![]() |
#1 |
![]() Kalk anam kalk, Allah askına kalk Bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gul mevsimi mevsim bahar daglar kar suların cosup tastıgı zamandır kalk yarasına merhem oldugum kalk ben geldim uyan da bir bak yatma oyle sessiz, oyle nefessiz nolur yatma oyle caresiz ac gozlerini yasadıgını bileyim gulersen guleyim aglarsan gozyasını sileyim oynat kirpiklerini bulutlar ucsun gozlerinde bahar yagmurları yıkasın saclarını olmek gerekiyorsa ben oleyim... kalk anam allah askına kalk ben geldim bak kime bu nazın, kime bu kusun bu inat niye konus benimle, allah askına konus yatma oyle sessiz, oyle nefessiz kurban oldugum bir ses ver, bir nefes yasadıgını bileyim kalk anam kalk allah askına kalk ben geldim uyanda bir bak saklandıgımız kovuklarda siddetli yagmurlar yagsın yine ruzgarlar essin, fırtınalar kopsun, simsekler caksın koynuna al beni, sarıl sımsıkı basımı gogsune yaslayayım yeneyim butun korkularımı ve sen beni hic bırakma koynuna al yine, sarıl sımsıkı, usuyorum korkuyorum yıldızlar uykuya yattıgında tut elimden gunese gotur beni sacları sumbul anam, yanagı gul anam sayki, kuçuk bir kizim daha hiç buyumedim simdi ben ne yaparım, nereye giderim kime gosteririm kanayan dizlerimi uyan anam bak sumbul vakti, gul vakti bin hayat tomurcugu umuda kızarır dallarda usul, agır, yorgun uyuyor bedenin ah ne kadarda guzelsin anam uyan kurban olduğum uyan bak ruzgar vakti daglarda tut elimden kırlara gidelim beyaz papatyalar toplayayım sana dusersen yalnız kalırım gidersen oksuz tasıyamaz yuregimin agrısını hic bir beden kalk allah askına kalk boyle yapayalnız boynu bukuk koma beni senin sıcaklıgından ayrı, sevginden uzak kime kosarım, nasıl yasarım böyle bir başıma teninin kokusunu ozledim anne, sımsıcak nefesini yavrum diyen o nazlı yumusacık sesini hadi uyan canyoldasım, gozbebegim sarı gulum, altın kalplim, iyilik melegim gozlerime acılar yagdıran kalk ki, yine sana türküler söyleyeyim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|