karpuz kabak falan değilde resimdeki bebek cok tatlı ya kocaman karpuzu koymuslar kucağınaa :-[ :-[yerimm benn onuu :
Bakın ben de onu diyorum işte. Bu sevimli ufaklığın yediği karpuz kabak aşılı karpuz değil. Madem ufaklığı çok sevdiniz o zaman onun severek yediği bu karpuzun tadsız bir hale gelmesine ve bebeğin ondan tad alamayıp üzülmesine neden olacak olan kabak aşılı karpuzu protesto edin.
Alt 07-18-2008, 23:33   #5
Kullanıcı Adı
Enfal
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Tuhaf ama nedense bana hitap eder şekle geldi ,daha çekirdeksiz daha kumsuz, bilmiyorum sanırım protersto edemiyorum :-[
Ama annem haberlerde bu konuyu duyduğundan bugüne her karpuz dilimleyişinde
"Bu karpuz kesin kabak olarak aşılanmış diyor.." :D
Evet daha çekirdeksiz daha kumsuz ve daha tadsız, lezzetsiz ve daha kabaklı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)